Skocz do zawartości

Mundial 2026

Życie_to_mem

Rekomendowane odpowiedzi

38 minut temu, fluber napisał(a):

Ciekawe kiedy ostatnio jakąś drużyna władowała po 3 bramki w 3 meczach po wyjściu z grupy 

- wcześniej nie było fazy 1/16

- Argentyna grała dwie dogrywki 

- Argentyna miała bardzo przeciętnych rywali (Szwajcaria w miarę mocna ale długo grała w 10)

Zresztą oglądałeś te mecze i chyba dostrzegłeś, że Messi z kolegami często grali statycznie, przewidywalnie i bez pomysłu. Przydałby się tam taki Di Maria czy właśnie Paz.

Co prawda nie przypominam sobie żeby w jakimś ważnym elimination game trener wpuszczał na boisko typa, który wcześniej w kadrze w zasadzie w ogóle nie grał (Sousa Kozłowskiego na Euro? :) ) ale czasem trzeba podjąć ryzyko. Niech Scaloni pokaże, że ma jaja i zagra va banque. 

14 godzin temu, Życie_to_mem napisał(a):

- wcześniej nie było fazy 1/16

- Argentyna grała dwie dogrywki 

- Argentyna miała bardzo przeciętnych rywali (Szwajcaria w miarę mocna ale długo grała w 10)

Zresztą oglądałeś te mecze i chyba dostrzegłeś, że Messi z kolegami często grali statycznie, przewidywalnie i bez pomysłu. Przydałby się tam taki Di Maria czy właśnie Paz.

Co prawda nie przypominam sobie żeby w jakimś ważnym elimination game trener wpuszczał na boisko typa, który wcześniej w kadrze w zasadzie w ogóle nie grał (Sousa Kozłowskiego na Euro? :) ) ale czasem trzeba podjąć ryzyko. Niech Scaloni pokaże, że ma jaja i zagra va banque. 

Generalnie to sam jestem ciekaw czy Messi jest w stanie jeszcze coś zrobić z tym składem węgla i papy

Teraz, P_M napisał(a):

Choć karny otrzymany w pelni prawidłowo to zupełnie farfoclowy, bo tam nie było nawet zamiaru kopnięcia yamala, bo nawet go nie widział.

Kopnięcie ewidentne, ale ja nie wiem jak to jest z tymi przepisami o ręce przy karnym bo przecież digne nie trafił w piłkę, bo yamal wpadł w piłkę ręką (co prawda przy ciele, ale to nie był ruch piłka do ręki tylko ręką do piłki)

1 minutę temu, fluber napisał(a):

Kopnięcie ewidentne, ale ja nie wiem jak to jest z tymi przepisami o ręce przy karnym bo przecież digne nie trafił w piłkę, bo yamal wpadł w piłkę ręką (co prawda przy ciele, ale to nie był ruch piłka do ręki tylko ręką do piłki)

No, to napisałem, że trafił go ewidentnie i zasłużony karny, tylko to bardziej kwestia tego, że mu Yamal w tę uderzającą nogę wleciał xD 😂 

Edytowane przez P_M

jak mnie wkur.wia ta polityka fifa z doborem sędziow z egzytycznych krajow, gosc k**** kompletnie nie ogarnia tematu w tym meczu, przeciez ten faul olise na rodrim to czerwona w 9 na 10 przypadkow. a tam nawet karki nie bylo :D 

Zdjęcie

do tego gosc wyglada jak typowy kierowca taksowki w hondurasie co chce mnie ojebac x10 na przewozie z lotniska do hotelu waldeklaugh.gif

mogliby juz dawac na taki europejski pojedynek europejskich sedziow, nawet jakby w jej sklad stanowili tacy co popijaku wyrywali drogowe znaki waldeklaugh.gif

jebać 

Edytowane przez Vice-rezerwa-rezerwy2