LAF Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu @BMeF nie psuj tego wątku takim dokładnymi analizami wcześniejsze były lepsze , pisze tutaj o powrocie z 1-3 @julekstep i jak tam ? Będziesz się nadal śmiał z Randle ? @agresywnychomik a nie mówiłem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ociep Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu A ja pierwszy raz w życiu w obojętnym dla mnie zupełnie meczu trzymałem kciuki za wilczki tylko dlatego, żeby zobaczyć ból dupy użytkownika LBS i ewentualne próby wytłumaczenia przez niego, że osłabienia Nuggets były tak samo istotne jak te Minny- ciekawe czy faktycznie taka próba będzie podjęta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu (edytowane) 3 minuty temu, LAF napisał(a): @julekstep i jak tam ? Będziesz się nadal śmiał z Randle ? Masz na mysli tego rolsa grajacego w cieniu wielkiego Terrence'a Shannona Jr, mimo tego ze obaj 'dedykowani do niego obroncy' u przeciwnika (Gordon i Watson) nie grali? Edytowane 6 godzin temu przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu 8 minut temu, julekstep napisał(a): Masz na mysli tego rolsa grajacego w cieniu wielkiego Terrence'a Shannona Jr, mimo tego ze obaj 'dedykowani do niego obroncy' u przeciwnika (Gordon i Watson) nie grali? Co Ty ? Spojrzałeś na BS ? Pewnie tak Oczywiście nie zabieram TSJ tego co jego czyli to, że zagrał wybitny mecz, ale jednak Randle po prostu trafiał ważne rzuty czego na BS nie zauważysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu 6 minut temu, LAF napisał(a): Co Ty ? Spojrzałeś na BS ? Pewnie tak Oczywiście nie zabieram TSJ tego co jego czyli to, że zagrał wybitny mecz, ale jednak Randle po prostu trafiał ważne rzuty czego na BS nie zauważysz No na highlightach wszystkie rzuty wygladaja na wazne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Życie_to_mem Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu Godzinę temu, ignazz napisał(a): Bo to na nim był ciężar gry na Conleya i Jr ( który nomen omen przez te uniwersytety to ma już 26 lat). Nie jestem jakimś grammar nazi ale po raz 2137 widzę ten głupawy błąd więc trzeba w końcu zareagować nomen omen -> imię (nazwisko) jest wróżbą/przeznaczeniem to znaczy dobrze odzwierciedla jakąś cechę (np. ,,Najszybszy na boisku był - nomen omen - Zając''). notabene -> swoją drogą, tak na marginesie, warto zauważyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu Masz do mnie jakieś alibi? Kompletnie nie rozumiesz słów których używasz Ale masz rację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu 42 minuty temu, LAF napisał(a): @BMeF nie psuj tego wątku takim dokładnymi analizami wcześniejsze były lepsze , pisze tutaj o powrocie z 1-3 @julekstep i jak tam ? Będziesz się nadal śmiał z Randle ? @agresywnychomik a nie mówiłem ? Miałeś racje Magda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hoolifan Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu They are all bad defenders - szacunek Jaden! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 5 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu (edytowane) 4 godziny temu, agresywnychomik napisał(a): Fajny był ten Jokic ale to jest początek końca, nie chodzi tu tylko o samego zawodnika ale o całe Nuggets, zwyczajnie od kilku sezonów są źle budowani. w sensie jeśli sugerujesz, że mieli wymienić w którymś momencie Murraya i / lub Jokića - bo ich największym problemem jest to, że oboje istniejo po jednej stronie parkietu - to może masz rację, ale to jednak dość karkołomna teza i chyba mało kto się z nią zgodzi. Nie, wg mnie nie byli źle budowani, a że w kluczowym momencie odpadli im 3 & 4 najlepszy zawodnik drużyny i to w dodatku tacy własnie, których jedną z głównych cech jest maskowanie największych bolączek 1 & 2 opcji - to co zrobisz, nic nie zrobisz. 3 godziny temu, agresywnychomik napisał(a): Nie no bez jaj, jak widzisz że Nuggets w niedalekiej przyszłości przebijają się przez OKC, SAS to spoko ale obudź się jeżeli zamierzasz prowadzić auto dzisaj. Nuggets w 2022 roku czy kiedy tam handlowali z Magic po Gordona nie myśleli o 2028 roku i dalej tylko pewnie o latach 22-26/7 (prime Jokica), wiec to ze 5 lat pozniej cos beda musieli w zestawie roles'ów pozmieniać to chyba taki sobie zarzut do ich managementu. 5 godzin temu, BMeF napisał(a): Ale McDaniels to jest chad totalny: gość po G2 (?) zaczął napinkę śmiejąc się z defensywy Nuggets ('they're all bad defenders'), potem prowo w G4, wydawało się, że Nuggets się uratują, bo Wolves grali bez Edwardsa, DiVincenzo i Dosunmu - i gość u siebie w closeout game gra 45 minut i robi 32-10-3, w międzyczasie wyjaśniając w obronie Jamala Murraya, gdy Wolves nawet w pełnym składzie byli underdogiem. Roles śmiejący się z Jokicia i Murraya, a potem udowadniający to na parkiecie - all-time great seria, Nuggets' daddy, they got KD, but we got Jaden McDaniels. yo, fajna historia zwłaszcza że kilkakrotnie podczas RSu propsowałem tu mcdanielsa za progress jaki zrobił, ale, umówmy się, takiego występu w elimination game nikt się nie spodziewał. Straszny jest Jokic w obronie i bardzo to dzisiaj (i we wcześniejszych meczach też) wychodziło w takim a nie innym rosterze Nuggets, i naprawdę nie mówię tu o sytuacji gdy miał 4 faule i już nie miał jak & czym bronić. Ale dramatyczny był po prostu, przecież cały ten Shannon Jr wchodził w niego jak w dziewczyny na kampusie. btw czy tylko ja myślałem w ostatniej minucie że Jokić komuś zayebie? Edytowane 3 godziny temu przez rw30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosmo.toffo Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu Jaden McDaniels z miną zimnego mordercy był dzisiaj na misji i dowiózł ją, inni byli emocjonalni on był zdeterminowany aż do końca ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu to było szalone 7 lat licząc od bańki, niemniej rzeczywiście nie da się porównać tej pierwszej części tego okresu z tym, jak napakowane są niektóre ekipy Socie miało zostać bez Ayo dwóch graczy NBA, chyba zostałem trochę oszukany ;] bardzo dobrze się stało, że nie doszło do G7, Sota absolutnie zasługiwała na taki rezultat, masterclass robota Connelly'go się dopełniła, ten roster to jest wzór dla każdej ekipy z aspieracjami na coś więcej, należą się wielkie brawa sam też jakoś będę mógł przewartościować swoje codziennie poczynania, od 2012 obejrzałem spokojnie grubo ponad 1000 spotkań, jeszcze kilka lat temu większość w sezonie na żywo dopiero trzeba było przyjąć takiego gonga żeby pojąć, że się trochę przegięło, to, że zacząłem kibicować Baryłom to był totalny przypadek, a to w co się to wszystko potem obróciło jest nie do opisania, tak samo jak ciężko byłoby normalnemu człowiekowi wyjaśnić racjonalnie poziom wczuty, która ze mną przez ten czas była nie wyobrażam sobie by kolejny sezon zaczynać z tym samym core, jednocześnie nie mam pojęcia od jakich elementów zacząć przebudowę, na pewno brutalnie zostali zweryfikowani Brałnowie, tu na pewno co do białasa się grubo pomyliłem, także zwracam kredyt komu trzeba mam tylko nadzieję, że Portowcy nie spadną, to była jednak lekka przeginka... a wciąż jest/było to o wiele bardziej prwdopodobnie niż taka seria Nuggets przy ubytkach Soty dziwne uczucie, to pierwsza przegrana pierwsza runda duetu Nuggets, cała fanbaza musi być zdruzgotana, od tego się nie da odbić, to się musi zabliźnić, natomiast mam spore wątpliwości czy los nam szykuje choćby namiastkę tych lepszych czasów, na tym Zachodzie za frajer nie potańczysz Towns i Biid się może przynajmniej naprawili, będę im kibicował, tak samo jak Wolves zresztą, nigdy nie hejtowałem człowieka tylko jego grę, zresztą teraz to się za bardzo nie wypada z kogokolwiek nabijać bądźcie zdrowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Jako osoba widząca coś strasznego w 2013 mogę napisać uwierz mi że się można odbić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cwikson Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Słońce, browar, grill, historyczny wpierdol Knicks nad atlantą, porażka Bostonu i jeszcze wygrana Minnesoty. Za dużo dobrego na tę majówkę, to się musi jakoś spier... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vice-rezerwa-rezerwy2 Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) 26 minut temu, ignazz napisał(a): Jako osoba widząca coś strasznego w 2013 mogę napisać uwierz mi że się można odbić. no na pewno z OKC ktore ma zadatki na dynastie, dępczącymi im powoli po piętach Spurs, dalej w kolejnosci młodzi wilcy i nie wiadomo jak sfarceni na przyszlosc jakims superstarem do Doncica Lakers. Pisalem po mistrzostwie Denver posta gdzies w ktoryms temacie gdzie wieszczono im dynastie, ze to będzie pierwsze i ostatnie mistrzostwo Jokica/Denver. i chyba wyjdzie na moje. To juz jest martwy projekt. Murray ma 29 lat a wyglada na 40. Jokic wiadomo to nadal Jokic ale z tych Gordonow i innych asow chleba juz nie bedzie. powodzenia. Edytowane 1 godzinę temu przez Vice-rezerwa-rezerwy2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMeF Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) 11 minut temu, cwikson napisał(a): Słońce, browar, grill, historyczny wpierdol Knicks nad atlantą, porażka Bostonu i jeszcze wygrana Minnesoty. Za dużo dobrego na tę majówkę, to się musi jakoś spier... Nom, epicka obiektywnie ta 1 runda, tu jest jakoś: - #1 Pistons mający 1-3 z #8 Magic - #2 Celtics z 3-1 robiący 3-3 z #7 Sixers - #3 Knicks mający 1-2 z #6 Hawks na wyjeździe (tu zdechło, ale dalej G4 i G5 do oglądania, a G6 w sumie też dla walorów artystycznych) - G6 w #4 Cavs vs #5 Raptors - #3 Nuggets przegrywający z #6 Sotą bez trzech-czterech gości z rotacji, w tym Edwardsa, w G6 - #4 Lakers mogący zrobić z #5 Rockets 3-0 -> 3-3 dzisiaj A ludzie w internecie (nie tylko kolega rw30) narzekali, że te pierwsze rundy to jak najszybciej powinny się kończyć. Edytowane 1 godzinę temu przez BMeF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 37 minut temu Udostępnij Opublikowano 37 minut temu Zasady salary cap pogonua zaraz OKC a potem spurs z tym kontraktem Foxa przy extensions młodych. Spokojnie. Liga czuwa aby nie robić b2b Mam takie wrażenie że nawet sędziowie pomagają wyrównywać serie. To uzależnienie się ligi od bukmacherów coraz bardziej widoczne. Podskórnie czuję że niespodzianek na których straci większość obstawiających będzie rosła w NBA. Bo jak ktoś zauważył produkt idzie w kierunku bukmacherki nawet z tym podawaniem równoległych wyników. Kibic na końcu. Obstawiający i panowie z prawami TV przodem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eliasz Opublikowano 34 minuty temu Udostępnij Opublikowano 34 minuty temu 51 minut temu, BMeF napisał(a): Nom, epicka obiektywnie ta 1 runda, tu jest jakoś: - #1 Pistons mający 1-3 z #8 Magic - #2 Celtics z 3-1 robiący 3-3 z #7 Sixers - #3 Knicks mający 1-2 z #6 Hawks na wyjeździe (tu zdechło, ale dalej G4 i G5 do oglądania, a G6 w sumie też dla walorów artystycznych) - G6 w #4 Cavs vs #5 Raptors - #3 Nuggets przegrywający z #6 Sotą bez trzech-czterech gości z rotacji, w tym Edwardsa, w G6 - #4 Lakers mogący zrobić z #5 Rockets 3-0 -> 3-3 dzisiaj A ludzie w internecie (nie tylko kolega rw30) narzekali, że te pierwsze rundy to jak najszybciej powinny się kończyć. Mi za to 1 rundy najlepiej się ogląda, codziennie coś ciekawego. O mecze w ludzkich porach weekendowo nie wspominając. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 15 minut temu Autor Udostępnij Opublikowano 15 minut temu (edytowane) 28 minut temu, ignazz napisał(a): Bo jak ktoś zauważył produkt idzie w kierunku bukmacherki nawet z tym podawaniem równoległych wyników. ? ---------------------------------------------------- właśnie zobaczyłem że Gobert ma linijkę 10-13-8-2, wow Edytowane 8 minut temu przez rw30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi