Skocz do zawartości

[2050] Draft i Free Agency - Komentarze

julekstep

Rekomendowane odpowiedzi

39 minut temu, elwariato napisał(a):

Poyebalo was do imentu, co to ma kufa byc, albo sa jakies zasady, albo grajcie sobie w dwoch czy trzech i tyle. 

Jasne jest ze podbijanie samemu swoich ofert nie jest z duchem gry, czy tez z duchem FA

Chciałem Ci kolego przypomnieć , że masz narzędzia do zrobienia porządku. 

Godzinę temu, kuba2419 napisał(a):

bylo jakieś info gdzieś że akurat oferta Koladera wydłużyła etap? jak w tym samym czasie LaF przebił Wrotena dając LLE

Była późniejsza, jak wspomniałem temat omawialiśmy na PMach, uzgodniliśmy podejście do samobidowania i był pomysł by wpisać to do "zasad", co gdzieś później umknęło. No, ale wczoraj to poszło w drugim kierunku.  

Godzinę temu, kuba2419 napisał(a):

Kesslera

Zaproponowałem i podtrzymuję, że moja oferta dla Kesslera może nie być brana pod uwagę i zostaje ta z 21:14 (no ale nie było entuzjazmu, bo mogę na tym zyskać 🙃 ). 

Pozostaje też kwestia Keegana Murraya (MEM/PTB) - stąd przedłużenie etapu. 

Edytowane przez Krzemo

1 minutę temu, SzuLcU napisał(a):

Albo ja jestem głupi, albo tak FA się pozmieniało że kompletnie go nie czaję. Przecież jeśli kolader zmieścił się w czasie z przebicie oferty za Marraya to wszystko jest w porządku. 

No ale uznajac samo-przebicie Pistons za przebicie to trzeba uwzglednic oferte PTBb do ktorej kolader nie mial szans sie odniesc.

2 minuty temu, julekstep napisał(a):

No ale uznajac samo-przebicie Pistons za przebicie to trzeba uwzglednic oferte PTBb do ktorej kolader nie mial szans sie odniesc.

Ale jak mógł się odnieść do samoprzebicia skoro to wg wiedzy wszystkich (oprócz komiszow) nie wiedział że przedłuża to etap?

Teraz, kuba2419 napisał(a):

Ale jak mógł się odnieść do samoprzebicia skoro to wg wiedzy wszystkich (oprócz komiszow) nie wiedział że przedłuża to etap?

No wlasnie nie mogl, tak wiec - skoro uznano ze to jednak przebicie (co czyni oferte PTB wazna) - trzeba dac mu na to szanse :)

Teraz, kuba2419 napisał(a):

To wg tego że samoprzebicia to nie przebicie wydłużające etap, które oferty są tymi ostatnimi?

No wlasnie w zwiazku z tym ze jest luka przepisowa w tej rundzie uznano to za przebicie

Od kolejnego etapu bedzie to jasno opisane (tak samo jak kwestia wyrownan), zeby nie bylo podobnych sytuacji w przyszlosci

11 minut temu, julekstep napisał(a):

Mówisz o ofercei Daniels za 5mln złożonej o 22:07
Przebicie Memphis było o 22:08 (co z automatu przedłuża czas po wcześniejszym twoim przebiciu Kesslera)
22:09 Krzemo przebija Kesslera 
22:10 LAF przebija Murraya

Mi to wygląda na pudrowanie twojego błędu za za wcześnie zakończony etap. 

26 minut temu, SzuLcU napisał(a):

Mówisz o ofercei Daniels za 5mln złożonej o 22:07
Przebicie Memphis było o 22:08 (co z automatu przedłuża czas po wcześniejszym twoim przebiciu Kesslera)
22:09 Krzemo przebija Kesslera 
22:10 LAF przebija Murraya

Mi to wygląda na pudrowanie twojego błędu za za wcześnie zakończony etap. 

Przeciez oferta Grizzlies nie byla przebiciem, ale wyrownaniem.

Juz abstrahujac od tego ze bylem 3 czy 4 osoba ktora pisala o tym ze chyba koniec etapu - ale wiadomo, z defaultu blad jest moj! xD