Kubbas Opublikowano Sobota o 16:09 Udostępnij Opublikowano Sobota o 16:09 2 godziny temu, the_secret napisał(a): piekna sprawa gosciowi zawsze zalezy widac ze z Garnettem spedzal duzo czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan A. Opublikowano Niedziela o 07:00 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 07:00 14 godzin temu, Kubbas napisał(a): piekna sprawa gosciowi zawsze zalezy widac ze z Garnettem spedzal duzo czasu Aż się popłakałem..... ....ze śmiechu Tak się zastanawiałem ostatnio, kogo przypomina mi, co raz częstsze kozaczenie Wiciora Wujabamy. I masz, dałeś idealne porównanie. Najtwardszy z "generation next", Kevin "czymajcie mnie" Garnett! Będzie się działo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano Niedziela o 09:38 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 09:38 kozaczenie? xd wczorajszy jeszcze jestes troche? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano wczoraj o 09:05 Autor Udostępnij Opublikowano wczoraj o 09:05 (edytowane) VICTOR WEMBANYAMA OVER THE LAST 3 GAMES: 31.3 PPG 11.3 RPG 4.3 BPG 55.2% FG 41.7% 3P 87.0% FT 30.2 MPG 31+ PPG, 55/41/87 shooting splits, 4+ BPG — absolutely absurd numbers. Edytowane wczoraj o 11:38 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano wczoraj o 09:35 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 09:35 28 minut temu, ignazz napisał(a): VICTOR WEMBANYAMA OVER THE LAST 3 GAMES: 31.3 PPG 11.3 RPG 4.3 BPG 55.2% FG 41.7% 3P 87.0% FT 30.2 MPG 31+ PPG, 55/41/87 shooting splits, 4+ BPG — absolutely absurd numbers. No ale nie umie zbierać, więc chyba wolę Townsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano wczoraj o 09:37 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 09:37 1 minutę temu, RonnieArtestics napisał(a): No ale nie umie zbierać, więc chyba wolę Townsa Generalnie niewiele umi, tylko pakuje z góry i beczy. Beznadziejny typ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano wczoraj o 09:39 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 09:39 Teraz, 24kobe8 napisał(a): Generalnie niewiele umi, tylko pakuje z góry i beczy. Beznadziejny typ @ignazz wkleiłeś niechlujnie i przeczytałem ze 4,3 to jego rpg. a to jednak bpg. To cofam, jednak może być zamiast Townsa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roggi Opublikowano 19 godzin temu Udostępnij Opublikowano 19 godzin temu Kornet ma coraz częściej takie mecze, w których po obu stronach parkietu wygląda jak pet. Jesteśmy w trakcie najtrudniejszej części kalendarza i póki co jest bardzo dobrze. Thunder już raczej nie dogonimy, ale to drugie miejsce powinniśmy utrzymać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 17 godzin temu Udostępnij Opublikowano 17 godzin temu (edytowane) jak te druzyny co robio nagly progress z 30-52 i robio 23-7 na pocz sezonu i wszyscy sie jarajo to ja potem czekam az wymiękno, robio w pewnym momencie losing streak i konczo z jakims marnym 44-38 a ja wszystkim opowiadam a nie mówiłem z drwiącym uśmiechem na ustach. No to Spurs zdaje sie nie majo zamiaru być tako drużyno, w ogóle wygladajo mocarnie. Edytowane 17 godzin temu przez rw30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMeF Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu Nom, najlepsze z tymi Spurs, że oni robią 47-17 pomimo tego, że Wembanyama gra jakieś 29mpg, niby w playoffach młody roster powinien wyjść na jaw, my napiszemy, że za rok będą mocniejsi, cenne doświadczenie, ktoś tam przyczołkuje, bla, bla, been there, done that - ale te +15 net rating Spurs z Francuzem to wybitny poziom, a w playoffach przecież pogra te 36-38mpg, bo czemu nie. Zbyt dużo opuszczonych meczów i zbyt małe minuty, ale w jakiejś statystyce impaktu per minuta to chyba już teraz najlepszy gracz w lidze, bo aż tak mocnego rosteru Spurs nie mają, a nawet bez Foxa tam jest z tego co widzę +17 net rating. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi