Koelner Opublikowano 30 Maja Udostępnij Opublikowano 30 Maja Po kolejnym sezonie zakończonym rozczarowaniem i odpadnięciu już na etapie play-in, przed Miami Heat stoi jedno z najważniejszych okien transferowych ostatnich lat. Drużyna prowadzona przez Erika Spoelstrę zakończyła sezon 2025/26 z bilansem 43-39 i po raz kolejny nie zdołała nawiązać do finałowych występów z pierwszej połowy dekady. Trzon zespołu: Bam, Herro, Ware, Jović, JJ Młodzi do rozwoju: Ware, Jovic JJ, Kaspars Czy Pat Riley ściągnie Giannisa? Czy Eric coś jeszcze wyciśnie z tego składu? Kluczowe jest ściągnięcie superstara więc tylko Giannis: Dla mnie pozbycie się Herro który ma wartość pseudo allstara to priorytet, bez niego nic sensownego nie da rady ściągnąć a podstawia do zostawić Bama , JJ i Jovicia. Tylko czy Bam i Giannis za mocno się nie dublują? The Miami Heat are all-in on Giannis Antetokounmpo. According to Heat insider Barry Jackson, every player but Bam Adebayo is on the table from Miami’s side. Bez Giannisa dla mnie to max 46W i i I runda/II runda przy oczywiście ciągłym rozwoju ekipy, ewentualnie finał konfy bo konkurencja wiekowa. Z Giannisem finał NBA i honorowe odpadnięcie ze Spurs , ewentualnie kontuzja Wemba i miś ;] @Alonzo śpisz spokojnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balech Opublikowano 30 Maja Udostępnij Opublikowano 30 Maja @Koelner o dublowanie Bam i Giannisa bym się nie martwił (elegancki taki podwójny rim atak), ale kim ich obudować i jaka głębia składu zostanie po transferze Greka (Powell?, Fontecchio?). Pozbycie się Herro wiadomo, ale JJ czy Ware? Cieżkie zadanie przed Heat - mają fajny skład, ale na pozycje 7-10, transfer konkretnego grajka potrzebny, jednocześnie rozwój i obudowa allstarów. Za dużo zmiennych jak dla mnie, niezłe dylematy muszą w Miami mieć, tym bardziej, że wiedzą o co chodzi w tej grze jak mało kto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 30 Maja Udostępnij Opublikowano 30 Maja Ja nie wiem dla mnie Miami ma chyba najgorszy pakiet do zaoferowania Giannis musialby tam na prawdę chcieć iść a Bucks zrobić mu przysługę co chyba już się nie wydarzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 7 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca Giannis na Florydzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 7 Czerwca Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca Już? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Behemot Opublikowano 9 Czerwca Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca W dniu 30.05.2026 o 16:06, Kubbas napisał(a): Ja nie wiem dla mnie Miami ma chyba najgorszy pakiet do zaoferowania Giannis musialby tam na prawdę chcieć iść a Bucks zrobić mu przysługę co chyba już się nie wydarzy Oni zawsze mają najgorszy pakiet i zawsze są faworytem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 12 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca no i celtics ich wyprzedzili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 12 Czerwca Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca To co, może jakaś paczuszka za Moranta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 12 Czerwca Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 31 minut temu, ozzy110 napisał(a): To co, może jakaś paczuszka za Moranta? wartość gracza by wzrosła. a jeszcze bardziej potencjał produkcji rzeczywistej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 12 Czerwca Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca (edytowane) Stary Riley mocno śpi, stary Riley mocno śpi. My się go boimy, na palcach chodźmy, jak się zbudzi to nas zje(bie), jak się zbudzi to nas zje(bie). Pierwsza godzina Riley śpi, druga godzina Riley chrapie, trzecia godzina Riley...nie wstaje. Stary Riley mocno śpi. Edytowane 12 Czerwca przez Pepis21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 23 Czerwca Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca W dniu 12.06.2026 o 15:02, Pepis21 napisał(a): jak się zbudzi to nas zje(bie). Może nie aż tak ale jednak Heat zrobiło swój ruch.. Mają Giannisa za niechroniony 31 33 i wymiane bodajze z 30. Do tego oddali Herro i Jaueza a wzieli Portisa.. Trochę ten zespół nie jest dobrze zbilansowany. Nadal muszą jeszcze popracować nad obudowaniem duetu Bam - Gainnis. Przydałoby sie tam więcej strzelców ale tak czy siak HEat swój pierwszy mocny ruch zrobili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 23 Czerwca Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca Giannis w Heat @Koelner 17 minut temu, ely3 napisał(a): Może nie aż tak ale jednak Heat zrobiło swój ruch.. Mają Giannisa za niechroniony 31 33 i wymiane bodajze z 30. Do tego oddali Herro i Jaueza a wzieli Portisa.. Trochę ten zespół nie jest dobrze zbilansowany. Nadal muszą jeszcze popracować nad obudowaniem duetu Bam - Gainnis. Przydałoby sie tam więcej strzelców ale tak czy siak HEat swój pierwszy mocny ruch zrobili Powell w takiej sytuacji raczej na bank wróci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 23 Czerwca Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca @AlonzoTo na pewno ale i tak oddali za dużo mlodzieży. Duże ryzyko. Muszą jeszcze kogoś pozyskać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 23 Czerwca Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca (edytowane) 7 minut temu, ely3 napisał(a): @AlonzoTo na pewno ale i tak oddali za dużo mlodzieży. Duże ryzyko. Muszą jeszcze kogoś pozyskać Pewnie będą przedłużać tych co mogą - czyli możliwe, że Fontecchio - przyda się ze swoim 3P. Jest młody Larsson i jak nie będą mieli wyjątków przed apronami, to gracze za minimum - a znajdą się pewnie chętni. Heat potrzebuje guardów i spaceingu. s5 Mitchell/Powell/Wiggins/Antek/Bam + ławka (na teraz) Dru Smith/Larsson/Fontecchio/Jovic/Portis i gracze za minimum. Heat dużo oddali (chciałem tylko, żeby Jaquez ostał w Heat ). Ale Riles jest zdeterminowany, żeby przed emeryturą zdobyć jeszcze przynajmniej jedno mistrzostwo. Tu się pojawi przynajmniej 1-2 naprawdę bardzo ciekawych weteranów za minimum. Jeszcze nie mam pomysłu kto, ale Pat ma już pewnie swoje plany.;) Edytowane 23 Czerwca przez Alonzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@lik Opublikowano 23 Czerwca Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca Też nie wiem kim oni chcą się wzmocnić? Weteranami? Jakoś na razie mi się to nie składa w całość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 23 Czerwca Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 7 minut temu, Mich@lik napisał(a): Też nie wiem kim oni chcą się wzmocnić? Weteranami? Jakoś na razie mi się to nie składa w całość. To będzie piękny sezon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 23 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 32 minuty temu, Alonzo napisał(a): Giannis w Heat @Koelner Powell w takiej sytuacji raczej na bank wróci. Dzień dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 23 Czerwca Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca Co się stało z braćmi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 23 Czerwca Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 8 minut temu, Alonzo napisał(a): To będzie piękny sezon To ma olbrzymi potencjał na niewypał, od zdrowia Giannisa zaczynając, idąc przez słaby fit z Banem a kończąc na będących już prawdopodobnie tylko słabszych 33-letnim Powellu i będącym na równi pochyłej Wigginsie. Chociaż to Heat, oni zawsze potrafią znaleźć graczy z niczego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 23 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca Heat mniej nie mogli dać a i tak były ploty że Bam był warunkiem jakiejkolwiek wymiany. Ja to coś czuję że zaraz wskoczy jakiś obwodowy trzeci allstat i to nie będzie Morant czy Trea niech to będzie Anthony Edwards z którym Spo miał świetne relacje na kadrze. Jesteś za @Alonzo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi