RonnieArtestics Opublikowano Niedziela o 16:55 Autor Udostępnij Opublikowano Niedziela o 16:55 (edytowane) Termin na zejście pod limit salary: piątek 03.10 godz. 23:59 w sobotę można będzie ustawiać waivers na yahoo. jutro rano będzie aktualizacja składów po rookie drafcie i ostatnich dealach. Edytowane Niedziela o 16:55 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goozman Opublikowano Niedziela o 17:06 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 17:06 W dniu 16.09.2025 o 17:47, goozman napisał(a): u mnie po wstępnym przeglądzie Achiuwa, Krejci i Cain na śmieci a pewne ponad 30 FP od Gordona i Huntera do wzięcia tanio zanim nie wyladują na FA z powodów finansowych u mnie nadal aktualne - kto ma ochotę na Aarona Gordona 39,55 lub DeAndre Huntera 36,65 bez bitew na FA to proszę o info do deadline, jeśli nie będzie chętnych proszę o zrzucenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano Niedziela o 18:39 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 18:39 Przyjmę salary jak cos. Scoot na trade blocku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goozman Opublikowano Poniedziałek o 06:56 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 06:56 (edytowane) Aruś Gorduś leeeci za dychacza $ do @evitacre Edytowane Poniedziałek o 06:57 przez goozman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano Poniedziałek o 07:20 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 07:20 23 minuty temu, goozman napisał(a): Aruś Gorduś leeeci za dychacza $ do @evitacre tak jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano Poniedziałek o 07:31 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 07:31 Za dolary dostępni: Keldon Johnson Wendell Carter Jr Za trochę więcej: Jeremy Sochan Jarrett Allen Skrzynia pusta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano Poniedziałek o 09:25 Autor Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 09:25 (edytowane) Zrzucajcie proszę nadmiar graczy, jak ktoś ma nadmiar to wrzucam w arkuszu waszych Rookies poniżej składu, a jeśli są poniżej składu nie liczą się oni w tej chwili do salary, wiec patrzcie uważnie co i jak, hehe Edytowane Poniedziałek o 09:26 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano Poniedziałek o 09:34 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 09:34 @RonnieArtestics stransferuj mi team. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano Poniedziałek o 09:46 Autor Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 09:46 12 minut temu, bulek napisał(a): @RonnieArtestics stransferuj mi team. Po południu to zrobie, spokojnie. Z telefonu się nie da a jestem w pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano Poniedziałek o 09:47 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 09:47 1 minutę temu, RonnieArtestics napisał(a): Po południu to zrobie, spokojnie. Z telefonu się nie da a jestem w pracy. Ok, jasne, rozumiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano Poniedziałek o 09:56 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 09:56 Scoot Henderson Jake LaRavia Trace Jackoson Davies dostepni, 2 ostatnich za $$$ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano Poniedziałek o 10:04 Autor Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 10:04 (edytowane) U eviego zrzucony został Craig porter jR i darron Holmes (via priv) składy w arkuszu zaktualizowane, łącznie z kasą waivers i pickami na następne lata!! Jak komuś się coś nie zgadza to piszcie plz. @evitacre @mac @Tecu z nadmiarem graczy i chyba nikt wiecej ponad limitem Salary jeszcze sporo osób, tu już sami sobie pilnujcie kto co i jak. jak coś na yahoo zrobie update jak już wszyscy pozrzucaja bo mi się nie chce na dwa razy tego dzielić znowu, także update na yahoo dopiero w piątek pewnie i wtedy od razu kliknę begin season. Edytowane Poniedziałek o 10:05 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano Poniedziałek o 10:33 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 10:33 Dort, Isaac, Mann, Bufkin spakuję i wyślę za kogoś lepszego, osobno lub w pakiecie, mogę przyjąć większe salary - ogólnie zapraszam do negocjacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano Poniedziałek o 10:55 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 10:55 (edytowane) Scoot Henderson Jake LaRavia, za $$$ Trace Jackoson Davies, za $$$ Collin Murray-Boyles Baylor Scheierman dobra, to jest aktualna lista na trade blocku Edytowane Poniedziałek o 10:55 przez evitacre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano Poniedziałek o 12:56 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 12:56 ja tylko zaktualizuję - głównie szukam na pozycje PF/C bo tam mam braki do wypełnienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goozman Opublikowano Poniedziałek o 16:35 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 16:35 ja też zaktualizuję - po analizie pozycyjnej do wyjęcia jest też MVP Eurobasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano Poniedziałek o 16:54 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 16:54 18 minut temu, goozman napisał(a): ja też zaktualizuję - po analizie pozycyjnej do wyjęcia jest też MVP Eurobasketu Do tego najlepszy zawodnik na świecie w 2023 według redakcji TVP Sport !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skam Opublikowano Poniedziałek o 22:21 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 22:21 Zrzucam Micah Potter, Jalen Hood scifino i Ja’kobe Walter Chciałbym zrobić wymianę za dwóch solidnych koszykarzy gracze którymi mogę pohandlować : Kevin Durant, Anthony Davis , Julius Randle lub Curry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano Wtorek o 06:59 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 06:59 U mnie Yabusele, Martin, Edwards out. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano Wtorek o 07:01 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 07:01 OKC Zrzucam J. Pickett Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi