Pozioma Opublikowano 26 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2024 Wiadomo, ale do czasu podpisania nowego kontraktu (nie ważne z kim) w salary będzie kwota z opcji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 26 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2024 1 godzinę temu, Pozioma napisał(a): Wiadomo, ale do czasu podpisania nowego kontraktu (nie ważne z kim) w salary będzie kwota z opcji? O ile się nie mylę to 120% poprzedniego sezonu to jego caphold. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 26 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2024 3 godziny temu, Pozioma napisał(a): Lebron podobno zostaje wolnym agentem i teraz jak to jest, Lakers robi się cap space czy ze względu na prawa Birda cały czas wirtualnie będzie widniał w ich rachunkach? Oficjalnie nic nie wiadomo, Rich Paul coś tam chlapnął, że James będzie FA i potraktowano to, jakby się wygadał. Tak czy inaczej w kwestii możliwości Lakers niewiele to zmienia, bo cap hold będzie na poziomie maksymalnego kontaktu, chyba że zrzekną się praw do LeBrona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 26 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2024 To chyba ostatni moment do wywarcia realnej presji na Lakers, i indywidualnie, i zespołowo - nie spodziewam się żeby było tutaj głębsze dno. Bo gdzie miałoby ono prowadzić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 27 Maja 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2024 Trochę niezrozumiała decyzja bo pod względem capu nic nie daje Lakers Chyba że on faktycznie podpisze vet min w ekipie synka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 27 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2024 To jest kwestia decyzji, czy opt out i podpisanie nowego kontraktu jest bardziej opłacalne, niż opt in i extension. Z perspektywy elastyczności klubu nie ma to wielkiego znaczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 27 Maja 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2024 1 godzinę temu, Jendras napisał(a): To jest kwestia decyzji, czy opt out i podpisanie nowego kontraktu jest bardziej opłacalne, niż opt in i extension. Z perspektywy elastyczności klubu nie ma to wielkiego znaczenia. 51 baniek to mało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 27 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2024 dla klubu to wszystko jedno póki jest a i tak się zwraca x1. gorzej jak zrobi opt out w ogóle z klubu po angielsku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 27 Maja 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2024 1 godzinę temu, Me Myself and I napisał(a): dla klubu to wszystko jedno póki jest a i tak się zwraca x1. gorzej jak zrobi opt out w ogóle z klubu po angielsku Czy to byłoby takie złe? Lakers w tej formie są i tak skończeni, pudrowanie trupa nic nie da Jeśli james odejdzie to przynajmniej lal będą mieć motywację do tego żeby rozgonić towarzystwo i się przebudować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_secret Opublikowano 27 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2024 Lakers nie mają picku w 2025, najlepsze wyjście to jako tako być jeszcze tym zespołem walczącym o playoffy w tym sezonie, a przebudowe zacząć za rok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 28 Maja 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2024 9 godzin temu, the_secret napisał(a): Lakers nie mają picku w 2025, najlepsze wyjście to jako tako być jeszcze tym zespołem walczącym o playoffy w tym sezonie, a przebudowe zacząć za rok. Za czyszczenie magazynów mogą pozyskać masę pickow Sam Brewka może wygenerować pockicjiz w najbliższym drafcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 28 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2024 2 godziny temu, josephnba napisał(a): Za czyszczenie magazynów mogą pozyskać masę pickow Sam Brewka może wygenerować pockicjiz w najbliższym drafcie No Rondelek na stare śmieci plus parka pierwszrundowych , a Brewka do ogródka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 29 Maja 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2024 Sixers serio wg Was będą chcieli maca rzucić Jimmyemu czy ściemniają podobnie jak wyc***ali Hardena? Ja mam szczerze mówiąc wątpliwości, ten zespół to syf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 30 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2024 Ja wiem, że kontrakt Browna boli tzw gwiazdy i chcą dużych pieniędzy ale w tym wieku zadać wysokiego kontraktu na 4 lata to spora abstrakcja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_secret Opublikowano 2 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2024 https://x.com/esidery/status/1796667945889726791 Cytat The Bulls’ asking price for Zach LaVine has dropped significantly, per @KCJHoop (https://nbcsportschicago.com/nba/chicago-bulls/bulls-analysis/bulls-mailbag-zach-lavine-trade-market-draft-targets/565962/). Both sides have increased desires on making a trade happen this offseason. With LaVine’s market barely materializing, it appears Chicago might be willing to simply perform a salary dump deal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 2 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2024 1 godzinę temu, the_secret napisał(a): https://x.com/esidery/status/1796667945889726791 Zeby on jeszcze zarabial gdzies w okolicach 30/sezon a tu gwarantowane 3 nastepne sezony 43, 46, 49 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 3 Czerwca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2024 (edytowane) 6 godzin temu, memento1984 napisał(a): Zeby on jeszcze zarabial gdzies w okolicach 30/sezon a tu gwarantowane 3 nastepne sezony 43, 46, 49 Bulls się wjebali tym kontraktem Było to oczywiste już w chwili podpisu. Na ich miejscu ja bym czekał. Zach jest po tragicznym sezonie, dodatkowo krótkim więc jego wartość to zero Dać mu pograć do lutego, może ktoś się nabierze Edytowane 3 Czerwca 2024 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukaszKopys Opublikowano 3 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2024 W dniu 30.05.2024 o 00:59, josephnba napisał(a): Sixers serio wg Was będą chcieli maca rzucić Jimmyemu czy ściemniają podobnie jak wyc***ali Hardena? Ja mam szczerze mówiąc wątpliwości, ten zespół to syf Wystarczy że rzuca max'y (ofery których nikt nie przebije) dla Miles Bridges, OG oraz mocne oferty dla Quickley, DeRozan, to coś na pewno wpadnie. Butler w tym wieku nie jest już żadnym łakomym kaskiem, dla nikogo kto myśli trzeźwo o zarządzaniu zespołem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 3 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2024 5 godzin temu, josephnba napisał(a): Bulls się wjebali tym kontraktem Było to oczywiste już w chwili podpisu. Zach jest po tragicznym sezonie, dodatkowo krótkim więc jego wartość to zero Dać mu pograć do lutego… Zero to może będzie w lutym. Teraz jest asset ujemny moim zdaniem A czytałem ile bulls za niego chcieli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 3 Czerwca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2024 3 godziny temu, ignazz napisał(a): Zero to może będzie w lutym. Teraz jest asset ujemny moim zdaniem A czytałem ile bulls za niego chcieli. Zawsze to więcej niż teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi