Skocz do zawartości

[FBX] FBX#1 - Sezon 2025/26

Roger

Rekomendowane odpowiedzi

4 minuty temu, evitacre napisał(a):

Tyrese Haliburton + 3$$$ do Miami

Egor Denim do Clippers 

@ai3

hiheszku już 3 dolce odrobione zanim się obejrzysz skarbiec będzie większy od Twojego ; )  

Wlasnie sie dziwie, ze nie wolales mi oddac tego picku i odkupic Haliego za kase... przeciez wiecej budzetu by Ci zostalo ;-]

Poza tym ciekawe sie obserwuje Twoje druzynowa pensje... aktualnie okolice 600 ;->

7 minut temu, wiLQ napisał(a):

Wlasnie sie dziwie, ze nie wolales mi oddac tego picku i odkupic Haliego za kase... przeciez wiecej budzetu by Ci zostalo ;-]

nom chciałem ale Ty chciałeś pick + kesz a nie sam pick. Denim to sam pick. Poza tym, to co piszesz brzmi jak większy plan a takowego nie miałem, powiedziałem A to teraz powiedziałem B. Z tego co widzę to wziecia na złamasów nie było kompletnie więc pewnie przepłaciłem i tyle :)  

1 minutę temu, bulek napisał(a):

Sprzedam kogos z trójki Ball/Morant/Wiggins ale łatwo nie bedzie, żaden z nich nie jest kontuzjowany.

mimo wszystko łatwo nie będzie ale trzymam kciuki! I w sumie można argumentować ze 2/3 jest kontuzjowana umysłowo i bbiq wise ; )  

11 minut temu, wiLQ napisał(a):

Poza tym ciekawe sie obserwuje Twoje druzynowa pensje... aktualnie okolice 600 ;->

Łatwiej mi się wtedy "wycina" :) 

Teraz, Dunk Fan napisał(a):

Wilqu odpisal, że jednak odzyska Porzingoda i 21 dolarów za 16 pick. Ja przystałem na tę propozycję.

@Roger potwierdzil, ze dopoki nie ruszymy z sezonem to tak mozna [i sam tak juz robil], wiec potwierdzam wymiane tegoroczna #16 za Kristapsa i 21$.

Co jest troche zabawne, ze oddalem @Dunk Fan jego wlasny pick po rocznej pozyczce ;-]

6 minut temu, Mar napisał(a):

Trochę kombinowany ruch.. 

Już żeśmy to nie raz przerabiali. Nie pierwszy i nie ostatni taki trejd. W sumie zupełnie nie rozumiem tych którzy wyrzucają graczy na fa tak długo przed koniecznością zejścia z sc.

Zrzuty na FA przed rozpoczęciem sezonu są mocno umowne, że tak napiszę 🙂

Edytowane przez Roger

7 minut temu, Dunk Fan napisał(a):

Ja pozyskałem Porzingisa jak go wywaliles na FA ;]

LOL, piekna harmonia obiegu graczy ;-]

Teraz, Mar napisał(a):

Trochę kombinowany ruch.. 

Po oddaniu Tatuma za wolnego slota pierwszy raz mi sie zdarzyl problem, ze mam za NISKIE salary druzynowe ;-]
W zwiazku z tym podumalem kogo z drozszych graczy bede pobieral z waivera i mi wyszlo na Kristapsa, wiec tylko kwestia dogadania sie za co.
Samej kasy Dunk Fan nie chcial...

Takze z jego punktu widzenia to bylo kasa za pick [bo Kristapsa i tak wywalal za darmo].

17 minut temu, Robinson napisał(a):

Jak w ogóle będą wyglądały waivery?

48h po zakończeniu draftu liga zostanie wystartowana i będzie można bidować graczy?

Te 48h to jest minimum, ale komisz raczej nie bedzie siedzial z zegarkiem w reku by trafic w punkt, ot 2-3 dni po zakonczeniu draftu wrzuci sklady na Yahoo, nacisnie "start season" i ruszymy. Tzn wszyscy gracze poza skladami beda wisieli 2 dni na waiverzy i ustawimy tajne kwoty ile bysmy dali za kogo, kto da najwiecej go dostanie, jak nikt nic nie da gracz trafi na FAsy i bedzie do natychmiastowego pobrania.

10 minut temu, Robinson napisał(a):

I do budżetu 460 powinniśmy doprowadzić już przy klikaniu w start season a nie dopiero po waiverach?

Cytat

I.7. Oficjalny start nowego sezonu następuje 48 godzin po drafcie rookich i jest to jednoczesnie ostateczny termin na zejscie ponizej limitu pensji i liczby graczy w druzynie.

Tak ogolnie zadajesz pytania jakby Ci sie przydalo przejrzenie regulaminu ;-]

• Roger odpiął/ęła ten temat
  • Roger zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.