Skocz do zawartości

Mundial 2026

Życie_to_mem

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 14.06.2026 o 15:35, Pablo81 napisał(a):

Kto jest zmęczony sezonie w zespole Brazylii?

Prawy obrońca gra w Arabii, lewy w Rosji (nie gra w pucharach) Marquinhos 15 meczów w L1, Gabriel 32 w PL, Guimaraes 28 w PL, napastnik z Brentford nie grał w europejskich pucharach k, Vini szybko pożegnał się z LM.

Maroko?

Hakimi 18 meczów w L1, Brahimi raczej nie nagrał się w Realu. Postali też nie wiem czym mają być przemęczeni.

32 minuty temu, Kubbas napisał(a):

Nie wiem, ktory z uczestników tego (Bra-Mar) meczu miałby być zmęczony nadmierna liczba spotkań? 

Może reprezentacja Anglii, Hiszpanii, ale kto z Marokańczyka czy Brazylijczyków. Gracze PSG (Marquinhos, Hakimi), którzy mieli okazję zagrać w PSG duża ilość gier byli oszczędzania w lidze (kilkanaście meczów).

14 minut temu, Pablo81 napisał(a):

Nie wiem, ktory z uczestników tego (Bra-Mar) meczu miałby być zmęczony nadmierna liczba spotkań? 

Może reprezentacja Anglii, Hiszpanii, ale kto z Marokańczyka czy Brazylijczyków. Gracze PSG (Marquinhos, Hakimi), którzy mieli okazję zagrać w PSG duża ilość gier byli oszczędzania w lidze (kilkanaście meczów).

tak jak ci pisalem, zdajesz sobie sprawe ze podczas sezonu profesjonalisci caly czas sa w mocnym treningu nawet jak nie graja?

to jest chyba ewidentne patrzac jak c***owe sa mecze

1 minutę temu, Kubbas napisał(a):

tak jak ci pisalem, zdajesz sobie sprawe ze podczas sezonu profesjonalisci caly czas sa w mocnym treningu nawet jak nie graja?

Wydaje mi się, że wszyscy w kontekście przemęczenia piszą/mówią o liczbie występów (vide Borek, którego tu wkleiles). Load Management w NBA to nie zwalnianie z treningów. Dla mnie to oczywiste, ale szanuje, że możesz mieć odmienne zdanie.

Dalej uważam, że Brazylia ma słabą kadrę a Brahim Diaz nie zmęczy się tak na treningu jak podczas meczu.

1 godzinę temu, Kubbas napisał(a):

Przecież ilość meczów w sezonie jest podobna co np. w 2014 czy 2018 roku. Przyczyn słabych meczów na obecnym Mundialu musisz zatem szukać gdzieś indziej niż w mitycznym zmęczeniu sezonem. 

kolejny hujowy mecz Francja Senegal, pierwszej połowy sie nie dało ogladac, zmarnowy czas (a to miał być na papierze top 3 najlepszy mecz gazy grupowej), słupek Senegalu i nic wiecej sie nie wydarzyło, 1 celny strzał

PS najlepsza okazja w ostatniej akcji polowy, ale Sarr spierdolil, Senegal poki co jest lepszy, Francja, Hiszpania to poki co słabizna

Edytowane przez steve

Brzęczek zdziwiony w studio, że Francja z takim potencjałem tak gra. Chyba jego zdziwienie wynika z tego, że nie oglądał pracy Deschampsa. On już tak zamula tę kadrę od zakończenia mundialu w Rosji. Katuje grę z kontry na potęgę. Rozumiem, że Mbappe jest szybki, ale można to inaczej ustawić.