Skocz do zawartości

[FBX] FBX#2 - Sezon 2025/26

RonnieArtestics

Rekomendowane odpowiedzi

22 godziny temu, RonnieArtestics napisał(a):

Te szybkie rezygnacje to sa bardzo zle wiesci. 
Z tego co wiem Mac też zrezygnuje z obu fbx2 i 3, tutaj mamy też pare botów typu moj brat Skam, ktoremu format też nie podszedl i jechał na autopilocie, więc nie wiem czy nie był to ostatni sezon dla fbx2. Ciężko mi sobie wyobrazic ze znajdziemy znowu 4-5 nowych i beda to sumienni playerzy. 

Uważam, że należy poważnie pomyśleć nad unifikacją ligi 2 i 3 - to podniesie jakość i fun z gry. Mamy trochę "botów", cześć userów gra w więcej niż jednej lidze (1 i 2, 2 i 3, 1 i 3) więc jest margines żeby zrobić sobie miejsce (którąś ligę odpuścić). Trzeba dokładnie policzyć ilu mamy realnie aktywnych userów i podjąć odważną decyzję (unifikacja i redraft). 

Format FBX gdzie na 20 drużyn +5 jest martwe, psuje rozgrywkę i trochę traci sens.    

46 minut temu, Krzemo napisał(a):

Uważam, że należy poważnie pomyśleć nad unifikacją ligi 2 i 3 - to podniesie jakość i fun z gry. Mamy trochę "botów", cześć userów gra w więcej niż jednej lidze (1 i 2, 2 i 3, 1 i 3) więc jest margines żeby zrobić sobie miejsce (którąś ligę odpuścić). Trzeba dokładnie policzyć ilu mamy realnie aktywnych userów i podjąć odważną decyzję (unifikacja i redraft). 

Format FBX gdzie na 20 drużyn +5 jest martwe, psuje rozgrywkę i trochę traci sens.    

Też myślałem o tym, bo skład lig w połowie się powtarza, tylko wtedy trzeba by było obie ligi zaorać i zrobić nowy draft, więc nie wiem czy będzie na to zgoda ludzi.  Np ja Jako posiadacz Wemby w fbx3 jestem dość sceptycznie nastawiony do hipotetycznego redraftu ;) 

Edytowane przez RonnieArtestics

50 minut temu, RonnieArtestics napisał(a):

Też myślałem o tym, bo skład lig w połowie się powtarza, tylko wtedy trzeba by było obie ligi zaorać i zrobić nowy draft, więc nie wiem czy będzie na to zgoda ludzi.  Np ja Jako posiadacz Wemby w fbx3 jestem dość sceptycznie nastawiony do hipotetycznego redraftu ;) 

Coś za coś, albo dalej równia pochyła i  w efekcie (prędzej czy później) śmierć obu lig, albo coś zmieniamy.  

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
W dniu 15.04.2026 o 11:18, Krzemo napisał(a):

Dodatkowo wtedy wskocza do kolejki zastepstw w FBX1?

W dniu 15.04.2026 o 12:04, RonnieArtestics napisał(a):

Np ja Jako posiadacz Wemby w fbx3 jestem dość sceptycznie nastawiony do hipotetycznego redraftu ;) 

W dniu 9.05.2026 o 09:55, RonnieArtestics napisał(a):

Składam rezygnację. 

Sprzedales Wembiego?

• Roger zablokował(a) i odpiął/ęła ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.