Skocz do zawartości

NBA All star weekend 2010

antek

Rekomendowane odpowiedzi

Jeszcze Ci powiem Joseph, że kobieta rzeczywiście nie należała do tych cnotliwych i podobno to także udowodniono (miało zeznawać iluś facetów w tym procesie świadcząc o jej rozwiązłości) a do tego miała problemy z alkoholem i brała jakieś mocniejsze leki na schizofrenię. Ogólnie nie była specjalnie wiarygodna.

Jeszcze Ci powiem Joseph, że kobieta rzeczywiście nie należała do tych cnotliwych i podobno to także udowodniono (miało zeznawać iluś facetów w tym procesie świadcząc o jej rozwiązłości) a do tego miała problemy z alkoholem i brała jakieś mocniejsze leki na schizofrenię. Ogólnie nie była specjalnie wiarygodna.

Tak i podobno byla jeszcze.....Facetem:P

Ja pisałem na poważnie:

Bryant's defense lawyer Pamela Mackey asserted that Faber was taking an anti-psychotic drug for the treatment of schizophrenia at the time of the incident. Faber was hospitalized as a "danger to herself" four months before the alleged sexual assault.[21] Lindsey McKinney, who lived with the accuser, said the woman twice tried to kill herself at school by overdosing on sleeping pills. Before the alleged incident, Faber, an aspiring singer, tried out for the television show American Idol with the song "Forgive" by Rebecca Lynn Howard, but failed to advance.

a info o alkoholu i rozwiązłości czytałeś na pewno w jednym ze swoich linków:

Przez pierwsze miesiące trwały przepychanki między adwokatami obu stron, a szala zaczęła się przechylać na strone koszykarza, kiedy sędzia Terry Ruckriegle zdecydował sie na prawie precedensowy krok dopuszczenia do sprawy o gwałt seksulanej przeszłości domniemanej ofiary czyli mówiąc wprost pozwolenia na przesłudzanie świadków mówiących o tym ile razy, gdzie i pewnie jak kochali się z oskarżycielką. Krotko potem, w do tej pory niewyjaśnionych okolicznościach, do prasy przedostały sie informacje ze wstępnych przesłuchań koncentrującej sie na seksualnej rozwiązłości dziewczyny oskarżającej Bryanta o gwałt.

pozatym np.:

Bryant's attorneys, legal analysts say, are trying to paint Bryant's accuser as a sexually promiscuous and mentally unstable woman whose credibility is questionable.

Although Ruckriegle ruled that evidence about the woman's psychological history cannot be presented at trial, he will allow defense lawyers to probe the accuser's sexual activity in the three days surrounding her hotel room encounter with Bryant.

Najlepsze zdanie podsumowujące wszystko:

"To co się stało w Eagle to skandal" - mówi Wendy Murphy, profesor New England School of Law. "Dla tej kobiety pieniądze były ważniejsze niź sprawiedliwość. Powinna być prawnie zmuszona do złożenia zeznań, a gdyby odmówiła, uwięziona za niewykonywanie poleceń sądowych".

i jeszcze 1:

Już 10 sierpnia tego roku, oskarżycielka słynnego koszykarza wynajęła do pomocy adwokatów Johna Clune'a i Lina Wood'a, mających ją przygotować do sprawy cywilnej przeciwko Bryantowi. Sprawa cywilna, która w odróżnienia od sprawy kryminalnej nie wymaga udowodnienia winy "ponad wszelką wątpliwość", to zwykła droga w procesach, kiedy oskarżony może dzieki wyrokowi osiągnać wymierne korzyści majątkowe.

Chcesz coś dodać?

"To co się stało w Eagle to skandal" - mówi Wendy Murphy, profesor New England School of Law. "Dla tej kobiety pieniądze były ważniejsze niź sprawiedliwość. Powinna być prawnie zmuszona do złożenia zeznań, a gdyby odmówiła, uwięziona za niewykonywanie poleceń sądowych".

Wiesz gdyby sprawiedliwosc byla wazniejsza od pieniedzy zyli bysmy w naprawde pieknym swiecie...

Nie przyszlo Ci na mysc ze tak potezna firma ( Nike ) zagrozona utrata milionow dolarow zrobi wszystko aby tak sie nie stalo....

Wiesz tak naprawde mozesz myslec ze Kobe jest swietym czy kim tam chcesz zeby bym , ma to naprawde w ......

Wg prawa to do JFK srzelal jeden czlowiek i nie stala za tym zadna organizacja ludzie.....

Pomysl o tym tylko ok?

Pozdro

a co zrobiło Nike poza zerwaniem kontraktu z Bryantem?

konkrety Allen, konkrety. Bo na razie to opowiadasz bajeczki, ale to nie jest przedszkole, tu nikt bajek nie słucha, więc przejdź do faktów. Słucham.

PS. Nie odniosłeś się do wyśmianych przez ciebie textów o schizofrenii, braniu leków i rozwiązłości pokrzywdzonej. Zapomniałeś czy nie masz co powiedzieć?

PS.2

Wiesz gdyby sprawiedliwosc byla wazniejsza od pieniedzy zyli bysmy w naprawde pieknym swiecie...

No to skoro obaj się zgadzamy, że dla niej kasa była NAJWAŻNIEJSZA to sprawa jest w 100% jasna. Laska chciała zarobić, zarobiła i koniec tematu.

Tak to musialo byc tak se ta niewyzyta sexualnie kobieta rzucila sie na niewinnego Kobasa:P

Ehhhhh.........

Nie, Kobe zwabił ją do swojego pokoju pod pretekstem oglądania znaczków, a potem gwałcił ją i gwałcił. Ona się broniła, prosiła i błagała żeby tego nie robił, ale on był nieubłagany i zgwałcił ją jeszcze trochę. Tak na wszelki wypadek.

Zastanów się trochę nad tym co piszesz. Nikt nie przeczy, że uprawiali seks, a Kobe zdradził swoją żonę. Naganne zachowanie, ale dość częste wśród sportowców, więc nie wiem czemu akurat Bryanta się uczepiłeś i wyzywasz od gwałcicieli (pomimo że o samej sprawie niewiele wiesz i bazujesz na artykułach rodem z interii i wp).

EDIT: No i faktycznie, genialny tekst o NIKE które chciało zatuszować sprawę i uciszyć kobietę :lol: Szkoda tylko, że zerwali kontrakt i przez kilka lat nie chcieli mieć z nim nic wspólnego.

Eric Gordon jakoś mnie nie przekonuje. Też myślę że wygra DeRozan. Tyle że to wszystko nic nie da bo w tym roku w SDC może wystąpić amator. NBA już nawet organizuje jakieś tam amatorskie konkursy i zwycięzca całej serii podobno wystąpi w SDC, co może zakończyć się kompromitacją LeLego i całej reszty ligowców startujących w konkursie. Bo gdyby te eliminacje wygrał Ziani czy jakiś inny Air Up There to we właściwym konkursie...żegnaj Bron :twisted:

siannon prawdopodobnie jest w konkursie.

nike dalo ciala i urzadzilo konkurs dla swoich klientow na zaprojektowanie buta dla letshannona na konkurs

http://www.sportingnews.com/blog/The_Ba ... nk_contest

a kto nastepny? i kiedy nba ma oglosic wyniki?

wczoraj chyba skonczyl sie termin oddawanai glosow na pierwsze piatki tak?

Jutro sie dowiemy o trójce uczestników... dokładnie za tyle http://www.nba.com/dunk/ Mam przeczucie, że LeShita tam nie uświadczymy. Kiedyś ktoś na RIP e-baskecie napisał, że kółko za FT line jest w jego zasięgu. Popatrzcie na to:

Obczaił ktoś tak w ogole o co chodzi w tych slam dunk showdown? Kiedyś na nba.com ukazywały sie filmiki z konkursami w różnych miastach USA, gdzie sędziowali bodaj ludzie związani z nba a startowali tacy kolesie jak air up there. Obiło mi sie o uszy, że zwycięzcy będą występować podczas all-star weekend. Jeśli w konkursie wsadów razem z enbijejowcami, to tylko Carter i J-Rich w prime mogliby z nimi konkurować.

Shanon... zobaczymy, w sumie dobrze, że jest.

przód może być, tył FA-TAL-NY !!! Kojarzy mi się ze wzorkami na obrusie ... Mogliby też w końcu zmienić barwy. Tak, wiem taka tradycja. Ale rok w rok te same odcienie stają się z lekka nudne. Już nawet może być różowy i wściekły zielony, byleby to było coś nowego.

slabe.

+3paski... ehh

mnie sie podobaly te retro ktore byly w ATL czy te ktore kiedys byly czy to w phx czy san antonio, nie wspominajac juz nawet o tych z poczatku lat 90........

kasa misiu kasa. mnie sie nie podobaja poki co. moze wersje meczowe beda lepiej wygladaly niz te zdjeciowe-komputerowe...

Ja jeszcze odnośnie Kobe gwałciciela, to pewnie gwałtu nie był ale Black Mamba się bardzo marnie spisał i dlatego dziewczyna chciała odszkodowania :) A ty Pietras tak wołasz o dowody jak gdybyś sam miał coś na sumieniu, pewnie jesteś gwałcicielem i tyle :) ( O i tak się plotki roznosi :) )

Po pierwsze, to temat o All Star Wekend, chyba nie zauważyłeś. Po drugie, chyba miało być śmiesznie, a niestety z twojego postu bije przede wszystkim żenadą. Pewnie to miał być żart, ale rzucanie do kogokolwiek, nawet na forum, tekstami " jesteś gwałcicielem" do najmądrzejszych pomysłów nie należy.

Teraz przejdę do właściwego tematu:)

A konkretnie do Lebrona i jego ewentualnego występu w SDC. Wydaje mi się, że jeśli miałby wystąpić to już jakiś czas temu jakaś informacja by wyciekła, coś byśmy wiedzieli, a jest kompletna cisza. Wiemy tylko tyle, że wystąpi ktoś z dwójki Gordon/DeRozan.

Natomiast jeśli Lebron nie wystartuje jednak w konkursie, to straci w moich oczach. Obiecał to w tamtym roku, ludzie się zajarali, jeśli okaże się, że to była chwilowa chęć podniesienia komuś ciśnienia i zwrócenia na siebie uwagi, to w kiepskim świetle go to stawia. Tak wogóle to dziwię się, że on nie chce i do tej pory nie wziął udziału w tym konkursie. Skoro tak chce się mierzyć z legendą Jordana, to niech próbuje robić to na wszystkich frontach. Według mnie nie ma się czego obawiać, chyba, że problemem jest brak kreatywności, w końcu w SDC nie wystarczy szybkość, dynamika i zasięg.

Po pierwsze, to temat o All Star Wekend, chyba nie zauważyłeś. Po drugie, chyba miało być śmiesznie, a niestety z twojego postu bije przede wszystkim żenadą. Pewnie to miał być żart, ale rzucanie do kogokolwiek, nawet na forum, tekstami " jesteś gwałcicielem" do najmądrzejszych pomysłów nie należy.

Nie ja pierwszy mylę tematy, i tak to żart marnej próby, dzięki za komplement, żenada nigdy bym się nie spodziewał :) No i jak już mówić do kogoś że jest gwałcicielem to chyba nie ma lepszego miejsca niż forum, tak jeśli Pietrek, pomimo że to żart, poczuje się urażony to zajmie mu trochę czasu żeby mnie odnaleźć i spróbować wyrządzić jakąś krzywdę ;)

Jutro sie dowiemy o trójce uczestników... dokładnie za tyle http://www.nba.com/dunk/ Mam przeczucie, że LeShita tam nie uświadczymy. Kiedyś ktoś na RIP e-baskecie napisał, że kółko za FT line jest w jego zasięgu. Popatrzcie na to:

Obczaił ktoś tak w ogole o co chodzi w tych slam dunk showdown? Kiedyś na nba.com ukazywały sie filmiki z konkursami w różnych miastach USA, gdzie sędziowali bodaj ludzie związani z nba a startowali tacy kolesie jak air up there. Obiło mi sie o uszy, że zwycięzcy będą występować podczas all-star weekend. Jeśli w konkursie wsadów razem z enbijejowcami, to tylko Carter i J-Rich w prime mogliby z nimi konkurować.

Shanon... zobaczymy, w sumie dobrze, że jest.

Mam pomysł na 50 point dunk dla LeLego 8) Skoro ma taką windę to mógłby po wsadzie powiesić się zębami na obręczy i zwycięstwo ma zapewnione, podobnie jak miejsce w historii :lol:

Co do Showdown to miało być coś takiego że w kilku miastach odbywają się konkursy a potem wszyscy zwycięzcy mieli startować o miejsce w SDC ale ostatnio coś o tym ucichło i wcale mnie to nie dziwi. W sumie raczej NBA nie nasra sobie do własnego gniazda dopuszczając do konkursu np. kogoś z TFB bo byłaby to kompromitacja dla ligowych zawodników jakby jakiś typ który nie jest nawet wystarczająco dobry na końcówkę ławki w najc***owszej drużynie wpadł na SDC i zaczął rzucać pięć czwórkami albo lepiej... Chyba jednak liga woli żeby Bron wystartował, bo podejrzewam że z kimkolwiek kto jest w stanie go skompromitować nie wystartuje