julekstep Opublikowano 17 Maja 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2024 simka 5 min! Dzień 133 (na pierwszym miejscu goscie) (#5) Jazz vs Sonics (#8) Bilans serii: 0 - 1 Sonics 107 - Jazz 97 play-by-play (#2) Clippers vs Lakers (#6) Bilans serii: 1 - 0 Lakers 97 - Clippers 104 play-by-play (#1) Bulls vs Wizards (#5) Bilans serii: 1 - 0 Wizards 92 - Bulls 118 play-by-play (#2) Heat vs Hawks (#3) Bilans serii: 0 - 1 Hawks 118 - Heat 97 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Drabinka playoffs | Statystyki indywidualne | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 17 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2024 @Alonzo do zobaczenia w Finale! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 17 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2024 Z tego co zostało, to tylko @Qcin_69! Atlanta przyjaciele. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 17 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2024 1 minutę temu, Qcin_69 napisał(a): @Alonzo do zobaczenia w Finale! Bedziesz ogladal z trybun? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 17 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2024 Godzinę temu, Alonzo napisał(a): Czemu? Przecież ja nie tankuję typer że wygrasz od tankera to pocałunek śmierci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 17 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2024 (edytowane) 30 minut temu, Koelner napisał(a): typer że wygrasz od tankera to pocałunek śmierci Mi chodziło o to, że tankowanie to jedno, a druga kwestia to jak się później te assety spożytkuje. Taktyki u nas są różne ja najbardziej kibicuję tym bez tanku naturalnie - ale budowanie takich drużyn jest dużo trudniejsze i wymaga sporo kreatywności bez napływu naturalnego talentu z draftu, gdzie o steale z dalszymi pickami jest trudniej. Edytowane 17 Maja 2024 przez Alonzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 17 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2024 27 minut temu, Roger napisał(a): Z tego co zostało, to tylko @Qcin_69! Atlanta przyjaciele. Dallas Atlanta! Do zobaczenia w finale za rok! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 17 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2024 Musiał Siakam odwalić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 17 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2024 3 godziny temu, Alonzo napisał(a): Mi chodziło o to, że tankowanie to jedno, a druga kwestia to jak się później te assety spożytkuje. Taktyki u nas są różne ja najbardziej kibicuję tym bez tanku naturalnie - ale budowanie takich drużyn jest dużo trudniejsze i wymaga sporo kreatywności bez napływu naturalnego talentu z draftu, gdzie o steale z dalszymi pickami jest trudniej. tanker wytypował że wygrasz więc przegrasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 18 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2024 4 godziny temu, Koelner napisał(a): tanker wytypował że wygrasz więc przegrasz Nie da się ciągle nie trafiać W Rankingu z sezon regularnego byłem 22, z Nuggets miałem odpaść.. więc prawdopodobieństwo mówi że teraz Julek powinien trafić I co ciekawe - za każdym razem z Dragiciem w S5 jestem w playoffs, a to mój drugi najlepszy gracz w uśrednieniu w tych sezonach. Do playoffs awansuje 16 z 29 drużyn i ja w ich rankingu nigdy nie jestem ostatni - bo nie dostaje sweepa, a Dragic często jest w nich wybierany Graczem Meczu. Oznacza to, że jest mniej niż 16 pg lepszych od niego, a i tak nigdy nie ma go w top15 w Rankingu Graczy przed sezonem - choć w każdym sezonie zawsze udowadnia że jest top15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesora Opublikowano 18 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2024 14 godzin temu, julekstep napisał(a): Heat - Hawks -> Wesoła przygoda dziwaków z Miami dobiegnie końca. Pascal zabije Randla a Curry w kolejnej już rundzie przeniesie słabego GMa na swoich plecach. 2-4 Miałam przegrać już z Celtami, więc jest nadzieja, że i tym razem obstawianie będzie kulą w płot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 18 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2024 15 godzin temu, julekstep napisał(a): DUŻO OSÓB PROSIŁA WIĘC JEDYNE SŁUSZNE I PROFESJONALNE TYPY: Jazz - Sonics -> Już nie zwątpię w SIŁĘ BRACI. Brook i Robin powinni wyjaśnić tych przebierańców z frontcourtu Jazz. Główna szansa gospodarzy to Kemba, który od powrotu robił (poza ostatnim meczem) totalne oro Blazersom. 2-4 Clippers - Lakers -> Oj słabo to wyglada w Clippers bo o ile frontcourt mają dość głęboki i tam byliby w stanie ogarnąć stratę każdego grajka (z Hassanem włącznie) o tyle ich turbo-duet guardów nie ma sensownego zastępstwa i brak Malcolma w pierwszych trzech meczach powinien ustawić tę serię. Dodatkowo brak Millsapa wyklucza możliwość kombinowania z jakimś big ballem (Dipo na PG, Sap na SF). 2-4 Bulls - Wizards -> Podobnie zbudowane ekipy (two-way lider na SG, fajny ofensywny PG, kołek pod koszem, świetny PF i ochłap na SF), ale niestety Wizards nie mają wystarczająco jakości żeby tu powalczyć o coś więcej niż honor...ale same wyniki mogą być dość blisko. 4-1 Heat - Hawks -> Wesoła przygoda dziwaków z Miami dobiegnie końca. Pascal zabije Randla a Curry w kolejnej już rundzie przeniesie słabego GMa na swoich plecach. 2-4 Podoba mi się ze ktoś z dna gry w opisie 8 najlepszych zespołów potrafi jednym wpisem obrazić i zdewaulować osiągnięcia więcej niż połowy pozostających w grze gm. Robi może to pozytywne noty 2-3 ekipom simki. A wszystko to z ust tegorocznego przegrywa. Zazdrość to bardzo niedobra rzecz jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 18 Maja 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2024 Teraz, ignazz napisał(a): Podoba mi się ze ktoś z dna gry w opisie 8 najlepszych zespołów potrafi jednym wpisem obrazić i zdewaulować osiągnięcia więcej niż połowy pozostających w grze gm. Robi może to pozytywne noty 2-3 ekipom simki. A wszystko to z ust tegorocznego przegrywa. Pls Patrzac na moment podjecia decyzji, sklad i konkurencje (Kings/Spurs/Rockets nieosiagalne) to zajecie przez Magic 4tego miejsca w lotto przy jednoczesnym zmaksymalizowaniu potencjalu Bola i Reida to bardzo duze osiagniecie. Klasa GM! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 18 Maja 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2024 Dzis simka pozniej (po 22) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 18 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2024 57 minut temu, julekstep napisał(a): Dzis simka pozniej (po 22) Japa tankerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 18 Maja 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2024 simka 3 min 56 minut temu, elwariato napisał(a): Japa tankerze w PO najfajniejsze jest to że praktycznie nigdy nie trzeba się użerać z Pacers! Dzień 134 (na pierwszym miejscu goscie) (#5) Jazz vs Sonics (#8) Bilans serii: 1 - 1 Sonics 128 - Jazz 130 play-by-play (#2) Clippers vs Lakers (#6) Bilans serii: 2 - 0 Lakers 96 - Clippers 114 play-by-play (#1) Bulls vs Wizards (#5) Bilans serii: 2 - 0 Wizards 102 - Bulls 112 play-by-play (#2) Heat vs Hawks (#3) Bilans serii: 1 - 1 Hawks 104 - Heat 111 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Baron Davis (Lakers) - 9 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Drabinka playoffs | Statystyki indywidualne | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Maja 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2024 simka 3 min Dzień 136 (na pierwszym miejscu goscie) (#5) Jazz vs Sonics (#8) Bilans serii: 1 - 2 Jazz 132 - Sonics 136 play-by-play (#2) Clippers vs Lakers (#6) Bilans serii: 3 - 0 Clippers 101 - Lakers 87 play-by-play (#1) Bulls vs Wizards (#5) Bilans serii: 2 - 1 Bulls 88 - Wizards 99 play-by-play (#2) Heat vs Hawks (#3) Bilans serii: 2 - 1 Heat 126 - Hawks 102 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Drabinka playoffs | Statystyki indywidualne | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 19 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2024 Wszyscy uśmiechnięci. Wraca normalność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 20 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2024 W dniu 10.05.2024 o 08:23, Reikai napisał(a): Jak bedzie 4:1 to na kolanach do Czestochowy ide, obstawiam bardziej szalone G7. @Reikai miałem przypomnieć - do Częstochowy na kolanach zasuwaj xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 20 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2024 O w pytę ale Dinwiddie zezłomował Curryego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi