Skocz do zawartości

[2050] Draft i Free Agency - Komentarze

julekstep

Rekomendowane odpowiedzi

3 minuty temu, Principe napisał(a):

Czyli (czysto hipotetycznie) na kanwie tej zasady mogę przedłużać etap przebijając moje własne oferty aż do momentu, w którym zabraknie mi kasy? 

zależy czy masz znajomych w Radzie. 

Królik i przyjaciele królika jak widać mają wgląd do zapisów w regulaminie, których reszta nie dotyczy. 

1 minutę temu, LAF napisał(a):

Okey czyli III etap w Sobotę będzie się kończył o 22 w dłuższy weekend ? Jeżeli tak to Ja składam protest 

A co za różnica czy piatek czy sobota w dłuższy weekend.

Choc pewnie jak bedzie potrzeba (wiecej osob) to wyjątkowo po szybkim drafcie moze udałoby sie to przegłosowac wśród komiszy :D

47 minut temu, MarcusCamby napisał(a):

Ale to był jakiś pomysł, który nie został ogłoszony? Bo wydaje mi się, że w tej sytuacji powinno decydować prawo zwyczajowe. 

Nie oszukujmy się, słabo to wygląda PRowo. 

Tak na prawdę jesli tu uznaliśmy ze przebicie własnej oferty to nie przebicie (zasady fa nie mówią kto ma przebijac) juz widzę jak @Qcin_69 zaczyna podważać inne punkty regulaminu;)

Z innej strony mozna byłoby znalezc precedens ze niby "mieliśmy racje";) ale ja go nie znalazłem a znalazłem potwierdzenie slow Krzema z dysksju podczas ostatnich fa

1 minutę temu, Cichy napisał(a):

Tak na prawdę jesli tu uznaliśmy ze przebicie własnej oferty to nie przebicie (zasady fa nie mówią kto ma przebijac) juz widzę jak @Qcin_69 zaczyna podważać inne punkty regulaminu;)

Z innej strony mozna byłoby znalezc precedens ze niby "mieliśmy racje";) ale ja go nie znalazłem a znalazłem potwierdzenie slow Krzema z dysksju podczas ostatnich fa

no tylko dlaczego nikt poza Krzemem i wąskim gronem komiszy o tym nie słyszał? Czemu jak ja robię coś zgodnie z regulaminem (jak choćby trend wypożyczenie z Hornets) to jest to kwestionowane, a jak Krzemo robi coś niezgodnie z regulaminem to jest to akceptowane ?

Musisz się bardziej starać mój synu. Upadać mocniej. Upadać częściej. Krzycząc intensywniej. A i tak czasem i to nie starczy. 

1 minutę temu, Pablo81 napisał(a):

Etap jest wydłużony do dzisiaj, bo przebicie własnej oferty to przebicie wydłużające etap?

Dobrze rozumiem?

Jeżeli tak to niezły lol, bo temat był poruszany 1 mln razy i było uznane wielokrotnie, że podniesienie oferty to nie przebicie.

Wie to nawet moja córka. Co rok ( pół roku) jest to samo i wyraźne zamknięcie etapu było gdy komisz potwierdzał i to wielokrotnie co nie jest przedłużeniem etapu. Dla mnie to oczywiste. 

1 minutę temu, LAF napisał(a):

Dla mnie ma. 

Nie będę w Sobote przy weslenym stole licytował 

Czyli prywata.  Za flaszkę ktoś niech w sobotę przedłuża etap o 50k. Dojedzie do niedzieli. 
Tylko pytanie czy lepiej dla Ciebie abyś licytował w trakcie picia czy na kacu jednodniowym. 

Godzinę temu, Qcin_69 napisał(a):

zależy czy masz znajomych w Radzie. 

Królik i przyjaciele królika jak widać mają wgląd do zapisów w regulaminie, których reszta nie dotyczy. 

Jeżeli pijesz do mnie to jedynym znajomym jakiego miałem w radzie był Eld i to tylko dlatego że w trakcie gry się skumalismy i pisaliśmy na różne życiowe tematy (nawet zdecydowanie więcej niż o koszykówce).