LAF Opublikowano 31 Maja Udostępnij Opublikowano 31 Maja 53 minuty temu, kuba2419 napisał(a): Ja pi****le, grasz tyle w tą grę i dalej sądzisz że możesz dać część MLE jak w beAlonzo? Dobre , hehe Godzinę temu, Qcin_69 napisał(a): a tonnie można dać części z MLE? Można to zmienić jak coś, hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 31 Maja Udostępnij Opublikowano 31 Maja 3 godziny temu, ignazz napisał(a): Ile lat w to grasz? I czemu nie śpisz? nie śpię po nocach bo licytuje Kennarda 3 godziny temu, kuba2419 napisał(a): Ja pi****le, grasz tyle w tą grę i dalej sądzisz że możesz dać część MLE jak w beAlonzo? Alonzo na pewno by mógł dać część MLE, w innym przypadku postawiłby ultimatum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 31 Maja Udostępnij Opublikowano 31 Maja W zespołach o Wysokiej Kulturze Organizacji to gracze dopłacają. W dobrym tonie jest aby wrzucili pełne mle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 1 Czerwca Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca Znowu @Krzemo przyoszczędzi i gorszy Holmgen pójdzie drożej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 1 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 7 minut temu, Pablo81 napisał(a): Znowu @Krzemo przyoszczędzi i gorszy Holmgen pójdzie drożej. meh, Chet fajniejszy a Nuggets po zeszłorocznych campach to przez najbliższe parę lat nie będą żadnym ligowym zagrożeniem raczej (jeszcze mocno udupieni kontraktem Vala) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 1 Czerwca Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca Magic: Chet Holmgren - 13 500 000 / 5 lat / 10% Walker Kessler - 10 000 000 / 5 lat / 10% Fred VanFleet - 10 000 000 / 3 lata (nowa oferta) Jeremy Sochan - 8 673 730 / 5 lat / 10% Jabari Smith Jr - 8 000 000 / 5 lat (BR) Czy w tej ofercie Vanvlett nie powinien być dodany na końcu? Kiedyś tak było, czy to się zmieniło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 1 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 4 minuty temu, piotreksuper napisał(a): Magic: Chet Holmgren - 13 500 000 / 5 lat / 10% Walker Kessler - 10 000 000 / 5 lat / 10% Fred VanFleet - 10 000 000 / 3 lata (nowa oferta) Jeremy Sochan - 8 673 730 / 5 lat / 10% Jabari Smith Jr - 8 000 000 / 5 lat (BR) Czy w tej ofercie Vanvlett nie powinien być dodany na końcu? Kiedyś tak było, czy to się zmieniło? Zostawiam Jabariego na koncu zeby bylo widac ktora oferta jest ponad salary (bird) a z doswiadczenia powiem, ze w skladaniu ofert na FA jest taka dowolnosc, ze pozs skrajnymi przypadkami komisze puszczaja wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 1 Czerwca Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 1 minutę temu, julekstep napisał(a): a z doswiadczenia powiem, ze w skladaniu ofert na FA jest taka dowolnosc, ze pozs skrajnymi przypadkami komisze puszczaja wszystko To jednak gra nie dla mnie,skoro gramy bez zasad, takie podpisywanie jest bez sensu. Jak jest chętny to niech przejmie mój team. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 1 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 1 minutę temu, piotreksuper napisał(a): To jednak gra nie dla mnie,skoro gramy bez zasad, takie podpisywanie jest bez sensu. Jak jest chętny to niech przejmie mój team. ale gdzie tutaj jest problem? wyraźnie zaznaczyłem nową ofertę, żeby nie było niedomówień (że jakoś cichaczem zmieniam czy coś) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 1 Czerwca Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca Teraz, julekstep napisał(a): ale gdzie tutaj jest problem? wyraźnie zaznaczyłem nową ofertę, żeby nie było niedomówień (że jakoś cichaczem zmieniam czy coś) W tym że nie masz na nią kasy bo powinna ta oferta być na samym dole, ale tak jak pisałem może zasady się zmieniły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 1 Czerwca Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca Jako że Hauser był u mnie na mle mogę mu teraz dać np 3 mln ponad salary jak prawa birda na tej zasadzie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 1 Czerwca Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 1 minutę temu, matiwrona napisał(a): Jako że Hauser był u mnie na mle mogę mu teraz dać np 3 mln ponad salary jak prawa birda na tej zasadzie ? Jak gracz był na MLE to będąc ponad salary możesz mi złożyć ofertę *MLE, czyli do 5.4mln za sezon i do 5 lat długość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 1 Czerwca Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca Które to już FA? Czterdzieste? Nie spieszycie się aby doszlifować interpretację zasad gry z 2003 roku czy kiedy wyszło to cudo. Drama odejścia rodem z beGM. Cieszy zaraźliwości emocji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesora Opublikowano 1 Czerwca Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 7 minut temu, piotreksuper napisał(a): W tym że nie masz na nią kasy bo powinna ta oferta być na samym dole, ale tak jak pisałem może zasady się zmieniły. Ale chyba jedna oferta została przebita i taka sama kwota dał innemu, to chyba legitne, czy ja czegoś nie widzę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 1 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 6 minut temu, piotreksuper napisał(a): W tym że nie masz na nią kasy bo powinna ta oferta być na samym dole, ale tak jak pisałem może zasady się zmieniły. w dawnych czasach była zasada 'kolejności' ofert, która: - była bez sensu (kolejna motywacja do czekania z ofertami na ostatnie 5 minut etapu co i tak jest już mega słabe) - była pół-martwa (niewiele osób to respektowało a - w związku z tym że 95% ofert leci w ostatnie 15 min - nie dało się tego pilnować z perspektywy komisza) to już dawno to wywaliłem: tu porównanie starego FA gdzie to jest: a tu FA sprzed roku na przykład: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesora Opublikowano 1 Czerwca Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca Dzisiaj na fa będzie @Cichyw moim imieniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 1 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 12 minut temu, profesora napisał(a): Dzisiaj na fa będzie @Cichyw moim imieniu. Jeszcze zalatw z nim zeby pokomiszowal bo widze wolne salary w Magic wzbudza emocje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 1 Czerwca Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 40 minut temu, piotreksuper napisał(a): W tym że nie masz na nią kasy bo powinna ta oferta być na samym dole, ale tak jak pisałem może zasady się zmieniły. Tak, jakiś czas temu wypadło to z zasad, oferty muszą grać matematycznie i być odpowiednio oznaczone w przypadku BR, kolejność nie ma znaczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 1 Czerwca Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca Ok, dzieki za wyjasnienie. Nie zarejestrowalem zmiany. Już mi przeszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 1 Czerwca Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca @piotreksuper poniedziałek to nie jest dobry dzień na podejmowanie tak radykalnych decyzji! z magic i tak nikt rozsądny nie podpisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi