Skocz do zawartości

[FBX] FBX#1 - Sezon 2025/26

Roger

Rekomendowane odpowiedzi

Cytat

Wydaje mi się, że lepszej kandydatury niż @Pablo81 nie znajdziemy, więc witamy go jako nowego GM 76ers.

@goozman dzięki za zgłoszenie, ale masz już zespół w innej z lig wielosezonowych, a staramy się nie dublować :) 

nie no muszę się do powyższej decyzji ustosunkować, bo ciekawy jestem czy to autorytarne obsranie gaci przez @Roger czy za nią stała jakaś nieoficjalna komisja. w każdym razie o werdykcie raczej chyba nie decydowały walory czysto sportowe :)
zdarzało się już, że ktoś mnie do tej ligi zapraszał i grzecznie odmawiałem argumentując za dużą ilością lig, w tym roku akurat szykuje mi się rezygnacja z jednego keepera (na sznurku) więc się zgłosiłem tutaj. większość GMów w tej lidze ma zespoły w innych FBXach (niektórzy nawet po dwa) więc ten argument słabo się broni. ja zgłosiłem się tydzień temu, potem cisza (może rebus z burmistrzem Westem był za ciężki - a wystarczy przypomnieć sobie awatar Ch), dziewiczy, nieskażony innymi FBXami użytkownik się zgłasza i po paru godzinach pstryk - "już lepszej kandydatury nie znajdziemy" ;) pstryczka poczułem, zdanie o komiszu już sobie wyrobiłem (pussyassbjać), miałem mu się uzewnętrznić w priw ale w sumie co tu kryć. dziękuję za uwagę :)

Na wstępie, po co te wycieczki personalne? 

Tak podjąłem taką decyzję sam, bo praktycznie zawsze tak robię, mogę sobie na to pozwolić, bo (chyba) mam tu pełne zaufanie innych - jeśli tak nie jest, to chętnie poddam się do dymisji, bo poświęcam na to swój prywatny czas, którego co raz bardziej mi szkoda na fb :)  

Dla mnie argument o nieposiadaniu drużyny w innej lidze fbx jest jednym z ważniejszych, a jeśli nowy kandydat do gry spełnia przy okazji trochę innych kryteriów, to możliwe że najważniejszy. Akurat Pablo znam bardzo dobrze z innej ligi wirtualnej i o jego zaangażowanie i aktywność się nie obawiam, a doświadczenie z gry w innej lidze fbx też posiada, stąd też tekst że już nikogo lepszego nie znajdę. W ogóle mi nie przyszło do głowy, że w jakikolwiek sposób mógłbym Cię tym urazić, a sądząc po treści Twojego posta, tak to odbieram. Jeśli Ty tak to odebrałeś, to z mojej strony sorry - zupełnie nieświadomie.

Co do argumentu nieposiadania dwóch drużyn - dostawali oni je głównie w czasach gdy nie było żadnego wyboru, nie było nawet zgłoszeń kogoś nowego. Gdyby ustalić takie kryterium wtedy jak główne, to ta liga od 5-6 lat byłaby już martwa. Jakbym miał możliwość posiadania w lidze 20 osób bez żadnych innych zobowiązań w ligach wielosezonowych, to bym w pierwszej kolejności chciał ich w lidze, ale wiem że tak się na ten moment nie da, więc jest jak jest.

• Roger odpiął/ęła ten temat

spoko, nie wiem w co gracie razem chłopaki ale pewnie nie w FP. FYI, staty @Pablo81 z FBX2, gdzie postanowił sobie pograć w latach 2021-2023 zespołem San Antonio Spurs:

2021 - 19 miejsce, 584 gry zagrane, 0 ruchów z FA przez cały sezon
2022 - progres, 18 miejsce, 631 gier zagranych, 0 ruchów z FA przez cały sezon
2023 - progresoregres, 17 miejsce, 613 gier zagranych, 0 ruchów z FA przez cały sezon

2024 - zgłosił się w deklaracjach po czym zrezygnował przed startem sezonu

ja od 2018 r. miałem raz mistrzostwo, 3 wicemistrzostwa, 1 x brąz, także tak, poczułem się lekko urażony, nawet nie ze względu na te dokonania tylko na wykonanie angażu tak po polskiemu, po znajomości, bez jakiejś weryfikacji

8 minut temu, goozman napisał(a):

spoko, nie wiem w co gracie razem chłopaki ale pewnie nie w FP. FYI, staty @Pablo81 z FBX2, gdzie postanowił sobie pograć w latach 2021-2023 zespołem San Antonio Spurs:

2021 - 19 miejsce, 584 gry zagrane, 0 ruchów z FA przez cały sezon
2022 - progres, 18 miejsce, 631 gier zagranych, 0 ruchów z FA przez cały sezon
2023 - progresoregres, 17 miejsce, 613 gier zagranych, 0 ruchów z FA przez cały sezon

2024 - zgłosił się w deklaracjach po czym zrezygnował przed startem sezonu

ja od 2018 r. miałem raz mistrzostwo, 3 wicemistrzostwa, 1 x brąz, także tak, poczułem się lekko urażony, nawet nie ze względu na te dokonania tylko na wykonanie angażu tak po polskiemu, po znajomości, bez jakiejś weryfikacji

Dobra, jak się @Roger zgodzi, to bierz to miejsce. Mi aż tak nie zależy, żeby to stękanie czytać.

Godzinę temu, Pablo81 napisał(a):

Dobra, jak się @Roger zgodzi, to bierz to miejsce. Mi aż tak nie zależy, żeby to stękanie czytać.

ale ja już wystękałem com miał wystękać i grać w tej lidze już mi się kompletnie odechciało. pozostaje tylko mieć nadzieję, że będziesz nieco mniej żałosny niż w przeszłości