falcao Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 a jakie beda sklady rookies vs sophomores ? to bedzie dobry mecz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Ja bym dał skład rookie: Jennings-Evans-Harden-Griffin-Thabeet A s5 sophomore: Rose-O.J Mayo-Gallinari-Beasley-Lopez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 25 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Loverzy Iversona mnie niszczą, głupota dominuje jak kiedyś powiedział w Śniadaniu Mistrzów Andrzej Grabowski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 pojawienie sie w tym meczu iversona i timaka bedzie chyba znakiem dla ligi, ze pora na wprowadzenie jakichs zmian. nie wiem, w jaki sposob ale to jest chore. dzieki bogu lawki wybieraja trenerzy, wiec ci ktorzy powinni byc nie zostana raczej pominieci... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dh12 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 a ja sie ciesze ze bedzie iverson, bo zajmie on miejsce jakiemus nelsonowi, mo williamsowi jak to było w latach ubiegłych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 Problem w tym, że Iverson obecnie jest po tysiąckroć gorszy od Nelsonów czy Williamsów tej ligi. Odpuść sobie lepiej obecną NBA, powspominaj... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master Opublikowano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 Problem w tym, że Iverson obecnie jest po tysiąckroć gorszy od Nelsonów czy Williamsów tej ligi. No i co z tego? Siadaj i głosuj, ktoś Ci broni? Od tego, kto jest po tysiąckroć lepszy czy gorszy, są All-NBA Teamy, a ASG to zwykła zabawa i widocznie większość kibiców woli tam zobaczyć Iversona niż Nelsonów czy Williamsów. A to, ze Tobie nie pasuje to już twój problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 To chyba pierwszy z tych nashowskich filmików o ktorym mogę powiedzieć że jest śmieszny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 hahaha, dzięki Chytry, Stevie ma poczucie humoru ; d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theo001 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 To chyba pierwszy z tych nashowskich filmików o ktorym mogę powiedzieć że jest śmieszny. jeżeli nie bawi cię rozśpiewany autobus Suns i zabójczy głosik Barbiego (haha, a mina Stata przy tym ) to nie wiem co uważasz za śmieszne :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 To chyba pierwszy z tych nashowskich filmików o ktorym mogę powiedzieć że jest śmieszny. Reklamy vitaminwater i Stepbrothers nie były śmieszne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboys2 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 czego jak czego ale poczucia humoru steve'emu odmowic nie mozna:) filmiki z baronem byly niezle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 Reklamy vitaminwater i Stepbrothers nie były śmieszne?o nich. A to w autobusie mi jakoś umknęło. Być może opuściłem ich więcej niemniej jednak ten z głosowaniem jest w pyte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theo001 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 tak w ogóle to jakimś zajebistym sprzętem kręci to Stivi, bo jakość jest przekozacka. Ciekawe jaka jest wielkość tego cacka, bo do nas pewnie jeszcze nie doszły takie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 No i co z tego? Siadaj i głosuj, ktoś Ci broni? Od tego, kto jest po tysiąckroć lepszy czy gorszy, są All-NBA Teamy, a ASG to zwykła zabawa i widocznie większość kibiców woli tam zobaczyć Iversona niż Nelsonów czy Williamsów. A to, ze Tobie nie pasuje to już twój problem. Nikt mi nie zabrania głosować, tak jak wydawać opinii o Iversonie. Podobnie jest z moim problemem, jest mój, nie prosiłem Cię o pomoc, jedynie go wyjawiłem, więc po co robisz mi przykrość i go przypominasz? :| A kogo wolą kibice to się okaże, ponieważ, co chwilę zakładam nowe skrzynki pocztowe i pomijam Iversona w głosowaniu 8) PS. Steve Nash dał radę - ma mój głos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master Opublikowano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 A kogo wolą kibice to się okaże, ponieważ, co chwilę zakładam nowe skrzynki pocztowe i pomijam Iversona w głosowaniu 8) No to powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dh12 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 to jest all star game ludzie a nie wybór do 1/2/3 all nba a w all star game zawsze bede wolal iversona niz nelsona i williamsa bo jesli cala trojka ma grac przez 10 minut, to w te 10 minut jedynie iverson moze mnie porwac i wzbudzic we mnie emocje. tak samo sto razy bardziej wolalbym shaqa niz okura czy magloire bo takie buble też wpadały sa gracze ktorzy po prostu tam nie pasuja mimo tego ze sa na prawde nieźli (pozdro rip hamilton, mniejsze pozdro ilgauskas) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 Wiem, o co Ci chodzi, ale próbuje Ci wytłumaczyć, że teraz Iverson (a prędzej w obecnym stanie) jest w stanie Cię porwać cegiełką ewentualnie stratą po crossoverze. Jakby jeszcze był przygotowany do gry to jestem w stanie zaakceptować jego udział, ale nie jest (woda w kolanie czy cokolwiek z kolanem). PS. Wiem jak gra, bo oglądam 76ers, ale nie byłem maksymalnie złośliwy i nie wspomniałem do tej pory, że wygrali z Celtics bez jego udziału 8) To tyle i tak zostaniemy przy swoich stanowiskach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 W ogóle to ciekawe, czy trenerzy wybiorą Zacha Randolpha. Jeśli tak, to na pewno oglądnę ASG pierwszy raz od paru lat. Zach Randolph 4 MVP !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi