jordan20 Opublikowano wczoraj o 19:44 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 19:44 jak grasz z lamusami pokroju kapo werde czy egipt,a dodatkowo masz na to,az 2 godziny,to nie ma sie czym jarac. obstawiam w srode brutalna weryfikacje z anglia (jakies 0-2/3). wyjmij messiego to masz ekipie siepaczy i brutali pokroju getafe. messi strasznie pudruje tego trupa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Życie_to_mem Opublikowano wczoraj o 20:10 Autor Udostępnij Opublikowano wczoraj o 20:10 38 minut temu, fluber napisał(a): Ciekawe kiedy ostatnio jakąś drużyna władowała po 3 bramki w 3 meczach po wyjściu z grupy - wcześniej nie było fazy 1/16 - Argentyna grała dwie dogrywki - Argentyna miała bardzo przeciętnych rywali (Szwajcaria w miarę mocna ale długo grała w 10) Zresztą oglądałeś te mecze i chyba dostrzegłeś, że Messi z kolegami często grali statycznie, przewidywalnie i bez pomysłu. Przydałby się tam taki Di Maria czy właśnie Paz. Co prawda nie przypominam sobie żeby w jakimś ważnym elimination game trener wpuszczał na boisko typa, który wcześniej w kadrze w zasadzie w ogóle nie grał (Sousa Kozłowskiego na Euro? ) ale czasem trzeba podjąć ryzyko. Niech Scaloni pokaże, że ma jaja i zagra va banque. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 10 godzin temu Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu 14 godzin temu, Życie_to_mem napisał(a): - wcześniej nie było fazy 1/16 - Argentyna grała dwie dogrywki - Argentyna miała bardzo przeciętnych rywali (Szwajcaria w miarę mocna ale długo grała w 10) Zresztą oglądałeś te mecze i chyba dostrzegłeś, że Messi z kolegami często grali statycznie, przewidywalnie i bez pomysłu. Przydałby się tam taki Di Maria czy właśnie Paz. Co prawda nie przypominam sobie żeby w jakimś ważnym elimination game trener wpuszczał na boisko typa, który wcześniej w kadrze w zasadzie w ogóle nie grał (Sousa Kozłowskiego na Euro? ) ale czasem trzeba podjąć ryzyko. Niech Scaloni pokaże, że ma jaja i zagra va banque. Generalnie to sam jestem ciekaw czy Messi jest w stanie jeszcze coś zrobić z tym składem węgla i papy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 8 godzin temu Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu Jestem mocno zdziwiony jak ludzie nie doceniają pracy Lautaro. Gra bez piłki, gra w pressingu, robienie przestrzeni dla Messiego. Taktyka Argumenty jest ustawiona tak, aby zmaksymalizować Messiego, a imo Lautaro robi to najlepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Życie_to_mem Opublikowano 4 godziny temu Autor Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu Anglia coś ma pecha do tych pomocników. Jadon Sancho, Dele Alli i Mason Mount mieli mocne wejście do wielkiej piłki i wszyscy się skończyli jakoś w okolicach 22 roku życia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) Jakim cudem olise bez kartki No nie zazdroszczę tego meczu sędziemu;) Edytowane 2 godziny temu przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 7 minut temu, fluber napisał(a): Jakim cudem olise bez kartki No nie zazdroszczę tego meczu sędziemu;) 100.000$ plus 10.000 premii za ten mecz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) Choć karny otrzymany w pelni prawidłowo to zupełnie farfoclowy, bo tam nie było nawet zamiaru kopnięcia yamala, bo nawet go obrońca nie widział. Edytowane 2 godziny temu przez P_M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Teraz, P_M napisał(a): Choć karny otrzymany w pelni prawidłowo to zupełnie farfoclowy, bo tam nie było nawet zamiaru kopnięcia yamala, bo nawet go nie widział. Kopnięcie ewidentne, ale ja nie wiem jak to jest z tymi przepisami o ręce przy karnym bo przecież digne nie trafił w piłkę, bo yamal wpadł w piłkę ręką (co prawda przy ciele, ale to nie był ruch piłka do ręki tylko ręką do piłki) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) 1 minutę temu, fluber napisał(a): Kopnięcie ewidentne, ale ja nie wiem jak to jest z tymi przepisami o ręce przy karnym bo przecież digne nie trafił w piłkę, bo yamal wpadł w piłkę ręką (co prawda przy ciele, ale to nie był ruch piłka do ręki tylko ręką do piłki) No, to napisałem, że trafił go ewidentnie i zasłużony karny, tylko to bardziej kwestia tego, że mu Yamal w tę uderzającą nogę wleciał xD Edytowane 2 godziny temu przez P_M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 2 minuty temu, P_M napisał(a): No, to napisałem, że trafił go ewidentnie i zasłużony karny, tylko to bardziej kwestia tego, że mu Yamal w tę uderzającą nogę wleciał xD Takiego soczystego kopa w polu karnym to w sumie dawno nie widziałem na tym poziomie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Akcja marzenie Hiszpanów, jak mawia klasyk zabrakło tylko wykończenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Też mi się tak wydawało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vice-rezerwa-rezerwy2 Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) jak mnie wkur.wia ta polityka fifa z doborem sędziow z egzytycznych krajow, gosc k**** kompletnie nie ogarnia tematu w tym meczu, przeciez ten faul olise na rodrim to czerwona w 9 na 10 przypadkow. a tam nawet karki nie bylo do tego gosc wyglada jak typowy kierowca taksowki w hondurasie co chce mnie ojebac x10 na przewozie z lotniska do hotelu mogliby juz dawac na taki europejski pojedynek europejskich sedziow, nawet jakby w jej sklad stanowili tacy co popijaku wyrywali drogowe znaki jebać Edytowane 1 godzinę temu przez Vice-rezerwa-rezerwy2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Życie_to_mem Opublikowano 1 godzinę temu Autor Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Praktycznie zero sytuacji podbramkowych ale intensywność meczu top. To jest zdecydowanie przedwczesny finał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Życie_to_mem napisał(a): Praktycznie zero sytuacji podbramkowych ale intensywność meczu top. To jest zdecydowanie przedwczesny finał. Racja, na ten moment nie widzę za bardzo ani Argentyny ani Anglii przeciw którejkolwiek z tych drużyn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vice-rezerwa-rezerwy2 Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu popłacz się jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Życie_to_mem napisał(a): Praktycznie zero sytuacji podbramkowych ale intensywność meczu top. To jest zdecydowanie przedwczesny finał. Eee tam chyba dla koneserów Francja musi zmienić podejście do tematu miejmy nadzieję że 2 połowa lepsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 10 minut temu, Życie_to_mem napisał(a): Praktycznie zero sytuacji podbramkowych ale intensywność meczu top. To jest zdecydowanie przedwczesny finał. To jak obie ekipy grają w pressingu, turbo poziom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi