Skocz do zawartości

[beGM Play-off '26 FINALS] #1 Denver Nuggets (58-24) - #2 Orlando Magic (57-25)

ernie9005

Rekomendowane odpowiedzi

Ale piszesz w liczbie mnogiej, więc zwracasz się tez np do mnie. Rozmawiam z tobą jak z człowiekiem, daję ci jakis kredyt zaufania, ale jak będziesz kazał mi skądś wypierdalać albo coś insynuował, to zacznę jechać jak z marcwelim, cwelym, czy innym josephem

nie no beka maks xd Ignazz jak próbujesz udawać, że masz czyste rączki to jest hit. 

Jak mówiłem, białko jest, screeny są, wystarczająco dużo osób już widziało, żeby była z Ciebie beka. 

Laf co tu pisze to mało istotne bo się wysypał strasznie, dwa razy w jeden dzień, niestety, problem z kontrolowaniem emocji dotyczy nie tylko Ciebie!

1 minutę temu, Denis Bad Boy Załęcki napisał(a):

Ale piszesz w liczbie mnogiej, więc zwracasz się tez np do mnie. Rozmawiam z tobą jak z człowiekiem, daję ci jakis kredyt zaufania, ale jak będziesz kazał mi skądś wypierdalać albo coś insynuował, to zacznę jechać jak z marcwelim, cwelym, czy innym josephem

Liczba mnoga dotyczy osób które po odejściu z gry wpisami mimo że ich to nie dotyczy starają się maksymalnie dużo dla beki lub złośliwości napsuć. 
Mam nadzieję że nie uczestniczyłeś nigdy pod innym nickiem w grze bo wtedy byłoby to uzasadnione że pisałem też w twoją stronę. Wierzę że nigdy nie grałeś i że nie masz złych intencji co do neutralnej dla Ciebie gry. 

Teraz, Qcin_69 napisał(a):

nie no beka maks xd Ignazz jak próbujesz udawać, że masz czyste rączki to jest hit. 

Jak mówiłem, białko jest, screeny są, wystarczająco dużo osób już widziało, żeby była z Ciebie beka. 

Laf co tu pisze to mało istotne bo się wysypał strasznie, dwa razy w jeden dzień, niestety, problem z kontrolowaniem emocji dotyczy nie tylko Ciebie!

Ja nie mam problemu z kontrolowaniem emocji. Zastanawia mnie tylko dlaczego będąc poza grą tym się zajmujesz. Dla beki? Z nudów? Na aferę?  Czysta ciekawość z mojej strony. 
I to że coś napiszesz że jest nie znaczy że powtarzając to sto razy stanie się prawdą. To nie polityka. 

A że problem Ciebie nie dotyczy to mam większą bekę z Ciebie niż Ty ze mnie. Gdzie mylnie mnie czytasz na deser. 

Gra ma teraz problem i wraz z odejściem musi zostać ręcznie być zawieszona aby przetrwała. Na tym skupia się zaraz twórcy gry. 

4 minuty temu, ignazz napisał(a):

Liczba mnoga dotyczy osób które po odejściu z gry wpisami mimo że ich to nie dotyczy starają się maksymalnie dużo dla beki lub złośliwości napsuć. 
Mam nadzieję że nie uczestniczyłeś nigdy pod innym nickiem w grze bo wtedy byłoby to uzasadnione że pisałem też w twoją stronę. Wierzę że nigdy nie grałeś i że nie masz złych intencji co do neutralnej dla Ciebie gry. 

Ja nie mam problemu z kontrolowaniem emocji. Zastanawia mnie tylko dlaczego będąc poza grą tym się zajmujesz. Dla beki? Z nudów? Na aferę?  Czysta ciekawość z mojej strony. 
I to że coś napiszesz że jest nie znaczy że powtarzając to sto razy stanie się prawdą. To nie polityka. 

A że problem Ciebie nie dotyczy to mam większą bekę z Ciebie niż Ty ze mnie. Gdzie mylnie mnie czytasz na deser. 

xd dlatego, że jesteś hipokrytą, próbowałeś grać Szeryfa jak Camby, a okazało się, że za plecami kupowałeś assety za piwo :D 

Czy osoby które pod wpływem emocji odeszły będą chciały wrócić? Wątpię. A tym bardziej po tym syfie co teraz robisz. Po prostu celowo na aferę robisz zamieszanie utrudniając uporządkowanie gry. I jej przetrwanie. 

Teraz, Qcin_69 napisał(a):

xd dlatego, że jesteś hipokrytą, próbowałeś grać Szeryfa jak Camby, a okazało się, że za plecami kupowałeś assety za piwo :D 

Nic takiego nie miało miejsca. Kolejny raz. Dobranoc. 

Wierzę że nigdy nie grałeś i że nie masz złych intencji co do neutralnej dla Ciebie gry. 

Nie mam, tzn mam wyjebane, po prostu wszedłem sobie zobaczyć jak tam finał, a dostałem dramę w dodatku z najbardziej bekowym, jeśli chodzi o wynik i zaangażowane personalia, rozstrzygnięciem, więc trochę się tym bawię teraz (plus wątkami pobocznymi)

11 minut temu, agresywnychomik napisał(a):

Nie wspominając że pick albo dwa mogą wpaść :) ten proceder jak mniemam nie działał w obie strony :)

To zawsze w cenie. 

3 minuty temu, Denis Bad Boy Załęcki napisał(a):

Nie mam, tzn mam wyjebane, po prostu wszedłem sobie zobaczyć jak tam finał, a dostałem dramę w dodatku z najbardziej bekowym, jeśli chodzi o wynik i zaangażowane personalia, rozstrzygnięciem, więc trochę się tym bawię teraz (plus wątkami pobocznymi)

Będąc osobą spoza gry dokładnie tak samo bym robił. Drama jest taka że rozlało się to już w nowomowie nawet na ATF. Co mnie cieszy. 

@agresywnychomik oczywiście że działa w dwie strony 

jakby Laf nie chodził na mecz, nie lubiłby piwa i nie kochał koszykówki w życiu bym mu gracza którego tak chciał nie oddal. Działa  w obie. Potwierdzam. 

Pm był olał jak Regis poza swoimi okienkami ;) 

@Qcin_69 wracasz?? 

Edytowane przez ignazz

@agresywnychomik oczywiście że działa w dwie strony 

jakby Laf nie chodził na mecz, nie lubiłby piwa i nie kochał koszykówki w życiu bym mu gracza którego tak chciał nie dostał. Dzieła w obie. Potwierdzam. 

Pm był olał jak Regis poza swoimi okienkami ;) 

Ja o tym że czy mu kopsnąłes coś w zamian kiedys? Jak to była "one way street" to piękne zmanipulowanie niczym "łokieć Wembiego" xD

Nie. Niezależnie od gry chodzimy na mecze czy piwo. Z racji tego że jestem w Toruniu to miałem opcję kupić bilety co zrobiłem. Laf się dołączył po prostu. Kupiłem bilet więcej i oddał za bilet kasę. Kupiłem też więcej biletów ludziom spoza gry. Bo mogłem. A na derby czasem ciężko. Laf nawet raz dołączył do naszej ekipy z którą gramy ponad 20 lat w tym samym składzie w kosza. 
Dla beki sobie z Q piszemy. Bo sam wie że to się kupy nie trzyma. Jest luźnym gościem i nie takie rzeczy widział w knajpach niż picie piwa dwóch kumpli na hali w Toruniu. 

Taka rzecz jak gra internetowa nie ma tu znaczenia. 

Liczą się dużo ważniejsze relacje międzyludzkie. I każdy to wie stąd starania innych aby zrobić złoty. 

Chyba jednak do tego Ołomuńca pojadę. 
@LAF miałbym wtedy wolne miejsce w samochodzie jeżeli pociąg nie będzie lepszą opcją. 

A że nie znasz Chomik kwestii Spółdzielni w naszej grze to nie do końca możesz wyczuć tragikomedie tego co robi Prezes. 

Jak ktoś lubi żużel a będzie miał problem z biletem na Grand Prix lekko mogę pomóc. 

I Qcin trochę się zapomniał w tym kręceniu dla beki. Bo o ile insynuacje w moją stronę że coś kupuje budzą mój śmiech to w stronę Lafa mogą być brzydkimi a kolega może nie mieć aż takiego poczucia humoru. 

Edytowane przez ignazz

@Qcin_69 masz ten swój biznes knajpowy? 

Teraz, LAF napisał(a):

A w rozmie prywatnej o tym nie padło bo z Qcinem nie gadam już 3 lata 

Czemu nie gadasz? Możemy się spierać w grze ale to świetny kompan. Wódkę mi w Krakowie postawił. 

Możliwe że teraz zły że nie zrozumiałem że muszę się odwdzięczyć. Może przy powrocie Q oddam ten pick? Nie chce tylko kolegi obrazić. 

Tu za piwo tu za wódkę. Może czuć się oszukany. 

To była butelka schłodzona. W cenie lokalu z bilardem i smaczna. Pick ten z transakcji piwnej nie przystoi. 

@LAF zlot? 

14 minut temu, ignazz napisał(a):

Nie. Niezależnie od gry chodzimy na mecze czy piwo. Z racji tego że jestem w Toruniu to miałem opcję kupić bilety co zrobiłem. Laf się dołączył po prostu. Kupiłem bilet więcej i oddał za bilet kasę. Kupiłem też więcej biletów ludziom spoza gry. Bo mogłem. A na derby czasem ciężko. Laf nawet raz dołączył do naszej ekipy z którą gramy ponad 20 lat w tym samym składzie w kosza. 
Dla beki sobie z Q piszemy. Bo sam wie że to się kupy nie trzyma. Jest luźnym gościem i nie takie rzeczy widział w knajpach niż picie piwa dwóch kumpli na hali w Toruniu. 

Taka rzecz jak gra internetowa nie ma tu znaczenia. 

Liczą się dużo ważniejsze relacje międzyludzkie. I każdy to wie stąd starania innych aby zrobić złoty. 

Chyba jednak do tego Ołomuńca pojadę. 
@LAF miałbym wtedy wolne miejsce w samochodzie jeżeli pociąg nie będzie lepszą opcją. 

A że nie znasz Chomik kwestii Spółdzielni w naszej grze to nie do końca możesz wyczuć tragikomedie tego co robi Prezes. 

Jak ktoś lubi żużel a będzie miał problem z biletem na Grand Prix lekko mogę pomóc. 

Kto pisze dla beki ten pisze dla beki kto właśnie traci prawo do moralizatorskich zapędów ten traci prawo do moralizatorskich zapędów :)

7 minut temu, ignazz napisał(a):

@LAF zlot? 

Za późno na ustawienie wersji xD

1 minutę temu, agresywnychomik napisał(a):

Kto pisze dla beki ten pisze dla beki kto właśnie traci prawo do moralizatorskich zapędów ten traci prawo do moralizatorskich zapędów :)

Za późno na ustawienie wersji xD

No właśnie nie sądzę aby te wpisy zmieniały cokolwiek. 

Masz prawo do odrębnej opinii.