Pozioma Opublikowano 23 godziny temu Udostępnij Opublikowano 23 godziny temu 3 godziny temu, Van napisał(a): Nie jetem w grupie tych, którzy przesądzają, że z młodego na pewno nic nie będzie, uważam, że jest potencjał na rolsa utrzymującego się na własny rachunek w lidze, ale to się okaże za rok jak nie będzie grał ze starym. Jednak te krótkie minuty niczemu nie służą, wydaje się jakby miał pełne gacie (nie winie go), tracił piłkę w każdym z tych meczów, obok Lebrona mam wrażenie, że też robiło się ciaśniej. Tutaj dodatkowo są mecze wyjazdowe gdzie będzie mi trudniej i żadnych przewag Rockets Lakers nie powinni dawać w prezencie. Napisałeś za rok, czy masz na myśli przyszły sezon czy jeszcze kolejny? Sądzisz, że po tym, co pokazuje Lebron, jeśli faktycznie obniży swoją pensję do poziomu np. 15-20 mln, to nie będzie najlepszą dostępną opcją dla Lakers? Czy po tej pozytywnej historii management może sobie pozwolić na odpuszczenie Jamesa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 22 godziny temu Udostępnij Opublikowano 22 godziny temu Przeciez w g1 dal dobra zmiane, w g2 sie troche spalil ale ogolnie jakis progres jest tez uwazam jak bmf jak Reaves jest good to go, to powinien grac, tu trzeba zlamac Rockets, zwlaszcza jesli Durant mialby nie zagrac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Van Opublikowano 22 godziny temu Udostępnij Opublikowano 22 godziny temu Godzinę temu, Pozioma napisał(a): Napisałeś za rok, czy masz na myśli przyszły sezon czy jeszcze kolejny? Sądzisz, że po tym, co pokazuje Lebron, jeśli faktycznie obniży swoją pensję do poziomu np. 15-20 mln, to nie będzie najlepszą dostępną opcją dla Lakers? Czy po tej pozytywnej historii management może sobie pozwolić na odpuszczenie Jamesa? Myślę, że nie ma w ogóle na stole takiej opcji i zainteresowania z jednej i drugiej strony niezależnie od tego jak zakończy się ten sezon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozioma Opublikowano 21 godzin temu Udostępnij Opublikowano 21 godzin temu 6 minut temu, Van napisał(a): Myślę, że nie ma w ogóle na stole takiej opcji i zainteresowania z jednej i drugiej strony niezależnie od tego jak zakończy się ten sezon. Mi się wydawało, że to kwestia roli i zarobków (była o tym mowa kilkukrotnie w ciągu sezonu). Rola się trochę wyklarowała, trudno powiedzieć, czy zarobki również. Pytanie, czy Lebron będzie w ogóle zainteresowany dalszą współpracą i czy w ogóle wróci na kolejny sezon. Kto wie, czy nie odejdzie z ligi trochę w angielskim stylu, na swoich zasadach, wciąż będąc w topowej formie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geronimo Opublikowano 21 godzin temu Udostępnij Opublikowano 21 godzin temu Ja jestem zdania, że jeśli AR jest wątpliwy to nie jest jeszcze gotowy na w miarę bezpieczne granie. Inna sprawa gdyby miał taki status przy drobnej kontuzji - wtedy ok, ale on jednak wypadł na dłuższą chwilę, przed kilkoma dniami zaczął ćwiczyć. Wolałbym dać mu jeszcze te kilka dni odpoczynku i jeśli już go rzucać to na game 4. Co do Juniora to mnie nie zachwycił niczym póki co (dalej bym wolał tego Knechta spróbować), ale przy tej ograniczonej rotacji na obwodzie jego wejście na kilka minut i nienarobienie baboli to już sukces. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 20 godzin temu Udostępnij Opublikowano 20 godzin temu Godzinę temu, Van napisał(a): Myślę, że nie ma w ogóle na stole takiej opcji i zainteresowania z jednej i drugiej strony niezależnie od tego jak zakończy się ten sezon. Nie bardzo jest miejsce w innych klubach. GSW się rozpadło, Cleveland - może za minimum lub MLE i poza LAL to chyba tylko NYK mogło by być sensowne z marketingowego punktu widzenia. Może się mylę ale myślę że zostanie i jedynie mam nadzieje że za małą kasę bo LAL ma tylko jedną szanse na fajne wzmocnienie po sezonie. P.S nie znajdę i jako że to z X to nie wiem czy to prawda ale mignęła mi grafika on/off LBJ + Bronny było dużo lepsze niż LBJ bez niego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano 19 godzin temu Udostępnij Opublikowano 19 godzin temu Shams Charania says Austin Reaves will attempt to return to the court for either Game 3 or Game 4 of Lakers-Rockets “Austin Reaves is trying to play in Game 3 tonight, if not Game 3 then Game 4.” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 16 godzin temu Udostępnij Opublikowano 16 godzin temu Durant zagrał 78 meczów w RS, w 2026 opuścił jeden mecz (ostatni mecz RS pomijam bo tam praktycznie wszyscy byli out), miał tydzień przerwy, po którym to wolnym tygodniu dolega mu kolano, lydka(? chyba mi mignęło gdzieś ale pewności nie mam) i teraz kostka. No trochę niesamowite Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 16 godzin temu Udostępnij Opublikowano 16 godzin temu Houston's Kevin Durant has been ruled out for Game 3 tonight against the Los Angeles Lakers due to a left ankle sprain, sources tell ESPN. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozioma Opublikowano 16 godzin temu Udostępnij Opublikowano 16 godzin temu (edytowane) Z KD to wygląda trochę tak, jakby nie chciał znowu oberwać w pierwszej rundzie. Lepiej opuścić statek, zanim ten faktycznie zacznie tonać (na co trochę się zanosi). To są kontuzje, przy których wielu zawodników zaciska zęby i próbuje grać, to są w końcu PO. Jest przecież jakiś powód, dla którego Lebron nie opuścił w całej karierze żadnego meczu PO. Edytowane 16 godzin temu przez Pozioma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 12 godzin temu Udostępnij Opublikowano 12 godzin temu (edytowane) wow. straty straty straty miec mecz pod kontrola i go tak wypuscic marcus pierdolony smart Bronny znowu dobra zmiana, Larevia boi sie rzucac i cala gra mu sie przez to rozlatuje ta ziorka ofensywna smarta, superman type shit xd Edytowane 12 godzin temu przez Kubbas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Van Opublikowano 12 godzin temu Udostępnij Opublikowano 12 godzin temu (edytowane) buahahaha zachowało się w roboczych to co napisałem, ale nie wysłałem pod koniec 4q. Zostawiam bo to najlepszy dowód na to, że do końca trzeba wierzyć, że it ain't over till it's over ............................................................ Lebron oddając piłkę Shengunowi 45s przed końcem to w skrócie to co Lakers zrobili z tym meczem. Każdy brałby w ciemno przed serią 2-1, ale oni tu mieli na wyciągnięcie ręki 3-0 i zdurnieli kompletnie, nie mam problemu z tym, że Kennard nie trafiał rzutów jakie wpadały, ale te straty w wielu wypadkach nie wymuszane nawet obroną ? szkoda. ................................................................... Edytowane 12 godzin temu przez Van Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geronimo Opublikowano 12 godzin temu Udostępnij Opublikowano 12 godzin temu Miało być dawanie czasu Luce i AR na powrót i przedłużanie serii, a tu taki zwrot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 12 godzin temu Udostępnij Opublikowano 12 godzin temu 97 procent szans rockets na zwycięstwo kilkanaście sekund przed końcem. Bezdyskusyjny Goat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 12 godzin temu Udostępnij Opublikowano 12 godzin temu Marcus Smart w najlepszej wersji z Celtics. Hayes też mi sie podoba. Lebron trójka na remis, ale profesor cały czas. Fajnie z Aytonem wygrywali jumpballe. Sengun na zmiane z piekła do nieba, a jako zespół wygladają jak zgraja dobrych chlopcow vs osiedlowe cwaniaczki. Brawo Reddick i Lakers. Wynik powyżej talentu, a Houston nawet bez Duranta rozczarowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 12 godzin temu Udostępnij Opublikowano 12 godzin temu (edytowane) Lebron 8 strat, ogolnie koncowka troche komiczna w jego wykonaniu, uratowal sie ta trojka i tym plukiem, wybil ta pilke Sheppardowi, JJ tez chlodna glowa nie faulowali szybko, trap na polowie Rui i Lebron jeszcze te wybicia 2 z autu w OT Vando dobra zmiana dzisiaj ---- w ogole Duranta nie bylo nawet na lawce, dziwne. Edytowane 12 godzin temu przez Kubbas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Van Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu 12 minut temu, Dunk Fan napisał(a): Houston nawet bez Duranta rozczarowanie. A właśnie on w ogóle w ogóle był na ławce? jakoś mi się nie rzucił w oczy, ale też dopiero po meczu zacząłem sie zastanawiać czy go widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu 4 minuty temu, Van napisał(a): A właśnie on w ogóle w ogóle był na ławce? jakoś mi się nie rzucił w oczy, ale też dopiero po meczu zacząłem sie zastanawiać czy go widziałem nie bylo go wlasnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Van Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu 5 minut temu, Kubbas napisał(a): nie bylo go wlasnie To mogli coś uniemożliwiającego siedzenie wymyślić jak jakaś rwa kulszowa czy coś coś czuję, że jeśli Rockets odpadną z Lakers niezłe akcje ujrza światło dzienne, a KD znowu będzie Musila szukać nowej drużyny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu 27 minut temu, Van napisał(a): To mogli coś uniemożliwiającego siedzenie wymyślić jak jakaś rwa kulszowa czy coś coś czuję, że jeśli Rockets odpadną z Lakers niezłe akcje ujrza światło dzienne, a KD znowu będzie Musila szukać nowej drużyny tez tak czuje, smierdzi to na kilometr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi