evitacre Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu Godzinę temu, ai3 napisał(a): w innych ligach gdzie jest 480 sa ci sami ludzie na smietniku takze limit to nie problem Qrwa stary no nie wiem jak Ci to napisać ale no nie są … Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antek Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 48 minut temu, evitacre napisał(a): Qrwa stary no nie wiem jak Ci to napisać ale no nie są … A nawet jakby jakimś cudem byli to ai3 nie gra w żadnym innym FBX, więc jego wiedza na ten temat jest delikatnie mówiąc żadna A co do limitu, ma to swoje plusy i minusy. Rok temu, też wróciłem do FBX po bodaj dwóch latach i też ten limit 460 mnie kosmicznie irytował. Po kilku tygodniach się przyzwyczaiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu nie gram ale znam kogos kto gra jak byla ta dyskusja i glosowanie to przegladalismy wasze FA i byli identyczni zawodnicy srednie byly podobne ,totale tez - nie bylo tak ze jakis team w fbx2/3 miazdylby team w fbx1 czy tez byly to liczne teamy - z miejsc 3-6 to byl wtedy jakis tam argument nie wiem po co to mielimy nty raz jak zawodnicy o duzym salary grajacy czerwona strzalke ze wzgledu na ich liczna ilosc w lidze stali sie dobrem luxusowym - 2 lata temu mielismy historycznie duzo zawodnikow rzucajacych w pojedynczych meczach po 20/30 pkt byl urodzaj na FA Krzysiu wrociles po 20 latach i narzekasz, zagraj jeden sezon , doswiadcz i sie wypowiedz jak dla mnie weak ass move , kazdy ma te same zasady i te same salary jak patrzymy na lige to realnba odzwierciedla nasze fbx - zespoly typu Denver Boston tez mogly sobie pozwolic na tego typu sklady przez 1-2 a potem zwyczajnie kazdy byl za drogi i za malo zielonostrzalkowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 45 minut temu Udostępnij Opublikowano 45 minut temu (edytowane) 1 godzinę temu, antek napisał(a): A co do limitu, ma to swoje plusy i minusy. Rok temu, też wróciłem do FBX po bodaj dwóch latach i też ten limit 460 mnie kosmicznie irytował. Po kilku tygodniach się przyzwyczaiłem. Wg mnie inaczej się gra z uwagi na te wyceny, imo taka strategia jaką obrał @piotreksuper nie sprawdzi się przy 480. Tzn sprawdzi sie jej modyfikacja gdzie rotujesz jak wariat dołem ale masz stabilną górę a nie że twoja góra to Vucevic i Siakam a Bane’a pobierasz z FA w momencie kiedy przestaje być minus 10 -15 do swojego salary tylko gra swoje 1 godzinę temu, ai3 napisał(a): jak byla ta dyskusja i glosowanie to przegladalismy wasze FA i byli identyczni zawodnicy Stary to przejrzyj jeszcze raz bo sie ciężko gada. Może i byli ale z uwagi na limit przełamaliśmy w fbx1 pewną barierę mentalną i typy jak Durant Bane itp lądują u nas regularnie na FA a LeBron idzie za 25 baksów bo teamów które są w stanie wchłonąć jego salary jest dwa może trzy w bólach. Śmiem wątpić że Tatum pójdzie za 100 zielonych w fbx2 czy fbx3. W fbx1 liczą się tylko zielone strzałki przy limicie 480 kon pociągowy robiący 60+ nawet minusowy mimo wszystko sie przyda bo FA robiącymi 30 taką produkcję ciężko zastąpić a właśnie taki szrot masz na FA w tych ligach w trakcie sezonu. Edytowane 40 minut temu przez evitacre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ai3 Opublikowano 18 minut temu Udostępnij Opublikowano 18 minut temu nielogiczne co piszesz wiekszosc gm ow gra w fbx 2 i fbx 3 i tutaj jak jestescie tacy wyjatkowi to gdzie byliscie caly offsezon jak Tatum i Haliburton czekali na tankera ? plus - Achilles to jest sezon w dupe plus kolejny to jest jakies 85% max mozliwosci gry i fp wise - to jest u nas 2 letnia kontuzja z historia pokazujaca ze ciezko jest byc tym zelaznym koniem jakim byl Tatum a Halibut byl wiecznie polamany na 10-15 gier kon pociagowy ktory gra zawsze i w kazdej lidze sie sprawdza gwiazdy zawsze ladowaly na FA i zawsze ktos z tego korzystal - ja sam wywalilem Marca Gasola Jokica czy Siakama porownajmy sobie nasze ligi po pierwszym rzucie waivera i wtedy sie wypowiedzmy bo jestem pewien ze bedzie podobnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 2 minuty temu Udostępnij Opublikowano 2 minuty temu 18 godzin temu, Dunk Fan napisał(a): Do Bulka Walker Kessler do mnie Jalen Brunson. Kogo wyrzucam dam znać pewnie jutro. Sorka że dopiero teraz, ale potwierdzam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi