Skocz do zawartości

Mundial 2026

Życie_to_mem

Rekomendowane odpowiedzi

Jacyś wszyscy przewrażliwieni na te faule ostatnio, i w finałach NBA i tutaj też. Obejrzyjcie sobie powtórkę z tej akcji, tylko nie jakieś zwolnione tempa czy nie daj Boże stopklatki gdzie można wszystko co się chce wykazać, przecież tam nie było takiego impetu żeby coś poważnego się stało, nie było intencji faulu bo łeb miał w górze i nawet nie patrzył na nogi.

Żółta jak najbardziej, bo faul był ale nie na czerwoną kartkę na pewno.

image.thumb.png.216710340c6dbbbdf5ab14454f225636.png

Edytowane przez n_i_m_h

niezly c*** w dupe Barcy za to ze jak Messi chcial wrocic nie mieli finansowo jak tego zrobic

tyle lat z primeu all time great gracza stracilismy.

tez kluby Europejskie to frajerzy ze nie chca siegnac gleboko do kieszeni zeby taka gwiazde odzyskac

longevity Lebronowe, nic nie stracil z odejscia, przyjecia, uderzenia

Bankowo dzisiaj ceerek hatty minimum, domy stawiajcie. Pewnie ogladal wczoraj, potem nie mogl spac, potem zasnal, potem wstal, zapierdolil 600 brzuchow i godzine cardio na dzień dobry, zjadł, znowu na ziemię na godzinkę, basenik, masaż, sen , teraz wstaje i sie ładuje. Takie to jest chore rivality od 20 lat na poziomie goatow.

Wczoraj po tych haverztach i mbappe 22,5 kurs na krola strzelcow leo, zagralem od razu jsk to zobaczyłem bo dzis jest 4,5. No a dziś trzeba zagrać na CRa bo na krola jest teraz ponad 30 a jutro bedzie góra 6

Godzinę temu, marzec napisał(a):

Bankowo dzisiaj ceerek hatty minimum, domy stawiajcie. Pewnie ogladal wczoraj, potem nie mogl spac, potem zasnal, potem wstal, zapierdolil 600 brzuchow i godzine cardio na dzień dobry, zjadł, znowu na ziemię na godzinkę, basenik, masaż, sen , teraz wstaje i sie ładuje. Takie to jest chore rivality od 20 lat na poziomie goatow.

Wczoraj po tych haverztach i mbappe 22,5 kurs na krola strzelcow leo, zagralem od razu jsk to zobaczyłem bo dzis jest 4,5. No a dziś trzeba zagrać na CRa bo na krola jest teraz ponad 30 a jutro bedzie góra 6

nie strzeli żadnego gola w dzisiejszym meczu.

3 minuty temu, ignazz napisał(a):

Wkurza mnie taka skrupulatność. Niestety kiedyś też były patologie w drugą stronę. Ja bym wolał aby bramkarz miał więcej luzu. 

Przepis to przepis. Nic nie zrobisz. 

Ale głupi. 

Dudkowi by chyba żadnego nie zaliczyli densa

By VAr zabił legendę 

Skrupulatność jest ok, po prostu sam przepis jest chyba trochę odrealniony, biorąc pod uwagę przewagę jaką ma strzelający, ale nie wiem jak miałoby to wyglądać inaczej.

3 minuty temu, P_M napisał(a):

Skrupulatność jest ok, po prostu sam przepis jest chyba trochę odrealniony, biorąc pod uwagę przewagę jaką ma strzelający, ale nie wiem jak miałoby to wyglądać inaczej.

Chyba już było dyskutowane na tym forum. Zakazać strzelania karnych na 2 (i więcej) tempa. Normalny nabieg -> strzał 

Edytowane przez Braveheart22