Roger Opublikowano Piątek o 11:14 Autor Udostępnij Opublikowano Piątek o 11:14 8 minut temu, Robinson napisał(a): Czyli czas na wyznaczenie waiverów będzie 48h czyli do poniedziałku ? Chyba do wtorku, ale to najwyżej każdy indywidualnie sprawdzi jak już tu potwierdzę, że zaczęliśmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano Piątek o 11:17 Udostępnij Opublikowano Piątek o 11:17 11 minut temu, Robinson napisał(a): Czyli czas na wyznaczenie waiverów będzie 48h czyli do poniedziałku ? 1 minutę temu, Roger napisał(a): Chyba do wtorku, ale to najwyżej każdy indywidualnie sprawdzi jak już tu potwierdzę, że zaczęliśmy. Tez mi sie tak wydaje. Jak Roger wklepie wklady w sobote to licznik waiverowy zacznie tykac od niedzieli rano czyli szacunkowo fala pobran bedzie we wtorek o godzinie 9-10 rano. Juz nie moge sie doczekac kto wpadnie ;-] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano Piątek o 11:25 Udostępnij Opublikowano Piątek o 11:25 Buzelis na Waiverach ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano Piątek o 11:30 Autor Udostępnij Opublikowano Piątek o 11:30 McGolum out. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano Piątek o 12:21 Udostępnij Opublikowano Piątek o 12:21 Wywalam Collinsa, Jacksona i Edwardsa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano Piątek o 12:53 Udostępnij Opublikowano Piątek o 12:53 Godzinę temu, antek napisał(a): Buzelis na Waiverach ? Nah, Roger pójdzie raczej z duchem gry czyli pewnie Dick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wirakocza Opublikowano Piątek o 17:54 Udostępnij Opublikowano Piątek o 17:54 Norman Powell out Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano Piątek o 18:17 Udostępnij Opublikowano Piątek o 18:17 Uprzejmie proszę o wydupienie Tre Manna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano Piątek o 19:08 Udostępnij Opublikowano Piątek o 19:08 Wymiana sharpe za Tre Johnson @ai3potwierdzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano Piątek o 19:09 Udostępnij Opublikowano Piątek o 19:09 Peyton out Tre Johnson za Shaedon Sharpe Ingram na FA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano Piątek o 19:09 Udostępnij Opublikowano Piątek o 19:09 Teraz, ai3 napisał(a): Peyton out Tre Johnson za Shaedon Sharpe Ingram na FA Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano Piątek o 19:35 Udostępnij Opublikowano Piątek o 19:35 17 minut temu, ai3 napisał(a): Tre Johnson za Shaedon Sharpe Tu musze przyznac, ze nie rozumiem co autor mial na mysli przy takiej roznicy w pensji, uwazasz ze Sharpe bedzie gwiazda, a Tre leszczem? Z tydzien po tym jak go wydraftowales? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano Piątek o 20:12 Udostępnij Opublikowano Piątek o 20:12 (edytowane) Sharpe gra o kontrakt, Tre wchodzi jako 19 latek do ligi Sharpe ma fenotyp dużo punktów trochę zbiorek i przypadkowe asysty Tre ma fenotyp scorera/shootera - MPJ best case scenario druga opcja był rusek o fenotypie białego Haliburtona - moja preferowana opcja moj cel na skład to dużo perspektywicznych 40tek grających po 70+ meczy - tegoroczne money ball @Roger czy ja mogę nie wywalać tego Peytona jak nie musze ?! mogę to cofnąć ? Edytowane Piątek o 20:14 przez ai3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano Piątek o 20:35 Udostępnij Opublikowano Piątek o 20:35 13 minut temu, ai3 napisał(a): Sharpe gra o kontrakt, Tre wchodzi jako 19 latek do ligi Sharpe ma fenotyp dużo punktów trochę zbiorek i przypadkowe asysty Tre ma fenotyp scorera/shootera - MPJ best case scenario Jesli dyskutujemy o samym fppg to rozumiem co masz na mysli, ale przy tej roznicy w pensji bylbym zaskoczony gdybys nie zaliczyl mega wtopy. Zwlaszcza, ze oddales swiezo wydraftowana #5 za goscia, ktory godzine pozniej by wylecial na waivery ;-> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano Piątek o 20:41 Udostępnij Opublikowano Piątek o 20:41 3 minuty temu, wiLQ napisał(a): Zwlaszcza, ze oddales swiezo wydraftowana #5 za goscia, ktory godzine pozniej by wylecial na waivery ;-> Tego nie wiesz, może miał inne propozycje? Ja dawałem Clowneya, którego uważam za mega grajka. Licze ze w słabym teamie dostanie sporo minut. Powodzenia na waiverach. Wiecie ile musicie dać za najlepszych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano Piątek o 21:29 Udostępnij Opublikowano Piątek o 21:29 Wywalam Wigginsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TryczekSzukarek Opublikowano Sobota o 06:13 Udostępnij Opublikowano Sobota o 06:13 9 godzin temu, wiLQ napisał(a): Jesli dyskutujemy o samym fppg to rozumiem co masz na mysli, ale przy tej roznicy w pensji bylbym zaskoczony gdybys nie zaliczyl mega wtopy. Zwlaszcza, ze oddales swiezo wydraftowana #5 za goscia, ktory godzine pozniej by wylecial na waivery ;-> Mialem kilka niezłych propozycji. @ai3 dawał najwięcej wiec w tym kierunku poszedłem. Mam mocno ograniczony dostęp do forum także przepraszam wszystkich tych którym nie odpisałem następnym razem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano Sobota o 10:28 Autor Udostępnij Opublikowano Sobota o 10:28 Ruszyliśmy. Sprawdźcie Wasze składy na yahoo, kasę i nr. waiver - wszystko powinno grać. We wtorek ruszą pobrania. Aktualizacja składów na pierwszej stronie tematu będzie w poniedziałek rano. Usterka lapka, dobrze że za wczasu udało mi się na yahoo wszystko skończyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano Sobota o 10:59 Udostępnij Opublikowano Sobota o 10:59 @Roger brakuje u mnie Andre Jackson jr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeWee Opublikowano Niedziela o 07:12 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 07:12 u mnie brakuje Blake'a Wesleya Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi