Kubbas Opublikowano Środa o 17:24 Udostępnij Opublikowano Środa o 17:24 9 godzin temu, RonnieArtestics napisał(a): Tak, co roku jest przynajmniej jedna taka seria, w której wypada lider conajmniej jednej drużyny. W tym roku masz takich serii dwie już, a dopiero I runda. W zeszłym roku Warriors curry wypadł w game1, więc chyba jeszcze gorzej niż w game4. Fart Wolves z zeszłego sezonu się wyrównał. Mam serio marnować czas na jechanie rok po roku, żeby ci jeszcze bardziej udowodnić, że nie ma żadnego farta stulecia, tylko po prostu lubisz sobie rzucić na wiatr jakieś krzykliwe hasło? Tak masz mi udowodnic ze byla w ostatnich latach seria w ktorej druzyna sie przejezdza po przeciwniku prowadzi 3-1 i podczas tego prowadzenia wypada im PG i SG z s5, multum takich sytuacji jest to wymien odrazu je wszystkie czekam dlatego nazwalem to fartem stulecia, co ci juz BMF napisal i wyszczegolnil 6 godzin temu, BMeF napisał(a): w marcu każdy by się pewnie zgodził, że Doncic-Reaves > Durant-VanVleet-Adams, i reszta Rockets > reszta Lakers. oczywiscie ze tak, tylko ekipie Jokicowcow sie nie spodobalo nazywanie po imieniu tego ile szczescia ma Jokic dostajac baty od Minnesoty z Antem na jednej nodze ktory jeszcze potem wypada razem z Donte ktory gral fenomenalnie w tej serii to musieli odbic pilke w strone Lakers (bo gdzie indziej przeciez) i teraz musza sie bronic z tezy w ktora sami nie wierza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano Środa o 17:36 Udostępnij Opublikowano Środa o 17:36 (edytowane) furę szczęścia ma ten Jokić, bankowo jest wniebowzięty takim obrotem spraw i perspektywą stawienia czoła Okli bez być może dwóch najlepszych obrońców, kontuzja, której skutki w różnym stopniu odczuwa do dziś tylko tą idylle dopełnia zostawiaj Kubbas już może same cytaty z BMFa, wiele to nie da, bo one też sprawy w pełni nie wyjaśniają, ale przynajmniej przestaniesz tym bólem tyłka emanować edit. oczywiście trafi na Spurs, nie ma większej różnicy raczej Edytowane Środa o 17:39 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano Środa o 17:38 Udostępnij Opublikowano Środa o 17:38 stary, ja mam taki luz, to ty sie tutaj napinasz za kazdym razem jak plandeka od żuka jak tylko ktos ma inne zdanie od ciebie i odpalasz protokół ale sąsiad (Lakers) ma tak zobaczcie ! ! ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano Środa o 17:44 Udostępnij Opublikowano Środa o 17:44 tak, ja wiem jaki Ty masz luz hajs mi 8 lat wisisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano Środa o 17:50 Udostępnij Opublikowano Środa o 17:50 5 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): tak, ja wiem jaki Ty masz luz hajs mi 8 lat wisisz z przed inflacji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano Środa o 17:51 Udostępnij Opublikowano Środa o 17:51 (edytowane) ajajaj kolejny protokol odpalony jak juz na argumenty nie ma jak odpisac daaamn bro na prawde tak ciezko przyznac ze sie nie ma racji i chcialo sie dojebac znowu Lakers? co tam jeszcze wyciagniesz w 2016 ktos ci dzien dobry nie powiedzial? Edytowane Środa o 17:52 przez Kubbas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano Środa o 18:06 Udostępnij Opublikowano Środa o 18:06 wrzuć całą konwersacje od początku do końca, przypomnij za co moda straciłeś i jak przy okazji udupiłeś forumowe zakłady już tylko ostatni raz - ja nie wstawiałem po 3 posty dziennie jak Lebron z Davisem serie z Nuggets czołkowali raz poraz, a zwykle - przypomnij mi - raczej mieli pełny roster i prawie zawsze byli faworyem lub na równi u buków tak samo ja wcale tu na nikogo nie krzyczę, staram się kulturalnie dyskusje prowadzić, pomijając ten incydent z Iggym, spokojnie, choć dosadnie w swoim stylu przedstawiam swoje racje i nie podpieram się zdaniem innych jak samemu nie mam nic ciekawego w temacie do dodania z Bogiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano Środa o 18:07 Udostępnij Opublikowano Środa o 18:07 1 minutę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): tak samo ja wcale tu na nikogo nie krzyczę, staram się kulturalnie dyskusje prowadzić, pomijając ten incydent z Iggym to krzyczysz czy nie? xd 1 minutę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): wrzuć całą konwersacje od początku do końca po co? bo mi stawiales jakies ultimatum ze mam wplacic na jakies pieski czy cos a ja ci odpisalem daj dane do przelewu oddaje tobie i tyle a ty ich nie wyslales? XD Cytat przypomnij za co moda straciłeś modem to ja nie bylem bo nie mialem czasu z 1.5 roku przed tym jak wielu nieaktywnych modow wtedy xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano Środa o 18:12 Udostępnij Opublikowano Środa o 18:12 5 godzin temu, RonnieArtestics napisał(a): O kurde, serio? Imho palnąłeś teraz mega głupotę. Sheppard to może daje 40% impactu jaki dawał VanVleet w prowadzeniu gry i defensywie. Rockets z Vanvleetem na pewno nie mieliby takiej upośledzonej ofensywy jak maja. Vanvleet dwa ostatnie sezonu to był ich prawdziwy floor general niczym cp3 w suns i OKC, a do tego miał nie gorszy od shepparda rzut, pewnie nawet lepszy. https://youtu.be/3TYBY7G5TrY?is=hqJDIxS48qQ1Xc2Y W zeszłorocznej serii rockets vs Warriors +\- wyszedł równo na 0. rockets z vanvleetem na boisku byli +46 bez niego byli -46… w 57 minut jak dobrze liczę. Akurat to chyba była najlepsza seria jaką w życiu zagrał więc raczej ciężko pisać że tak byłoby w tym sezonie też. Ale masz rację pewnie przesadziłem i - pewnie z van fleetem byliby lepsi niż bez niego. Dalej jednak z czwórki luka kd ar van fleet jest najsłabszy a jego brak nie wpływa na percepcję tej serii bo nie ma go w tegorocznych rox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano Środa o 18:12 Udostępnij Opublikowano Środa o 18:12 trochę Ci jednak brakuje byś dojrzał do pewnych rzeczy mniej więcej tyle ile Wiggnowi do Edwardsa, póki co jedynie umiesz zmieniać temat jak nastolatka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano Środa o 18:12 Udostępnij Opublikowano Środa o 18:12 (edytowane) 6 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): już tylko ostatni raz - ja nie wstawiałem po 3 posty dziennie jak Lebron z Davisem serie z Nuggets czołkowali raz poraz, a zwykle - przypomnij mi - raczej mieli pełny roster i prawie zawsze byli faworyem lub na równi u buków ale dalej uciekasz od dyskusji obecnej ktora podkreslam to ty uruchomiles, szalejesz jak ranny jelen byle tylko uciec od tematu Edytowane Środa o 18:13 przez Kubbas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano Środa o 18:14 Udostępnij Opublikowano Środa o 18:14 4 godziny temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): no nie ma znaczenia, 60% payrollu nie jest dostępne, pewnie to siano Łatwogang zbierze i pokryje, co innego Lakers to jest franczyza na specjalnych zasadach No ale jakie to ma znaczenie? Jakby kd grał za minimum to jego strata była by mniej bolesna? Dead money to dead money Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano Środa o 18:16 Udostępnij Opublikowano Środa o 18:16 1 minutę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): trochę Ci jednak brakuje byś dojrzał do pewnych rzeczy mniej więcej tyle ile Wiggnowi do Edwardsa, póki co jedynie umiesz zmieniać temat jak nastolatka ajajaj znowu miss szukaj dalej Wiggins o ktorym mowilem wtedy mowilem zanim udowodnil ze potrafi wyrobic sobie proven 3 Edwards dajesz dalej, co tam jeszcze masz? Liga Tatuma, wszystko byleby sie nie odniesc do tego co tutaj nawywijales bo ktos ci Joka obrazil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano Środa o 18:17 Udostępnij Opublikowano Środa o 18:17 (edytowane) 5 minut temu, blackmagic napisał(a): No ale jakie to ma znaczenie? Jakby kd grał za minimum to jego strata była by mniej bolesna? Dead money to dead money mogę się na to zgodzić, tylko tak samo potraktuj niegrających w Lakers, rozumiesz? przecież jakby Rox prowadzili w tej serii, to wyciu o kontuzjach gwiazd Lakers nie byłoby końca @Kubbas no już spocznij, po temacie z Tobą jest, lol Edytowane Środa o 18:19 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano Środa o 18:22 Udostępnij Opublikowano Środa o 18:22 3 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): @Kubbas no już spocznij, po temacie z Tobą jest, lol aj no tak szkoda, znowu szybciutko wymiekles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano Środa o 18:27 Udostępnij Opublikowano Środa o 18:27 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano Środa o 18:30 Udostępnij Opublikowano Środa o 18:30 3 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): mogę się na to zgodzić, tylko tak samo potraktuj niegrających w Lakers, rozumiesz? przecież jakby Rox prowadzili w tej serii, to wyciu o kontuzjach gwiazd Lakers nie byłoby końca @Kubbas no już spocznij, po temacie z Tobą jest, lol Ja po prostu uważam że czy nie gra 40 czy 60% salary nie ma znaczenia. Jakby reaves był dalej na rookie scale jego brak w salary by mało znaczył ale na parkiecie dalej by dużo brakowało. I czy ja gdzieś rozpaczałem przed seria że się duet obrońców połamał? Lakers mają wynik ponad stan i trzeba się cieszyć bo w kolejnej rundzie pewnie będzie smutny collapse w takim składzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano Środa o 18:44 Udostępnij Opublikowano Środa o 18:44 36 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): wrzuć całą konwersacje od początku do końca, przypomnij za co moda straciłeś i jak przy okazji udupiłeś forumowe zakłady już tylko ostatni raz - ja nie wstawiałem po 3 posty dziennie jak Lebron z Davisem serie z Nuggets czołkowali raz poraz, a zwykle - przypomnij mi - raczej mieli pełny roster i prawie zawsze byli faworyem lub na równi u buków tak samo ja wcale tu na nikogo nie krzyczę, staram się kulturalnie dyskusje prowadzić, pomijając ten incydent z Iggym, spokojnie, choć dosadnie w swoim stylu przedstawiam swoje racje i nie podpieram się zdaniem innych jak samemu nie mam nic ciekawego w temacie do dodania z Bogiem Bez przesady. Nie było między nami incydentu. Drobna wymiana zdan zwykłych dobrych kumpli którzy mogą sobie więcej napisać. Tam był mój like przecież. Z resztą najwięcej kłótni jest o tych najlepszych graczy i zespoły. A nie o przygrywy I nawet jak się z kimś nie zgadzam to już pisanie z wiedzą i pełnią pasji mi się podoba w tym nudnym świecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan A. Opublikowano Środa o 19:08 Udostępnij Opublikowano Środa o 19:08 52 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): tak samo ja wcale tu na nikogo nie krzyczę, staram się kulturalnie dyskusje prowadzić, pomijając ten incydent z Iggym, spokojnie, choć dosadnie w swoim stylu przedstawiam swoje racje i nie podpieram się zdaniem innych jak samemu nie mam nic ciekawego w temacie do dodania z Bogiem To wszystko 100% pławdy LiżeBallsyStanoskiego vel Wariacik aka Zezowate650gSzczescia, wcale tu na nikogo nie krzyczy, stara się kulturalnie dyskusje prowadzić, pomijając ten incydent z Iggym, spokojnie, choć dosadnie w swoim stylu przedstawia swoje racje i nie podpiera się zdaniem innych jak samemu nie ma nic ciekawego w temacie do dodania z Fałtem Ps. #40YearsOldVirginFromSzczecinTowns Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano Środa o 19:12 Udostępnij Opublikowano Środa o 19:12 57 minut temu, blackmagic napisał(a): No ale jakie to ma znaczenie? Jakby kd grał za minimum to jego strata była by mniej bolesna? Dead money to dead money Hej. Ale salary też ogranicza pewne wzmocnienia. I pewne różnice są ile % masz martwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi