Skocz do zawartości

[FBX] FBX#3- Sezon 2010/2011

antek

Rekomendowane odpowiedzi

trade:

Mayo do Suns

Dudley+Bayless+pick76ers do Clippers

prawdopodobnie Moon na FA.

ms9 powinien potwierdzić i klepnąć na jahu.

Potwierdzam.

Mayo mnie od dawna wkurwiał, jak dostanie drużynę dla siebie to może będzie robił więcej, na razie w Memphis nie zapowiada się aby wyszedł ponad 40fp.

Dostaje Baylessa, który zmienił Portland na New Orleans. Może przejmie rolę Collisona, może pogra trochę za Paulem. Może będzie bustem. Podejmuje ryzyko.

Dudley, lubię gościa, ma sporą konkurencję, ale Hill młodszy nie będzie. Zobaczymy co z Turasem.

Pick 76ers (Fikus) - liczę na słaby wynik, dużo kontuzjogennych graczy. Będzie top10 będzie dobrze.

Zostaje z dupną obsadą SG (Bayless, Dunleavy, Casspi, Jones), pewnie ani Rose, ani Westbrook SG nie dostaną więc w trakcie sezonu pomyśle o sprzedaży jednego z nich.

panie i panowie

mam trylion SG/SF a szukam innych znaczków.

do wyjęcia każdy (nawet 50fppg JRich za dobrą cenę) oprócz O.J.M., a jest kilku interesujących jak:

Afflalo, Belinelli, D.Wright, Garcia, Courtney no i wspomniany JRich oczywiście...

najbardziej pożądam PF, ale młodymi PG i C nie gardzę (oprócz J.Hilla ; ) )...

Nawet mi się nie chce za bardzo omawiać tego trejdu, oddaje większy potencjał w zamian za żelazo, a to jest dla mnie w fbx bardzo ważne. Horford ponad te 50 nie wskoczy i tak, tak długo jak ma obok siebie Josha i nie urośnie ze dwa cale. Dla mnie on i Nene są niemalże equal, a G-Force to pewniak jakich w fb niewielu, boję się Grangera i tutaj obydwaj ryzykujemy. Bibuła jest dla mnie na wyrównanie potencjału, a do Buły leci James Anderson.

To Findka: Gerald Wallace, Nene, Beaubois

Do Bułkowskiego: Granger, Horford, Anderson

czekając na season openera krótko po krótce napisze coś o trejdzie

generalnie myśle że ten trejd uczynił moją drużynę lepszą drużyną:]

lubie nene, uważam że koleś ma wielki potencjał i możliwości i powinien przestawiac pół ligi pod koszem i trzepać mega cyferki ale prawda jest taka że jest pizdą i często nie zjawia się na mecze. jest strasznie himeryczny i to on mnie najbardziej wkurwiał w zeszłym sezonie bo miałem duże oczekiwania w stosunku do niego a on trzepał staty gorsze od chociażby boozera.

g-wallace to pewna 50, lubie gościa ale młody tez już nie jest i kiedyś łamał się po każdym pierdnięciu. od dwóch sezonów opuszcza mało meczów ale mimo wszystko miałem obawy co do niego.

co dostaje?

horford, ironman , pewna 50 czy jej okolice. tego potrzebowałem

grangera specjalnie nie lubie bo nie raz się na nim zawiodłem w ligach fb/fbx przez te jego zjebane kontuzje. zobaczymy może dożyje do końca sezonu, a zdrowy granger to ponad 50 fp co noc.

i ogólnie dwójka którą dostałem lepiej pasuje do mojej drużyny, głównie ze względu wieku.

szkoda troche bibuły, bo koleś pokazał że ma potencjał ale tak naprawde to niewiadomo co z niego będzie a w tym sezonie napewno nie poprawi znacznie swojej średniej.

james anderson to melodia przyszłośc, ale wybrałem go też w drafcie w fbx2 bo koleś zapowiada się ok, a na sg w spursach tłoku nie ma, może akurat coś pogra jak manu się połamie.

Jeśli Wade ma tak grać co noc, to mamy cipkę roku. Fatalna skuteczność plus straty i nawet nie wyszedł z 30 fp. Dramat. Rondo ogólnie dobrze, ale także skuteczność, punkty i zbiórki do poprawy. Nie będzie trzepał co noc 17 asyst. Bardzo pozytywnie Batum, czyżby średnia powyżej 40 fp co noc?

ale bieda,jedynie Matthews dał radę i mocno mnie zaszokował :mrgreen: oczywiście pozytywnie.

Warrick jest na sprzedaż z miejsca,może ktoś ma więcej cierpliwości niż ja???Odom zbyt szybko złapał faule co przełożyło się tylko na te 36 Fp.Aldridge 40 przeciwko Suns WTF???

Dzisiaj kolejna dawka graczy dziwolągów z Sheldenem Williamsem i Joshem McRobertsem na czele. :mrgreen:

A i zapomniałem.

Z checia oddam dwóch graczy w zamian za jednego. Mam do oddania wszystkich, wszystko zalezy od ceny, ale najciezej wyrwac bedzie ode mnie nowitzkiego, howarda, millsapa, sessionsa i walla. Wiec mimo wszystko jest jeszce sporo mlodych talentow ktore moge oddac (choc harden czy brandon rush, czy bogut czy amir johnson czy ktos tam jeszce).

piszcie jak cos to pmy, bo rzadko na gg siedze

tragedia.

Thibo mnie oszukał i granie Asikiem w pre a w RS to inna para kaloszy. Salmons pewnie znów zacznie grać na wiosnę a Mozgov starterem jest tylko z nazwy.

DO tego zapomniałem że Evans pauzuje.

Efekt-z dupy początek którego nie uratuje nawet kapitalny mecz Kidda.

Krstic -out

Arthur -in

schodzę trochę z capu potrzebuje miejsca by pozyskac coś wysokiego z FA

czołem

wybaczcie że wysyłam oferty jahujowe bez PM, ale tak jest bardziej prościej, tuszę iż nie jest to jakieś faux pas...

oczywiście jeśli oferta jest bliska oczekiwanej to jestem skłonny negocjować.

proszę o wybaczenie również jeżeli kogoś uraziłem niedowartościowaniem, ale starałem się w miarę sensowne proposy konstruować.

poz

K.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.