Skocz do zawartości

[FBX] FBX#1 - Sezon 2025/26

Roger

Rekomendowane odpowiedzi

Huffa przegrałem o 3 dolary, Nembharda o 1$.

Cieszy pozyskanie Mcconela, +40 jest raczej pewne, zresztą yahoo też tak prognozuje.

Najważniejsze że salary cup nie zostało przekroczone, do ekipy dołączył Durant, Vucevic i Davion Mitchel który powinien być s5 przynajmniej na początku.

Durant i Vucek swoje zrobią.

5 minut temu, evitacre napisał(a):

Bedą królami second waive ; ) 

Przeciez w second wave nie ma nikogo wartego 100+.
A nawet jak w sezonie wpadnie na waivery jakis mega wymiatacz to jest ich 4, wiec tanio nic nie dostana.

5 minut temu, evitacre napisał(a):

Z drugiej strony tak myślę, zawsze mamy podjarkę na starcie, a jak przychodzi do rozgrywania sezonu to kasy brakuje. więc może zamiast się na starcie wystrzelać lepiej kisić. 

Skoro maja prawie 300$ to juz kisza tak ze 2 lata 😜

3 minuty temu, 24kobe8 napisał(a):

Czułem,ze przy Nembhardzie ten 1$$ zrobi robotę 😎

Gratki za to! IMO Top3 najlepszych kaskow tej fali [X].
Bede mial bol tylka caly sezon, ze wywalil kase na dziure SFowa zamiast na niego.

[X] Tzn tych przewidywalnych przed sezonem bo wiadomo, ze wyskocza jakies kroliki z kapelusza.

2 minuty temu, piotreksuper napisał(a):

Cieszy pozyskanie Mcconela, +40 jest raczej pewne, zresztą yahoo też tak prognozuje.

Pewne? Gosciu jest stary i nie gral duzych minut od 4 lat. Kluczowe ile PG bedzie gral Nembhard.
[dla jasnosci, uwazam to za dobre pobranie i tez go mialem ustawionego, ale za nizsza kwote oddajaca moja opinie, ze to nie jest pewne.]

6 minut temu, Krzemo napisał(a):

Ale jakie łejwery!?

Tak to wlasnie wygladalo jakby ktos zaspal lige na Yahoo... a bylo wyrazne info:

W dniu 20.09.2025 o 12:28, Roger napisał(a):

Ruszyliśmy.

Sprawdźcie Wasze składy na yahoo, kasę i nr. waiver - wszystko powinno grać. We wtorek ruszą pobrania.

Ja oczekiwań wielkich nie miałem, bo SC salary zapchane było.

Finalnie wpadł mi rookie McNeely, o którym poczytałem trochę dobrego (padło niejednokrotnie określenie "steal"), a także Holiday (kontuzja FVV może uwolni trochę minut) i kolejny rookie Riley (bez większych oczekiwań). Ogólnie 15-stki w tym roku jakieś nawet prognozowane to mam wrażenie, że mizerne. Ale to sezon zweryfikuje.

Skoro waivery nie oddały to zrobiłem przegląd FA.

Padło na graczy Bucks (Kuzma i Trent). Tego drugiego już miałem na początku zeszłego sezonu i go wywaliłem bo nie oddał, ale obecna sytuacja Bucks skłoniła mnie do jego ponownego pobrania, a wywalenie Pippena na rzecz Kuzmy robiło mi też trochę dziurę na pozycji G. Kuzma myślę, że już gorszy nie może być i bez Lillarda, Lopeza to mam nadzieję, że jego produkcja po prostu wzrośnie.

Generalnie za dwóch ławkowych (Pippen i Post), wziąłem dwóch graczy s5, więc mam nadzieje że się to opłaci. Prognoza yahoo dla Kuzmy to 42fp, dla Trenta 30fp, więc nie miałbym nic przeciwko.

Na dokładkę MVP Euroleague - Hayes-Davis, może coś zagra?

2 godziny temu, antek napisał(a):

Z Kalajem nie wiadomo czy będzie grał czy się kąpał w basenie z dolarami..

Dlaczego ? W najgorszym wypadku imo wujcio Dennis będzie kozłem ofiarnym i tyle. 

Oficjalnie czy pod stołem te dolary ?

nie ma znaczenia, proponuj :) Wystawie Ci fakturkę za no show job :) 

Edytowane przez evitacre

W dniu 23.09.2025 o 13:45, matek napisał(a):

k**** zapomniałem, no trudno.

W dniu 23.09.2025 o 19:47, bulek napisał(a):

Zapomniałem 😉

Dziekujemy za te ulatwienia.

2 godziny temu, evitacre napisał(a):

Kawhi jest cały czas do wzięcia za dolary gdyby ktoś tam czuł jakiś niedosyt po FA :) 

Oficjalnie czy pod stołem te dolary ?

To zalezy czy sprzedaje do Clippers ;-]

1 minutę temu, piotreksuper napisał(a):

@wiLQ czy będą Twoje prognozy?

Oczywiscie, ze beda, ale dopiero zaczalem robienie projekcji do draftow roto, wiec spodziewaj sie efektow w drugiej polowie pazdziernika [ale przed startem RS].

7 minut temu, piotreksuper napisał(a):

@wiLQ czy będą Twoje prognozy?

Jeśli chodzi o Mcconela to nie trafia do mnie argument że jest stary(92 rocznik)i nie dostanie więcej minut. Ocenimy po sezonie.

jestem team @piotreksuper! imo to bdb pick up (gdyby jednak nie to wziąłem Shepparda ; )) 

Edytowane przez evitacre

• Roger odpiął/ęła ten temat
  • Roger zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.