Skocz do zawartości

San Antonio Spurs 2025/26

ignazz

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 7.08.2025 o 09:50, Kubbas napisał(a):

W ogóle miałem to napisać już ostatnio

Czy jestem jedynym który uważa że Wemby jest tak dobry i może z tym supportem powalczyć o WCF?

W dniu 7.08.2025 o 10:07, ignazz napisał(a):

Raczej tak jesteś jedyny 

W dniu 7.08.2025 o 10:33, lorak napisał(a):

tylko jeśli ten support zacząłby rzucać za 3 na przyzwoitym poziomie. ale historia tych graczy pokazuje, że nie ma co na to liczyć.

W dniu 7.08.2025 o 11:21, BMeF napisał(a):

Spurs mają fajną ekipę i mogą generalnie powalczyć, ale mają kilku nieimpaktowych młodych graczy, którym będą musieli dać minuty + niedoświadczonego coacha. Ale owszem, Wembanyama będzie w dyskusjach o MVP (dopóki będzie zdrowy), a Fox + rolesi to nie jest zły support. 

W dniu 7.08.2025 o 11:50, Van napisał(a):

Spurs mają naprawdę fajny ten skład, niby wszystko się tam zgadza, większość młodzieży, ale też już takiej mającej po parę sezonów za sobą powalcza na pewno o PO jak będą zdrowi, ale właśnie są na zachodzie.

Z zespołów w PO każdy albo powinien zachować wysoki poziom z poprzedniego roku albo wręcz się wzmocnił. Oprócz Spurs z drużyn, ktore się nie załapały jest jeszcze silniejsze niż rok temu Mavs. Suns moze znowu będą drużyna a nie zlepkiem nazwisk. 

Kolejny "contender" odjebany

jak tam niedowiarki? ❤️

Porównanie Castle do Butlera w punkt. Ale nam się poszczęściło, że chłopak został do naszej "4" w drafcie. Prawdziwy buldog na parkiecie i lider.

Myślałem, że Pistons nas "wyjaśnią" swoją fizyczną koszykówką i dostaniemy przedsmak tego co taki młody zespół czeka w play off, ale postawiliśmy się jak cholera i czekam na więcej.

Trzeba będzie więcej mięsa pod kosz w przyszłości, ale mamy picki więc kogoś fajnego z łatwością wyciągniemy.

23 minuty temu, ely3 napisał(a):

A półfinał niby tak???? Bo z tego co wiem to też nie - przecież w RS nie możesz mieć 5 meczów z tym samym rywalem

Półfinały się liczą do sezonu zasadniczego. Tylko finał nie.

Zresztą teraz już ten terminarz jest nieco inny niż kiedyś i można grać 5 razy z jednym zespołem, albo 3 razy z zespołem z innej konferencji.