Maslon Opublikowano 22 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 Świetnie, szkoda że wcześniej nie zwróciłeś uwagi ani na tę lukę, ani na konkretną sytuację z D3. Nie widzę optymalnego wyjścia, simuję tak jak już wcześniej napisałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maslon Opublikowano 22 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 Hmm, jakieś pomysły czemu Hopson wziął min, a nie MLE albo LLE? Nie śledziłem specjalnie takich sytuacji, ale wygląda na dość dziwny przypadek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 22 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 żona mu kazała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 22 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 pop " nieprawidlowy byl bid GMa Nuggets, bo po tym jak zostala wyrownana jego oferta zmienil on tylko %. a aby to zrobic to musial on przebic o minimum 200 tys..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maslon Opublikowano 22 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 http://simbasket.com/csv/2014_przed_campem.csv http://simbasket.com/csv/2014_po_campie.csv Aktualne składy już załadowane, można ustawiać przez stronę. Myślę, że do środy wszyscy dadzą radę i wystartujemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 22 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2010 Czy już już mogę podpisywać wolnych graczy czy wysyłać listę i zatrudniamy według listy waiver? (Istnieje to jeszcze?) Beznadzieja, bo jak zapomnę wziąć udziału w etapie to ja tracę, a jak pojawią się wyniki V etapu to muszę czekać na resztę. Wysyłam Ci w razie czego Maslon listę zawodników, których chcę mieć. PS. Z campów jestem naprawdę zadowolony :] Walka o mistrzostwo się zapowiada, czyli b2b, o który jest trudniej. Spadł Diop, ale on się poprawiał wcześniej, natomiast Lewis, Ford, Chandler, Wright generalnie utrzymali formę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popeye Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 Nadal nie zgadzam sie z wasza decyzja, ale jest juz po simce. Reszte zalatwie z Maslonem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazik77 Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 Przeciez GM Kings nawet nie skladal oferty Hopsonowi , wiec co jest grane???? to sa jego ostatnie bidy : Sacramento Kings $2 638 850 1. Sasha Pavlovic $ 2.638.850, 2 lata, 10% 2. AJ Price minimum Może mojego MLE tez ktos zapomnial wpisac przy symulacji i dlatego wybral minimum? A Blair ktory poszedl do Pacers przeciez został już wybrany w drafcie. chyba ktos wypil na finale LM za duzo browarow... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 Campy niezłe.:)To teraz możemy ruszyć machne transferową.Oprócz Barnesa,Georga,Duningana i Okafora wszyscy na sprzedaż.Tylko PM przez najbliższe klka dni.Jak coś to pisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 czy komus przy odpalaniu gry wyskakuje 'invalid file format' odpalajac nowy csv? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 tak,zepsuty jest plik.Też próbowałem i nie da rady.Maslon napraw :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maslon Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 Przeciez GM Kings nawet nie skladal oferty Hopsonowi , wiec co jest grane???? to sa jego ostatnie bidy : Sacramento Kings $2 638 850 1. Sasha Pavlovic $ 2.638.850, 2 lata, 10% 2. AJ Price minimum Może mojego MLE tez ktos zapomnial wpisac przy symulacji i dlatego wybral minimum? A Blair ktory poszedl do Pacers przeciez został już wybrany w drafcie. chyba ktos wypil na finale LM za duzo browarow... Blairów jest dwóch w grze, zaraz sprawdzę co z Hopsonem i Kings, ale MLE i LLE na pewno było wklepane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maslon Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 Już znalazłem błąd, wklepałem bidy Wizards na konto Kings (sąsiednie posty), poprawiłem i przesimowałem ponownie, zmiany na czarno Wyniki: 76 Cook Bulls Ager Celtics G Hayward, Thornton LAC Aminu Memphis Sims Hawks Conley, Young Heat O'Bryant, Gordon NOH Summers, L Hayward Jazz Parker, Ogilvy Kings Pavlovic, Price Mavs L Williams Nuggets Francis, Arenas, Law, Carter, Odom Pacers Terrence Williams, Blair Rockets Onuaku, Simmons Sonics Gibson, Gai, Taft, Sow SAS Tatsch Suns Hawes GSW Pargo Wizards Tim Smith, Hopson, Kaman Sorry za pomyłkę, jakby coś jeszcze się nie zgadzało to krzyczcie. Pliki i csv zaraz polecą na serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matkers Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 bardzo bym prosil o dodanie mi Blaira, nie mam go na stronce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazik77 Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 Przeciez ten Blair wybrany w drafcie to ten sam, ktory teraz podpisal z Pacers. Wiec jak moze byc w grze dwoch takich samych??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 Aaaaaaaaarrrghhhhhhhhhhhh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazik77 Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 Do kiedy mamy wysylac listy na graczy z FA? i jak wyglada lista z kolejnoscia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 na stronie simbasketu nie moge pobrać pliku csv,czy może go ktoś tutaj wrzucić??(tego poprawionego) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 Czy w tym sezonie tez bedzie mock sezon? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maslon Opublikowano 23 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2010 bardzo bym prosil o dodanie mi Blaira, nie mam go na stronce.Odśwież sobie, ja widzę u ciebie Blaira.Przeciez ten Blair wybrany w drafcie to ten sam, ktory teraz podpisal z Pacers. Wiec jak moze byc w grze dwoch takich samych???Ktoś się machnął przy drafcie, jest też dwóch Hopsonów. Do kiedy mamy wysylac listy na graczy z FA? i jak wyglada lista z kolejnoscia?Po ogłoszeniu wyników d5 wszyscy pozostali zawodnicy na 48h mają status waivers, jesli chcecie z nimi podpisać kontrakt to zgłaszajcie się na simbasket@wp.pl. Potem są normalnymi fa i można ich podpisywać zgłaszając na forum.na stronie simbasketu nie moge pobrać pliku csv,czy może go ktoś tutaj wrzucić??(tego poprawionego) http://simbasket.com/csv/2014_przed_campem.csv http://simbasket.com/csv/2014_po_campie.csv Nie działa? Przed chwilą zassałem. Widzę że w środku jest dziwnie rozbity Jared Sullinger - zajmuje dwie linijki nie jedną. Nie wiem czemu, ale może to wam przeszkadzało we wczytaniu csv. Czy w tym sezonie tez bedzie mock sezon?Może być, ale na recommended chyba nie ma sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi