RonnieArtestics Opublikowano Wtorek o 07:33 Autor Udostępnij Opublikowano Wtorek o 07:33 Ja zrzucam Lillarda i Champagnie. Musze zejść jeszcze o 8-10 fp z salary, zapraszam do rozmów na temat tych zawodników: mogbo 27,25 Bridges 52,55 garland 52,85 mark will 53,4 ty jerome 34,3 derozan 50,95 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano Środa o 20:55 Udostępnij Opublikowano Środa o 20:55 Keldon Johnson oraz Wendell Carter Jr zostaja zwolnieni i jestem w limicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goozman Opublikowano Czwartek o 06:39 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 06:39 zapomniałem o opcji slota 0 - dzięki @RonnieArtestics, że w pliku to ładnie rozpisałeś także Hunter i Schroeder zostają u mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano Czwartek o 18:46 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 18:46 (edytowane) Scoot Henderson Jake LaRavia, za $$$ Trace Jackoson Davies, za $$$ Collin Murray-Boyles Baylor Scheierman $$$ ktoś coś ? Edytowane Czwartek o 18:47 przez evitacre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano Czwartek o 19:44 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 19:44 59 minut temu, evitacre napisał(a): Scoot Henderson Trace Jackoson Davies, za $$$ Collin Murray-Boyles ktoś coś ? ile za TJD? jakie wymagania za Hendo i CMB? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obi Opublikowano Czwartek o 19:49 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 19:49 Wyrzucam Jalena Wilsona! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano wczoraj o 05:20 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 05:20 wywalam Dinwiddie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano wczoraj o 07:12 Autor Udostępnij Opublikowano wczoraj o 07:12 Mogbo za $$$ ktoś coś ? 11 godzin temu, obi napisał(a): Wyrzucam Jalena Wilsona! Jak coś nadal jesteś ponad limitem ( tre Johnson się nie liczył do salary teraz wrzuciłem go do składu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 22 godziny temu Udostępnij Opublikowano 22 godziny temu @RonnieArtestics jak nie sprzedam przed deadline to zrzuć pls LaRavie i Sheierman’a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 21 godzin temu Udostępnij Opublikowano 21 godzin temu Zrzucam Jasona Tate i Muhamada Gueya U mnie na sprzedaz mlodzi i malo wazacy Dalton Knetch i Hochland Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 20 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 20 godzin temu (edytowane) @Vic i @obi pamiętajcie o deadline, u jednego poleci zaraz pół składu a u drugiego Buzelis ;] Trade: Pelicans in : Ty Jerome pacers in : Ron Holland II @mac Edytowane 20 godzin temu przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 20 godzin temu Udostępnij Opublikowano 20 godzin temu Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu 14 godzin temu, RonnieArtestics napisał(a): @Vic i @obi pamiętajcie o deadline, u jednego poleci zaraz pół składu a u drugiego Buzelis ;] To się porobilo "Takiego błotnika już nie dostanę" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu Nie no myślę że @RonnieArtestics jednak z duchem gry zrzuci swoją drogą druga liga gdzie Buzelis miałby na fa trafić ; ) zgadali się ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 5 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu No i co ja mam z nimi zrobić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu Teraz, RonnieArtestics napisał(a): No i co ja mam z nimi zrobić ? Nie no u Obiego wywal jakiego Zacha a u Vic’a „dół” i tak do skasowania bardziej pytanie co się z nimi dzieje i czy będą grać - tzn Obi raczej będzie on akurat na Yahoo jest zawsze mega aktywny na forum się mało udziela. Nie pamiętam jak Vic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu 1 minutę temu, RonnieArtestics napisał(a): No i co ja mam z nimi zrobić ? Myślę, że w tym sezonie już tyle terminów było przekładanych, że możemy jeszcze na nich poczekać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu (edytowane) 1 minutę temu, Tecu napisał(a): Myślę, że w tym sezonie już tyle terminów było przekładanych, że możemy jeszcze na nich poczekać Też racja - albo jak pisałem jakiś szrot skosić @RonnieArtestics do Obiego na sznurku napisze Edytowane 5 godzin temu przez evitacre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 5 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu @obi jeszcze dwa dni temu zrzucał i pewnie myslal ze juz starczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu (edytowane) Panowie imo poczekać możemy, ale ustalmy deadline i wtedy nie ma że będziemy wybierać tych graczy, których GMowie powinni wywalić. Na to mieli kilka miesięcy. Po to jest regulamin, żeby się do niego stosować. Więc jak po kolejnym ustalonym deadline nie będzie ruchów i dalej te zespoły będą powyżej limitu to trzeba ciąć od dołu omijając 15stki bo te nie zwiększają SC. Edytowane 4 godziny temu przez antek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi