Pablo81 Opublikowano 24 Maja Udostępnij Opublikowano 24 Maja Pierwszy mocny steal. Myślałem, że może dotrwa do #22. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 25 Maja Udostępnij Opublikowano 25 Maja 6 godzin temu, Principe napisał(a): Jack George @Pablo81 Już dawno wybrany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Principe Opublikowano 25 Maja Udostępnij Opublikowano 25 Maja 5 godzin temu, kuba2419 napisał(a): Już dawno wybrany coś umknęło. Dzięki zmiana poszła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 25 Maja Udostępnij Opublikowano 25 Maja Jakies czarne so w tym drafcie, czy dalej amatorka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja @elwariato proponuję ogarnąć finanse póki możesz to zrobić bezboleśnie ( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 27 Maja Udostępnij Opublikowano 27 Maja 36 minut temu, julekstep napisał(a): @elwariato proponuję ogarnąć finanse póki możesz to zrobić bezboleśnie ( Skocz mi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 28 Maja Udostępnij Opublikowano 28 Maja 6 minut temu, julekstep napisał(a): ostatnia tura -> deadline jutro, 22:00 @LAF @geniuz @Alonzo @eMeS @agresywnychomik @Ice23 @Braveheart22 @kahR ja mam jakiś pick? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja Teraz, Alonzo napisał(a): ja mam jakiś pick? Jak widac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 28 Maja Udostępnij Opublikowano 28 Maja 7 minut temu, julekstep napisał(a): Jak widac Łooo.. Już czuję ten steal! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 32 minuty temu, Alonzo napisał(a): Łooo.. Już czuję ten steal! NOWA ERA W SEATTLE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 29 Maja Udostępnij Opublikowano 29 Maja Gracz który został wybrany nie był scoutowany bo GM zapomniał za ma wybór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja przypominam że o 22 kończy się draft, więc jest to też deadline dla Cutów, QO i birdów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 29 Maja Udostępnij Opublikowano 29 Maja 1 godzinę temu, julekstep napisał(a): przypominam że o 22 kończy się draft, więc jest to też deadline dla Cutów, QO i birdów w końcu k**** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 29 Maja Udostępnij Opublikowano 29 Maja (edytowane) 1 godzinę temu, Koelner napisał(a): w końcu k**** Szybko poszlo w tym sezonie 11 minut temu, julekstep napisał(a): Magic: Jabari Smith Jr - 8 000 000 / 5 lat (BR) Ile? Edytowane 29 Maja przez Cichy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 17 minut temu, Cichy napisał(a): Ile? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 30 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 30 minut temu, Qcin_69 napisał(a): Hawks Luke Kennard MLE (wiem ze nie mam calego, ale maks jak może pójść ) czyli LLE póki co ten post nieważny ofc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 30 Maja Udostępnij Opublikowano 30 Maja Jakiś ranking topowych FA? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 31 Maja Udostępnij Opublikowano 31 Maja 6 godzin temu, julekstep napisał(a): czyli LLE póki co ten post nieważny ofc a tonnie można dać części z MLE? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 31 Maja Udostępnij Opublikowano 31 Maja 12 minut temu, Qcin_69 napisał(a): a tonnie można dać części z MLE? Ja pi****le, grasz tyle w tą grę i dalej sądzisz że możesz dać część MLE jak w beAlonzo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 31 Maja Udostępnij Opublikowano 31 Maja 14 minut temu, Qcin_69 napisał(a): a tonnie można dać części z MLE? Ile lat w to grasz? I czemu nie śpisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi