rw30 Opublikowano Środa o 21:51 Udostępnij Opublikowano Środa o 21:51 (edytowane) szykuje się potencjalnie najlepsze starcie w 1st rd w historii NBA, ciągle nie ma tematu, a wy dyskutujecie o jakichś play inach i czy LeBron to dobra 1st option na PO w 2026 roku. No ej. Czy Aaron Gordon będzie zdrowy? Czy Edwards wyrucha Jokica pod koszem czy jakąś grubo babe w nightClubie? Czy Murray odpali PO mode? Czy @LeweBiodroSmoka zachowa zimną krew podczas trwania serii? Czy Gobert trafi choć raz do kosza? Odpowiedzi na te i inne pytania poznacie już wkrótce na ruskich torrentach. Timbs w 7, róbcie screenshoty. fpisujcie mjasta które popierajo Edytowane Środa o 21:59 przez rw30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimny Opublikowano Środa o 22:12 Udostępnij Opublikowano Środa o 22:12 To se Nuggets "wylosowali" drabinkę. Wielokrotni finaliści konfy, przyszły goat i mistrzowie NBA. Tymczasem Rockets grajo z Lakers (dwa upośledzone teamy), a OKC i Spurs będą lać drużyny których szczytem jest wygranie 3 kwart w calej serii. Chyba że się Clippers coś zepną ale pewnie nie. Nuggets w NBA Finals, róbcie screenshoty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano Środa o 22:17 Autor Udostępnij Opublikowano Środa o 22:17 5 minut temu, Zimny napisał(a): Nuggets w NBA Finals, róbcie screenshoty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimny Opublikowano Czwartek o 08:46 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 08:46 10 godzin temu, Zimny napisał(a): Chyba że się Clippers coś zepną ale pewnie nie Pięknie ich zjinxowałem, co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMeF Opublikowano Piątek o 10:28 Udostępnij Opublikowano Piątek o 10:28 W dniu 15.04.2026 o 23:51, rw30 napisał(a): potencjalnie najlepsze starcie w 1st rd w historii NBA No nie wiem, abstrahując nawet od kontuzji to Wolves to weryfikatorzy bieda-contenderów (Suns, Lakers), wyjaśniacze w bólach defektowych contenderów (Nuggets) i semiwpierdol-tejkerzy od legit contenderów (Thunder, Mavs). Ze zdrowym Murrayem Nuggets powinni być faworytem tutaj. Wolves b. fajna ekipa, ale na końcu dnia znowu się okaże, że starpower fajny, ale niepierwszotierowy, rolesi też fajni, ale głębia taka se, zobaczymy na którym etapie playoffów - ja sobie myślę, że na I rundzie właśnie tym razem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano Piątek o 10:43 Udostępnij Opublikowano Piątek o 10:43 W dniu 15.04.2026 o 23:51, rw30 napisał(a): szykuje się potencjalnie najlepsze starcie w 1st rd w historii NBA, https://www.basketball-reference.com/playoffs/1995-nba-western-conference-first-round-rockets-vs-jazz.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Życie_to_mem Opublikowano Piątek o 18:24 Udostępnij Opublikowano Piątek o 18:24 7 godzin temu, RappaR napisał(a): https://www.basketball-reference.com/playoffs/1995-nba-western-conference-first-round-rockets-vs-jazz.html W sumie seria Knicks-Heat '99 niewiele gorsza. NYK mieli 8 seed ale byli sporo silniejsi niż wskazywał na to ich bilans w RS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimny Opublikowano Piątek o 21:02 Udostępnij Opublikowano Piątek o 21:02 W samym 2014 roku było mnóstwo zajebistych serii w 1 rundzie. G7, dramaturgia, gamewinnery itd. Chyba że mówimy o serii na papierze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano Piątek o 21:35 Autor Udostępnij Opublikowano Piątek o 21:35 (edytowane) 11 godzin temu, BMeF napisał(a): No nie wiem, abstrahując nawet od kontuzji to Wolves to weryfikatorzy bieda-contenderów (Suns, Lakers), wyjaśniacze w bólach defektowych contenderów (Nuggets) i semiwpierdol-tejkerzy od legit contenderów (Thunder, Mavs) takie coś byś mógł napisać o 95% drużyn, które nie weszły do finałów, co nie zmienia faktu że za poprzednie 2 PO są najrówniej grająco drużyno na zachodzie. Nie oglądałem ich jakoś bardzo dużo w tym roku, ale widziałem kilka razy jak Ant po leniwych H1 przejmował mecze w końcówce, w tym z OKC raz czy 2x, do tego nawet bez Anta byli w stanie dojechać Rockets w tym epickim comeBacku w OT (wiadomo, yet another boring RS game, but still). vs. OKC: 2-2 vs. Spurs: 2-1 vs. Nuggets: 1-3 (jedna z porażek bez Anta, druga w OT przy meczu 56-16-15 woźnicy) najgorzej z Lakers, 0-3, ale hehe, Lakers w PO leco w pierwszej. 11 godzin temu, BMeF napisał(a): rolesi też fajni, ale głębia taka se panie weź pan, jedna z lepszych głębi w czołówce ligi jesli wszyscy są zdrowi i w formie Edytowane Piątek o 21:49 przez rw30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balech Opublikowano 18 godzin temu Udostępnij Opublikowano 18 godzin temu Część tej głebi to by spokojnie w S5 wielu teamów grała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 17 godzin temu Udostępnij Opublikowano 17 godzin temu szybko widzę ludzie zapomnieli jak kozacka była zeszłoroczna seria z LAC, prawda @RonnieArtestics? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMeF Opublikowano 17 godzin temu Udostępnij Opublikowano 17 godzin temu 11 godzin temu, rw30 napisał(a): panie weź pan, jedna z lepszych głębi w czołówce ligi jesli wszyscy są zdrowi i w formie No Wolves mają fajnych rolesów, ale jak masz gorszy star power i chcesz na poważnie kontenerować - to siłą rzeczy mieć dużo lepszą głębią, a te ich dotychczasowe playoffowe runy pokazują, że kończyło się tak, że tak nie było. Teraz w sumie ten Donsumnu wygląda na b. fajny steal (tzn. ciężko nazwać to stealem gdy za Dillinghama Wolves oddali dwa picki, ale on był fatalny), ale czy to zrobi taką różnię - idk. Więc ja nie-nie zgadzam się z tym co napisałeś (Wolves b. fajna ekipa), rok temu nawet mocno nie doceniłem tych Wolves - poza tym, że luźno tier niżej od top3 na Zachodzie (chyba, że Spurs nie stawią się na PO) i nie wiem czy dostaniemy jakąś epic serię, Nuggets powinni być wyraźnie lepsi niż 2 lata temu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu Powinna być względnie łatwa seria dla Denver. Wolves słabsi kadrowo względem poprzedniej potyczki w PO, Denver lepsze o 3PT shooting Gordona (więc już nie będzie tak bezkarnego odpuszczania przez Goberta, a i Randle to nie Towns na Jokica) + Murray grający na kapitalnym poziomie. Denver w 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu alez gobert i randle to sa dzbany ostatnie 2 minuty meczu to ich dzielo, wynik spokojnie do zlapania, to jeden robi hand offa za plecami, nie zbiera kluczowej pilki w defie i robi interference drugi fauluje Gordona bez powodu 2ft i fauluje poza gra 1ft Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMeF Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu Nie wyglądał na zdrowego Edwards, tak że chyba nic tutaj się nie wydarzy. Nuggets mają 8-9 ludzi do grania jak wróci Watson, dosyć elitarny ten support, kto wie czy jeszcze taka duża szansa na tytuł powtórzy się Jokiciowi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) Godzinę temu, Kubbas napisał(a): ostatnie 2 minuty meczu to ich dzielo, wynik spokojnie do zlapania zależy jak patrzeć, bo generalnie Nuggets, to w teorii mogą złapać i Toruńskie Pierniki - Edwards nie jest zdrowy, widać, że to jest max 70% jego nóg, bez dynamiki, była sekwencja gdy siedział sam na ławce pod koniec TO, wyglądał jakby nie chciał za bardzo tu być - Randle gdy nie poczuje krwi i widzi, że przeciw sobie ma kolektyw, który dokładnie zna jego wady z grubsza nadaje się do tarcia chrzanu, bez jego wejść pod kosz, dobrej trójki i wymuszeń FT jest po serii - rolsi Nuggets nie zawodzą, dziś każdy dał ważna cegiełkę, świetny, opanowany, mądrze znajdujący space Braun, Cam z cienia tylko wali headshoty, dobra wiadomość, o ile nie stanie się jakieś wtf, bo Watson może sobie spokojnie dojść do siebie, a z jego silnikiem, to może być bieg wyżej, brakuje atletyzmu i skutecznej izolacji, gdzie tu są tylko Jamal z Jokiem - Jok kolejne PO zaczyna z kontuzjowaną ręką, mam nadzieję, że odpuści te trójki w ryj na Gobercie, można inaczej znajdować przewagi - Jamal to superstar w tej wersji, wystarczy popatrzeć jak chłop pływa po parkiecie, jedynie sczęście uratowało Sote, bo 2-3 open looki trafione więcej i mogło być po herbacie (z ang. after tea) - nie mam pojęcia czemu Fincz schował Hylanda, przy takim Randlu i problemami McDanielsa zamordował sobie kompletnie atak - wszystko wskazuje na to, że to nie jest najlepsza wersja Nuggets, w zanadrzu jest jeszcze sporo, jeśli Sota się z tego wydźwignie w G2, to być może nawet wróci do serii, ale po tym co widziałem to raczej obstawiał bym grubszy spread Jok potrzebuje bodaj 8 gier by wyrównać rekord TD Magica w PO, gość ma 30 lat w ostatnich 20 meczach machnął luźne 14 TD, w ogóle nie wiem czy Wy widzicie - gamonie - jak typ się aktualnie rusza z piłką, Twoja stara na motorowerze by go 2 tygodnie goniła, gdyby tylko było ją na niego stać Edytowane 3 godziny temu przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu nie mowilem o calym meczu tylko o glupich bledach na 2 minuty do konca, gdzie mecz byl jeszcze w zasiegu, na 5 punktow gobert odjebal strate, potem nie zebral pilki, potem Randle jak bylo 8 czy 9 1:50 do konca oddal 3ft za darmo z takim Antem czyli nie w pelni zdrowym nie powalcza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu przecież Randle cały mecz był katastrofalny, o czy Ty do mnie rozmawiasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi