ely3 Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu Chodzi mi o to ,że oni mogli przed sezonem go sobie zaklepać. I to nie Mavs proponowało tylko obóz Brunsona bo Mavs z tego co czytałem to chciało poczekać do lata. A latem to już Brinson unzał ,że woli iść do Knicks za większą kasę na lidera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu 64 chcieli jedni a drudzy 55? Zgadza się Tobie Panie Maruda? i nie będę umierał za coś z 22 ostatecznie jeżeli szukając w Internecie sprostujesz mnie że Dallas dawali 58 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu Teraz, ely3 napisał(a): Chodzi mi o to ,że oni mogli przed sezonem go sobie zaklepać. I to nie Mavs proponowało tylko obóz Brunsona bo Mavs z tego co czytałem to chciało poczekać do lata. A latem to już Brinson unzał ,że woli iść do Knicks za większą kasę na lidera To że Dallas zrobili błąd po czasie widać najlepiej. Tylko wtedy liga miała też sporo przykładów błędów przepłacen. A dallas mieli Lukę. Dziś każdy mądry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu 3 minuty temu, ignazz napisał(a): Czyli zdanie „nie wiem o czym piszesz” jako atak chyba nietrafione To dotyczyło ,że naprawdę nie wiem o czy mpiszez bo z treście pkt 3 wynikało jakby Mavs po sezonie proponowali te 53 bo więcej nie mogli a cały myk polegał n tym ,że Mavs nie chciało podpisać z Brunsonem przed sezonem kiedy on i jego menago mocno chcieli.. Ja już nie pmiętam czy po sezonie były negocjacje na linii Mavs-Brunson czy już Brunson mocno chciał do Knicks. Dlatego nie wiem o czym piszesz choć wydaje mi się ,ze to kolejny kamyczek do genialnego rozumowania szefostwa Mavs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu Osią wypowiedzi było pytanie czy powodem odejścia był Luka. Stwierdziłem że to nie był główny powód i beafu nie było. A Ty się czepiasz w swoim ostatnio częstym stylu. Wycieczka osobista z mojej strony jest tylko podyktowana wycieczką osobistą z twojej. jest oczywiste że Dallas przespali sprawę ale jednak staram się zamiast tylko krytykować szukać okoliczności błędnej decyzji. powtórzę. Oba scenariusze które opisujemy się nie wykluczają i średnio broni się twój atak. w tak prostym dziś temacie że to był błąd. a że sam piszesz że już czegoś nie pamiętasz to iść jeszcze bardziej stykowo nie jest roztropnie. Było co było. Nikt tu nie twierdzi że nie mogli zaklepać szybciej. W sumie to się zachowywali jakby mieli to RFA a nie mieli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 10 godzin temu Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu Rozumiem celebrytów co chc płacić 100 tys za miejsce przy parkiecie ale 10 tys za miejsce pod dachem z kiepska widocznością... Inna psrawa ,że ktoś ma karnet chodzi na te koszmarne Knicks przez lata. A jak w końcu wchodza do finału to sprzedaje bilet bo może zarobić swoje 3 miesieczne zarboki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 10 godzin temu Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu Masz za to z drugiej strony San Antonio Spurs ogłosili przekazanie do 1000 darmowych biletów charytatywnych na mecze Finałów NBA 2026, w których mierzą się z New York Knicks. Oto najważniejsze szczegóły tej akcji: Kto otrzyma bilety? Bilety trafiają do lokalnych organizacji non-profit, które na co dzień zajmują się pomocą dzieciom, młodzieży oraz najuboższym rodzinom z rejonu San Antonio (m.in. za pośrednictwem platformy Spurs Give). Dzięki temu na trybunach mogą zasiąść młodzi kibice, którzy w innych okolicznościach nie mieliby najmniejszych szans na zobaczenie finałów na żywo. Dlaczego to tak duży gest? Astronomiczne ceny: W tym roku, w związku z historyczną serią z Knicks (pierwszy awans Nowego Jorku do finałów od 27 lat i kosmiczna forma Victora Wembanyamy w Spurs), ceny wejściówek na rynku wtórnym osiągają regularnie tysiące dolarów za sztukę. Oddanie tysiąca takich miejsc to ogromny koszt alternatywny dla klubu. Rozłożenie w czasie: Bilety są dystrybuowane sukcesywnie na całą serię finałową rozgrywaną w Frost Bank Center. Władze klubu z Teksasu podkreśliły w oficjalnym oświadczeniu, że choć gest w trakcie Finałów NBA wywołuje wielkie poruszenie, to jest to po prostu kontynuacja ich stałej polityki. Tylko w trakcie sezonu zasadniczego 2025/2026 organizacja Spurs przekazała lokalnym społecznościom blisko 22 000 darmowych biletów na różne spotkania. Drobny gest choć 1000/20000 to nie jest mały odsetek. To spurs mimo bandyterki da się lubić Knicks warto podkreślić też mają fundację Dreams i 250 biletów dali. 1000 do 250? wychodzi mi 4:1 biore 14 godzin temu, Kubbas napisał(a): Towns tez pokazuje, 14 godzin temu, Kubbas napisał(a): tutaj Towns pokazuje jak to sie robi, Towns jak chce to umie, Jokica tez kryl w PO indywidualnie wysmienicie. To zachowanie mimo że nie było poważne to obciąża służby ochronne. Ale zobaczcie kto tu po twarzy bardziej medialny Po ochroniarzach widać jakie byki grają na parkiecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 10 godzin temu Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu (edytowane) Zwyczajnie nie ma kto tam z SA lecieć więc stwierdzili że rozdadzą. 1 godzinę temu, ignazz napisał(a): Żartuje a ty tu pajacujesz;) . Potejto Potato Edytowane 10 godzin temu przez agresywnychomik Dobry PR ale tak i tak im nie pomoże są zbyt "corrupted" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 10 godzin temu Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu 4 godziny temu, ely3 napisał(a): Odszedł bo mu Dallas nie chciało dać tyle ile uważał ,że powinien otrzymać. PRzecież on im dwa razy kładł na stół ofertę 4 lata za 65 ml ale Dallas dwukrtonie to odrzuciło ale już nie pamiętam dlaczego a po sezonie Knicksi mu dali sporo więcej i na dodatek o ile pamiętam jego ojciec wtedy pracował w sztabie trenerskim Nowego Jorku Niemniej Brunson przed sezonem chciał zostać w Dallas ale to Dallas nie uznało go za wartego tych pieniędzy więc po świetnym sezonie odszedł do Knicks Z Luką to miało niewiele wspołnego. A co do meczu nr 1. To trochę był kaleki długo. Brunson długo nie trafiał. Victor do samego końca nic ale końcówka Knicks znakomita a sam Brunson pokazał ,że naprawde potrafi się spinać na ważne momenty. To w sumie Knicks są 13-2 w tych PO. Mając najlepszą obronę. Chyba największe zaskoczenie tego sezonu Było ciut inaczej - Jery opisał proces tutaj https://www.roycewebb.com/p/how-the-mavs-blew-it-with-jalen-brunson niemniej Nico był tym głównym idiotą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu Dwie rzeczy. Jeszcze nigdy drużyna z zachodu nie wygrała mistrzostwa w roku kończącym się cyfrą 6. Jeszcze nigdy nikt nie przegrał G7 kiedy jeden z zawodników ma w dniu meczu urodziny. Pierwsza ciekawostka promuje Knicks, druga Spurs (Emanuel Miller, który co prawda nigdy nie zagrał dla Spurs i ogólnie jest na two way'u, ale bądź co bądź znajduje się w rosterze). To tak zostawiam bez większego kontekstu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 8 godzin temu Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu Spurs nie potrafią w parzyste. Czas to zmienić. Po tym poznacie wielkość Victora Zostanie mu wtedy jeszcze jeden task którego nie dał rady Duncan zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 8 godzin temu Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu 32 minuty temu, ignazz napisał(a): Spurs nie potrafią w parzyste. Czas to zmienić. Po tym poznacie wielkość Victora Zostanie mu wtedy jeszcze jeden task którego nie dał rady Duncan zrobić. Tak, wiem nawet jaki to task. Duncan nigdy nie został zesweepowany w finałach. Za tydzień być może Wemby tego dokona, a chłop ma dopiero 22 lata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 8 godzin temu Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu 36 minut temu, ignazz napisał(a): Spurs nie potrafią w parzyste. 2014 był parzysty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 8 godzin temu Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu Teraz, Pepis21 napisał(a): 2014 był parzysty. Trauma 2013. Wybacz. 3 minuty temu, RonnieArtestics napisał(a): Tak, wiem nawet jaki to task. Duncan nigdy nie został zesweepowany w finałach. Za tydzień być może Wemby tego dokona, a chłop ma dopiero 22 lata. To zdanie się szybko oby zestarzało. Kiedy? w 17 godzin? No ale spurs muszą zacząć grać a Fox trafiać cokolwiek. Nie ode mnie to zależy. Oj Ronnie Ronnie czy w swoim życiu taskami nazywasz takie „osiągnięcia”? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu 17 godzin temu, agresywnychomik napisał(a): a Towns jechany przez niektórych hejterkow do spodu (tu szacun dla @Kubbas który od początku uważał że ten trejd to ruchanko było) tak please nie odbijamy wajchy w drugą stronę Ja np Townsa zawsze jechalem do spodu a trejd i tak propsowalem (bo Randle to po prostu uber kasztan) 11 godzin temu, Pan A. napisał(a): No i PlayOffs 2026 WYJAŚNIONE! #40YearsOldVirginFromSzczecinTowns Przy takiej konstrukcji zdania piszemy 40 year old Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 2 minuty temu, ignazz napisał(a): Dość szybko NBA wyciągnęła swoje najcięższe działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 3 minuty temu, ignazz napisał(a): Wemby się popłakał Liga rządzi, Liga radzi, Liga nigdy cię nie zdradzi! - akurat hasło dla takich pizdeczek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu https://x.com/CourtsideFilms/status/2062549494554657037?ref_src=twsrc^tfw|twcamp^tweetembed|twterm^2062551079045190094|twgr^734b6d7fb1c276bfade8d8528a4c38137c2642f3|twcon^s3_&ref_url=https%3A%2F%2Fbaselinebums.com%2Fthreads%2Fthe-layne-staley-depression-laden-foxhole-of-deaaron-martez-fox.54%2Fpage-75 Pa na to jakie wariaty. A my się zastanawiamy czemu Polska kadra nie ma rozgrywajka Z tego prawego rogu to JB trafia historycznie ważne rzuty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) Godzinę temu, agresywnychomik napisał(a): Wemby się popłakał Liga rządzi, Liga radzi, Liga nigdy cię nie zdradzi! - akurat hasło dla takich pizdeczek. Nie wiem co wstawienie na polskim forum zdjęcia mocno kontrowersyjnego sędziego ma to tego twojego zdania? Po pierwsze uczepiłeś się tego Wembiego jakby kiedykolwiek płakał i latał o sędziowanie co chwila do mediów. A że młody chłopak mający ile? 22 lata awansował do finałów dosyć jednak niespodziewanie ( sprawdź odds przed sezonem dla spurs) i tacha tych Foxow Barnesow Keldonow czy Kornetow przepychając łokciem dalej i okazał odrobinę emocji chyba aż tak Tobie nie powinno przeszkadzać? Pal licho że nie potrafisz tego ogarnąć. Nie wymagam empatii i zrozumienia dla innych ludzi. Ale serio widzisz związek z wklejeniem grafiki i płaczem? Z mojej perspektywy Brothers to bardzo słaby sędzia. I tej oceny nie zmieni nawet dzisiejszy mecz jakby dla spurs ( wątpię) wydrukował 100 wolnych. po prostu jest słaby w swoim fachu. Liga go jednak promuje. Wystawia nie tylko na ważne od czasu do czasu spotkania ale wręcz wbija w skład w kluczowe dla serii momenty. A że ma gość dosyć sporo kontrowersji przeciw swojej kandydaturze jako bezstronnego operatora gwizdka to tym gorzej. Gracze potrzebują skupienia, spokoju i równego traktowania. Sam fakt takich kontrowersyjnych wyborów sprawia że częściowo ten potrzebny spokój u takich gówniarzy może ulecieć. Stary wyga sobie poradzi choć i CP3 mając Fostera za horyzontem miewał problemy z taką obsadą sędziowska. A co tu taki szczyl 22 czy 19 letni. Liga idzie w kontrowersje dla zasięgów i podbić wyświetleń ale nie w kierunku większej fachowości sędziowania. Niestety nie w interesie ligi jest beznamiętne sprawiedliwe precyzyjne sędziowanie. Trzeba karmić trolla. I liga to robi. inaczej taki Brothers dawno już by szukał sobie pracy bo jest po prostu cienki. Serio na finały nie ma liga nikogo bez takiego CV pomyłek? Niezależnie od przynależności klubowej adresatów tych pomyłek? Edytowane 1 godzinę temu przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi