airmax 1457 Napisano 26 Listopada 2022 Teraz, elwariato napisał: ogolnie fajny meczyk dobrze ze wygrana, ale Argentyna to nas zniszczy, ciekawe jak sie wtedy tabela grupy ułoży Ciekawe czy Argentyna jeszcze będzie miała o co grać w 3 meczu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sewer 619 Napisano 26 Listopada 2022 Piękne jest to wywalanie piłki na oślep, jeb i wszyscy się zastanawiają co to się stało właśnie.Muszę przyznać że mnie to rozbraja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
P_M 1723 Napisano 26 Listopada 2022 Odwieczne pytanie, czy lepiej z mądrym zgubić czy z Czesławem znaleźć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elwariato 1087 Napisano 26 Listopada 2022 oj laskowski co fakt to fakt to bylo cierpienie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
memento1984 1521 Napisano 26 Listopada 2022 “I Allah tez, i Allah tez, przy-ja-cie-lem Pooolski jest!” Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
P_M 1723 Napisano 26 Listopada 2022 Pytanie czy jest jakis wynik meczu Argentyna Meksyk, który gwarantuje nam awans niezależnie od naszego meczu nr 3? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mac 4736 Napisano 26 Listopada 2022 Yes We did! Jeden z najlepszych meczy jakie widziałem w życiu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cardi 2204 Napisano 26 Listopada 2022 Teraz, P_M napisał: Pytanie czy jest jakis wynik meczu Argentyna Meksyk, który gwarantuje nam awans niezależnie od naszego meczu nr 3? Nie, jak remis to 4-3-2-1 punkty, jak ktoś wygra to 4-4-3-0 albo 4-3-3-1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elwariato 1087 Napisano 26 Listopada 2022 Teraz, mac napisał: Yes We did! Jeden z najlepszych meczy jakie widziałem w życiu. lepsze tylko komentarze pomeczowe beda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
steve 477 Napisano 26 Listopada 2022 2 minuty temu, mac napisał: Yes We did! Jeden z najlepszych meczy jakie widziałem w życiu. Serio? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cardi 2204 Napisano 26 Listopada 2022 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LAF 853 Napisano 26 Listopada 2022 Jaka zmiana o 180 stopni. Najpierw brzydki remis a teraz zagrali jak nie oni. W końcu był ruch w ataku i Zieliński się przebudził. Szkoda zmarnowanej setki Lewego bo zagrał bardzo dobre spotkanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cardi 2204 Napisano 26 Listopada 2022 9 minut temu, elwariato napisał: ogolnie fajny meczyk dobrze ze wygrana, ale Argentyna to nas zniszczy, ciekawe jak sie wtedy tabela grupy ułoży Nie rozumiem: Wniosek nasuwa się sam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elwariato 1087 Napisano 26 Listopada 2022 2 minuty temu, Cardi napisał: to mogloby byc ogolnie jako podsumowanie tego mundialejro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mcreativo 183 Napisano 26 Listopada 2022 Dobrze, że 2:0. Ważniejszy jest bilans bramek niż mecze bezpośrednie, zobaczymy jak wieczorem ale to może być ważny gol ten na 2:0. Np w przypadku remisu Meksyku z Argentyną porażka jednym golem z Argentyną da nam awans. Ale byśmy murowali od początku meczu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kepler 236 Napisano 26 Listopada 2022 "Moje lagi są zawsze precyzyjne" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RonnieArtestics 3286 Napisano 26 Listopada 2022 Nasz Najlepszy mundial od ilu lat?? i pomyśleć ze gdyby lewy nie zmarnował karnego mielibyśmy 6 pkt i 3:0 w golach. nie gadajcie ze nie graliśmy do przodu w tym meczu, co prawda raczej z kontry ale graliśmy, nawet przy 2:0 dalej atakowali… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LAF 853 Napisano 26 Listopada 2022 1 minutę temu, RonnieArtestics napisał: i pomyśleć ze gdyby lewy nie zmarnował karnego mielibyśmy 6 pkt i 3:0 w golach. To samo mi się nasunęło po końcowym gwizdku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BMF 7622 Napisano 26 Listopada 2022 Michniewicz objął kadrę z marszu, wyeliminował Szwecję, teraz cztery punkty po dwóch meczach pomimo tego, że lider mu zmarnował karnego, z fajnymi szansami na awans: ładnie się obronił Czesław, czy komuś to się podoba czy nie. Meczyk na farcie do tej drugiej bramki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RonnieArtestics 3286 Napisano 26 Listopada 2022 (edytowane) 3 minuty temu, BMF napisał: Michniewicz objął kadrę z marszu, wyeliminował Szwecję, teraz cztery punkty po dwóch meczach pomimo tego, że lider mu zmarnował karnego, z fajnymi szansami na awans: ładnie się obronił Czesław, czy komuś to się podoba czy nie. Meczyk na farcie do tej drugiej bramki. Wiesz…Mogło być 5:0 generalnie, ci Arabowie jakim cudem wygrali z Argentyna to nie wiem. Słupek poprzeczka plus lewy na końcu zmarnował setkę bo gość bramkarz mu się położył na ziemie zanim lewy w ogóle oddał strzał. Saudyjska miała straszna defensywę w tym spotkaniu ten karny strasznie z dupy wiec dobrze ze z niego nie strzelili to fakt ale poza tym zajebisty mecz polski. Edytowane 26 Listopada 2022 przez RonnieArtestics Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach