Skocz do zawartości

Miami Heat 2026/27

Koelner

Rekomendowane odpowiedzi

9 godzin temu, Pan A. napisał(a):

To może teraz niech Miami jeszcze ściągnie Jordana (Deandre) do "rozciągania" gry - nie dość że ma kosmiczne 67% z gry, to jeszcze  będzie robił atmosferę w szatni? 2 in 1.

🫡

a no bo Deandre ma 27.6 punktow na mecz na 15 procent wyzszej skutecznosci

Russell Westbrook Once Had A Priceless Reaction When A Reporter Asked Him  If The Thunder Lost The Game Or If The Jazz Won It - Fadeaway World

Cytat

Tak, tak, wszyscy pamietamy jak pisałeś, że wziął te swoje sławetne extansion 2 lata temu bo jest .... "połamańcem" i żadne argumenty w stylu - 422/6=70 - nie robiły na Tobie wrażenia. 

XD

pisalem ze wzial mniej, co w dlugofalowym procesie da mu wiecej na back end (bo tak jest nastepne extension jest wieksze dzieki temu ze wzial tamto w takim momencie)

prosze cos lepszego nastepnym razem

1 godzinę temu, RonnieArtestics napisał(a):

Dwa ostatnie sezony mówią raczej że nie powinien jeszcze zjechać z formą. On akurat do tej pory jest jak wino - im starszy tym lepszy. 

Ja wiem ,że on został starterem ale jednak efektywnośc mu spada. Za 3 rzuc coraz gorzej. Zdrowie też szwankuje. Powtarzam może się okazać ,ze brak kasy dla niego może być zbawienne dla Heat bo to mógł byc naprawdy zły kontrakt. Cos jak ta nowa umowa Trae w Wizards

6 godzin temu, Pepis21 napisał(a):

Naprawdę nie czytasz tego o czym się dyskutuje. Rozmowa jest o stronie atakowanej, a nie bronionej. Dwa razy podkreślałem, że Giannis w obronie niszczy Jalena, więc nie musisz tego powtarzać po mnie. 

no czyli ustalilismy ze Giannis wszedzie jest lepszy

Cytat

Zacytuję

Tak że tego.

W ogóle tą logiką to Giannis>Kobe, bo ma wyższy procent. 

a ma 1 mistrzostwo czy 5?

co wy tutaj robicie za fikolki to jest niesamowite 

prosze trzymajcie sie jedynych rzeczy ktorych mozna, moge wam podpowiedziec pare argumentow, zeby Brunson byl po transferze do Miami Giannisa od niego lepszy musicie liczyc na kontuzje Giannisa to jedyny aspekt ktory moze ta dyskusje wygrac

a to w tej lidze to jest loteria, Giannis mial teraz sporo pecha bo work ethic ma zajebisty

tak jak sporo pecha mial Brunson przez co moze nie zrobili w 2024 finalow

Cytat

Knicks guard Jalen Brunson leaves Game 7 with fractured left hand
Brunson sustains the injury in the 3rd quarter when he swipes down at Tyrese Haliburton and feels something in his hand.

1 godzinę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

umniejszanie Brunsonowi na bazie wyobrażeń kim mógłby być Antek gdyby był znowu zdrowy jest poniżej krytyki, Brunson to gracz top5 ligi na ten moment, tak jak Antek, tylko, że jeden jedzie już na opinii a drugi dokonał w tym czasie niemal niemożliwego

zadne umniejszanie Brunsonowi

w porownaniu z Giannisem wielu graczy wyglada czerstwo

same staty z seria z Indiana, jakby Pepis sprobowal sie obronic jak czlowiek przygotowac merytorycznie do dyskusji to by wyciagnal staty Brunsona z ta sama Indiana z tego samego roku gdzie Jalen rozkurwial ale nie bede za niego przeciez robil roboty i dyskutowal sam ze soba

Cytat

3 lata temu Murray był alltimerskim PO performerem, teraz już nie jest

cooooooo?

przeciez ostatni mecz Giannis w po to 29 kwietnia 2025 roku

przypomne mamy 24 czerwca 2026 roku

Giannis mial 29 KWIETNIA 2025 ROKU

30 - 20 - 13 - 2 - 2

z Pacers Haliego ktore zrobilo finaly

co ma do tego Murray i gdzie rok bez playoffow do jakichs 3 lat Murraya

Edytowane przez Kubbas

Godzinę temu, Kubbas napisał(a):

a ma 1 mistrzostwo czy 5

Kubusiu kochany, najdroższy Ty mój kolego od 20 lat. To liczy się teraz procent z gry czy liczba mistrzostw, bo już nie nadążam? Wystarczyło wrzucić Kobego do dyskusji żebyś obalił swój własny argument, ale to my fikołki robimy. 😄

no czyli ustalilismy ze Giannis wszedzie jest lepszy

W obronie tak, w ataku niekoniecznie. Taka jest moja opinia i nie będę jej zmieniał na chwilę obecną.

11 minut temu, Pepis21 napisał(a):

Kubusiu kochany, najdroższy Ty mój kolego od 20 lat.

❤️

Cytat

To liczy się teraz procent z gry czy liczba mistrzostw, bo już nie nadążam? Wystarczyło wrzucić Kobego do dyskusji żebyś obalił swój własny argument, ale to my fikołki robimy. 

no nie bo wyskoczyles z dyskusja all time (Kobe juz nie gra)

a rozmawialismy o here and now kto jest lepszym graczem

to ci odpisalem ze do dyskusji all time licza sie mistrzostwa

Cytat

W obronie tak, w ataku niekoniecznie. Taka jest moja opinia i nie będę jej zmieniał na chwilę obecną.

spoko, jest bledna ale masz do niej prawo

2 godziny temu, Kubbas napisał(a):

a no bo Deandre ma 27.6 punktow na mecz na 15 procent wyzszej skutecznosci

Russell Westbrook Once Had A Priceless Reaction When A Reporter Asked Him  If The Thunder Lost The Game Or If The Jazz Won It - Fadeaway World

XD

pisalem ze wzial mniej, co w dlugofalowym procesie da mu wiecej na back end (bo tak jest nastepne extension jest wieksze dzieki temu ze wzial tamto w takim momencie)

prosze cos lepszego nastepnym razem

W dniu 12.07.2024 o 23:39, joe dumars napisał(a):

demagogia w czystej postaci. zagwarantowal sobie kase dzis, miast liczyc na niepewne jutro. to jest az tak proste...

W dniu 13.07.2024 o 03:50, Kubbas napisał(a):

Dokładnie lol

Zwłaszcza że wiadomo jest łamliwy 

Wziął kase tu i teraz właśnie z tego powodu i szybciej mu się obecny kontrakt skończy gdzie jeśli będzie dalej grał jak grał i key word będzie zdrowy dostanie w chuuuuj więcej 

Pomniki xddddd

Mój błąd, bije się w pierś - słowem nie wspomniałeś, że jest łamliwy a w kolejnym poście (wtedy w 2024) wcale nie wkleiłeś tej samej listy co wczoraj z jego licznymi kontuzjami. Jakt dowód jego łamliwości, nie dodawałeś również info, że złamał lewą rękę, a jest przecież leworęczny, a jakże! Jeszcze raz przepraszam za manipulacje z mojej strony.

no nie bo wyskoczyles z dyskusja all time (Kobe juz nie gra) 

Nie, cały czas rozmawiamy o tym kto gra lepiej w ataku i jeśli argumentem na to, że Giannis jest lepszy od Jalena będzie % z gry to to samo można zastosować porównując Greka (czy Jalena) z każdym innym graczem.

51 minut temu, balech napisał(a):

Jako, że Miami to nie organizacja typu łoszyngton, nets czy kings, to dobrze im życzę, ale @Kubbas, @Koelner i ekipa wstrzymajcie lekko konie, to może być fatalny transfer dla zespołu.

Zawsze coś się może posypać, true. Prawdopodobieństwo że będzie dobry jest dużo większe niż że będzie fatalny. Prawdopodobieństwo że extension Herro byłoby gorsze dla klubu niż dobre było dużo większe.
Przecież Miami nic nie oddało za gościa którym pare lat temu jaraliśmy się że jest top 3. No kaman :) 

5 godzin temu, Pan A. napisał(a):

Mój błąd, bije się w pierś - słowem nie wspomniałeś, że jest łamliwy a w kolejnym poście (wtedy w 2024) wcale nie wkleiłeś tej samej listy co wczoraj z jego licznymi kontuzjami. Jakt dowód jego łamliwości, nie dodawałeś również info, że złamał lewą rękę, a jest przecież leworęczny, a jakże! Jeszcze raz przepraszam za manipulacje z mojej strony.

raczej nie moglem wkleic tej samej bo tu wkleilem kontuzje do 2026 roku, chyba ze mialem wtedy time machine

ale to nie podlega watpliwosci ze jest lamliwy przeciez, takze o czym dyskutujemy?

przeciez jego kontuzja zalatwila im to ze nie weszli do finalow tylko Pacers

6 minut do konca 3 kwarty i 77-70 Brunson zszedl dalej juz bylo z gorki

ostatnie 4 sezony

74

65

77

68

Giannis 

36

67

73

63

gdyby nie ten sezon to cale wasze Giannis jest bardziej lamliwy od Brunsona rozbija sie o kilka meczy w kazdym sezonie

a przy tym co pisalem co do kontraktu stoje, bo fajnie ze wzial mniej ale wszscy mu stawiali pomniki za to, gdzie mu sie oplacalo rowniez wziac mniej bo wiedzial ze w nastepnej kolejnosci kolejne extension bedzie wieksze

wiadomo mogl rownie dobrze sobie rozjebac achillesa czy cokolwiek, ale to tez byl madry ruch dla niego

ja uwielbiam Brunsona, ale nie zaklamujmy rzeczywistosci, do Giannisa mu daleko

co zadna ujma nie jest bo do Giannisa to prawie kazdemu daleko

fajnie ze tak ludzie pozapominali bedzie mial komu co udowoadniac

5 godzin temu, Pepis21 napisał(a):

Nie, cały czas rozmawiamy o tym kto gra lepiej w ataku i jeśli argumentem na to, że Giannis jest lepszy od Jalena będzie % z gry to to samo można zastosować porównując Greka (czy Jalena) z każdym innym graczem.

na tym forum juz dawno przyjelismy ze Lebron jest lepszy od Kobego i wlasnie glownym argumentem wszystkich tutaj byla efektywnosc

nikogo nie obchodzily zadne wachlarze ofensywne, mozemy sie w to bawic ale nie ma sensu, Giannis sciaga podwojenia, potrojenia, sieje postrach w tranzycji

nie wiem, wydaje mi sie ze to kazdy wie i nie trzeba tego tlumaczyc.

back to back mvp

ktory w finalach nba robil 35.2 punktow na mecz 13.2 zbiorki 5 asyst do tego przy swoim usage bardzo malo strat 14 strat w calych finalach

ogolnie to prawda, pamiec ogladajacych z roku na rok jest coraz krotsza

Edytowane przez Kubbas

Myślicie, że stary da mu pograć z 10 na plecach czy będzie musiał poszukać nowego numeru?

W ogóle to jest ciekawa kariera, ojciec grał w Dallas i młody grał w Dallas, ojciec grał w Denver i młody grał w Denver, ociec grał w Miami i teraz młody też będzie grał w Miami.

z tego co ja widze lebron raczej idzie do miami

jefferson i shumpert sie dzisiaj smiali w studiiu ze oni nic nie wiedzieli ze to koniec w lakers a tutaj shumpert analizuje juz sobie z wczutka jaka role lebron bedzie pelnil w miami