Skocz do zawartości

[2050] Draft i Free Agency - Komentarze

julekstep

Rekomendowane odpowiedzi

6 minut temu, julekstep napisał(a):

eeee?

@kahR ?

W dniu 10.02.2026 o 16:05, kahR napisał(a):

W związku z nadmiarem talentu i deficytem minut na obwodzie, WSZYSCY obwodowi (a także wybory w drafcie) dostępni. Oczekujemy wzmocnienia pod kosz (impotent ofensywny mile widziany).

Oferty proszę kierować do nowego Asystenta @Cichy, który ma wszelkie uprawnienia do reprezentacji Wolves.

to kontynuacja tego posta;)

1 minutę temu, kuba2419 napisał(a):

#2 Dolph Schayes

@SzuLcU

qurde.. mocne legendy NBA idą.

Fajne to retro. 👍

1 minutę temu, kuba2419 napisał(a):

Na stole miał nobrainer oferte z 7pickami za Mikana😉😅

Pewnie chciałeś mu wcisnąć pick Dumnych SuperSonics jako asset i sie połapał że to jakieś machloje :P 

2 minuty temu, Alonzo napisał(a):

Seattle zastrzegają prawa do:

Malaki Branham

Kyle Kuzma 

Royce O'Neale

Chyba, że kogoś pominąłem i zapomniałem - to tez zastrzegam jbc

Kwoty wpisze najszybciej jak tylko będę mógł. 

Jwstes powyżej 54mln to kwoty nie robią różnicy 😉

Jako posiadacz wielu picków 2rd, i nie posiadacz w ogole wolnej kasy, teraz dopiero plika draftowego sobie pobralem i tak sie zastanawiam czemu Mikan jest lepszym prospecem niz Dolph🤔 oki Mikan pierwszy dominator, ale jak tak popatrzec to Dolph nieporownanie lepsza kariera

Godzinę temu, elwariato napisał(a):

Jako posiadacz wielu picków 2rd, i nie posiadacz w ogole wolnej kasy, teraz dopiero plika draftowego sobie pobralem i tak sie zastanawiam czemu Mikan jest lepszym prospecem niz Dolph🤔 oki Mikan pierwszy dominator, ale jak tak popatrzec to Dolph nieporownanie lepsza kariera

Nie wiem czy specjalnie ale pomijasz kwestie genów te Dolph miał zdecydowanie mocniejsze, ktoś słyszał o synu Mikana? A syn Dolpha Danny jest nawet w HOF (Jamesville-DeWitt High School). Plus ja go pamiętam z Orlando:

images?q=tbn:ANd9GcQ3ta99hg_zWUDwcqvhebu

Edytowane przez agresywnychomik

7 godzin temu, agresywnychomik napisał(a):

Nie wiem czy specjalnie ale pomijasz kwestie genów te Dolph miał zdecydowanie mocniejsze, ktoś słyszał o synu Mikana? A syn Dolpha Danny jest nawet w HOF (Jamesville-DeWitt High School). Plus ja go pamiętam z Orlando:

images?q=tbn:ANd9GcQ3ta99hg_zWUDwcqvhebu

A tez go pamietam u zmierzchu kariery, no i 18 lat gry w nba, nawet jako rols, to nie w kij dmuchal

9 godzin temu, elwariato napisał(a):

ale w czym lepsza? poza tym że dłużej grał?

Mikan grał krótko, ale - poza ostatnim sezonie - w każdym roku był najlepszym graczem ligi -> tylko raz kończąc bez misia (Schayes w erze 8-10 zespołowej ligi zdobył raptem 1 misia

not even close

22 minuty temu, julekstep napisał(a):

ale w czym lepsza? poza tym że dłużej grał?

Mikan grał krótko, ale - poza ostatnim sezonie - w każdym roku był najlepszym graczem ligi -> tylko raz kończąc bez misia (Schayes w erze 8-10 zespołowej ligi zdobył raptem 1 misia

not even close

Schayes to twarz pokolenia (po Mikanie), a zrobiliście go na 13/11 40%FG wysokiego bez bloku (tak mówią próbne).