Skocz do zawartości

Mundial 2026

Życie_to_mem

Rekomendowane odpowiedzi

3 godziny temu, Życie_to_mem napisał(a):

Macie jakiś plan na oglądanie Mundialu? Coś w stylu: oglądam wszystkie mecze o normalnych porach, na te nocne wyjebane albo oglądam tylko drużyny X i Y niezależnie od pory?

Ja zamierzam oglądać wszystko Argentyny (w środę mecz o trzeciej więc biorę w pracy wolne z tytułu ,,siły wyższej'' :) ) i prawie wszystko zaczynające się w godzinach 18-22. Może uda mi się również obejrzeć coś zaczynającego się o północy (chociaż raczej nie w całości). Z tych nocnych raczej nic nie planuję oglądać (poza wspomnianą Argentyną). 

ja tylko te o normalnych porach ogladam maks taki jak brazylia wczoraj o polnocy

nie warto nocek zarywac na ten mundial, wczoraj bylo widac jak zmeczeni sa pilkarze po sezonie 2 polowa brazylia maroko to dramat byl jakis

37 minut temu, Kubbas napisał(a):

ja tylko te o normalnych porach ogladam maks taki jak brazylia wczoraj o polnocy

nie warto nocek zarywac na ten mundial, wczoraj bylo widac jak zmeczeni sa pilkarze po sezonie 2 polowa brazylia maroko to dramat byl jakis

Kto jest zmęczony sezonie w zespole Brazylii?

Prawy obrońca gra w Arabii, lewy w Rosji (nie gra w pucharach) Marquinhos 15 meczów w L1, Gabriel 32 w PL, Guimaraes 28 w PL, napastnik z Brentford nie grał w europejskich pucharach k, Vini szybko pożegnał się z LM.

Maroko?

Hakimi 18 meczów w L1, Brahimi raczej nie nagrał się w Realu. Postali też nie wiem czym mają być przemęczeni.

39 minut temu, Pablo81 napisał(a):

Kto jest zmęczony sezonie w zespole Brazylii?

Prawy obrońca gra w Arabii, lewy w Rosji (nie gra w pucharach) Marquinhos 15 meczów w L1, Gabriel 32 w PL, Guimaraes 28 w PL, napastnik z Brentford nie grał w europejskich pucharach k, Vini szybko pożegnał się z LM.

Maroko?

Hakimi 18 meczów w L1, Brahimi raczej nie nagrał się w Realu. Postali też nie wiem czym mają być przemęczeni.

bierzesz pod uwage ze poza jednym z Arabii i drugim z Rosji to oni poza graniem caly czas trenuja?

widziales poziom 2 polowy meczu?

z czego to wg ciebie wynikalo jak nie ze zmeczenia?

8 minut temu, Kubbas napisał(a):

bierzesz pod uwage ze poza jednym z Arabii i drugim z Rosji to oni poza graniem caly czas trenuja?

widziales poziom 2 polowy meczu?

z czego to wg ciebie wynikalo jak nie ze zmeczenia?

Nie z przemęczenia sezonem. Gracze biorący udział w tym meczu nie nagrali się ponad normę. To obiegowy banał.

A poziom? Carlo przekombinował z ustawieniem i dodając do tego faktu, że to pokolenie nie jest super utalentowane, to mamy to, co widzieliśmy.

2 godziny temu, Kubbas napisał(a):

Z tego co pamiętam to na turniejach najbardziej przymuloną ekipą była Polska na Euro 2012 i na Mundialu w Rosji. 😉 Przy czym to nie tyle wynikało z mitycznego ,,zmęczenia sezonem'' co z błędów sztabu w przygotowaniu fizycznym. Na Euro 2016 i Euro 2020 wyglądaliśmy już całkiem spoko. 

Niemcy za Loewa czy Hiszpanie za Del Bosque byli po bardzo wyczerpujących sezonach klubowych a potem na turniejach grali intensywny football. 

28 minut temu, Kubbas napisał(a):

30 min bez strzalu w bramke

pi****le nie ogladam tego

w ogole jak sobie obejrzalem po brazylia-maroko game5 finalow gdzie 2 polowa byla wiadomo jaka, to intensywnosc z jaka sie gra w baskecie a w noznej

przepasc, co do naszych dyskusji kiedys na forum

Holandia ma po prostu mało kreatywnych piłkarzy ofensywnych. To już nie są czasy Bergkampa, Overmarsa, Robbena czy Sneidera.