Skocz do zawarto艣ci

Nuggets (2) - Wolves (3) WCSF "Payback time..." or "Don't ever underestimate the heart of a champion!"

dannygd

Kto wygra seri臋?  

52 u偶ytkownik贸w zag艂osowa艂o

1. 1. Kto wygra seri臋?

• Wolves w 4
      4
    • Wolves w 5
      1
    • Wolves w 6
      10
    • Wolves w 7
      7
    • Nuggets w 4
      0
    • Nuggets w 5
      3
    • Nuggets w 6
      15
    • Nuggets w 7
      12

Rekomendowane odpowiedzi

Zdrowia, licze na Denver w 7, ale Minnesota imponuje, wiec nie zdziwi nic, cho膰 Denver to du偶o trudniejszy matchup ni偶 Suns, przede wszystkim pod koszem jest kto艣 lepszy ni偶 Nurkic.

Minnesota rok temu da艂a trudna serie po tej ca艂ej aferze na 艂awce, 艣cianie McDanielsa i braku Reida, teraz jest jeszcze silniejsza i moim zdaniem ma najwi臋ksze szanse na pokonanie Denver w ca艂ej lidze. To mo偶e by膰 przedwczesny fina艂 nie tylko Zachodu, ale i ca艂ej ligi, oby wygrany zdoby艂 tytu艂, nawet jak to nie b臋dzie Denver.

I byle bez kontuzji, niech wygra lepszy zesp贸艂.

Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

Szykuje si臋 艣wietna seria.
Edwards mo偶e ni膮 wjecha膰 do 艣cis艂ego top ligi, nie tam jakie艣 top15.聽
Murray jesli mia艂 trudn膮 1 serie to teraz potencjalnie mo偶e mie膰 zajebiscie trudna. Porter musi zagra膰 tak samo dobrze jak vs lakers. A Jokic? Chyba przede wszystkim uwa偶a膰 na faule bo swoje cyferki pewnie normalnie wykreci.聽

rozum nuggets, serce wolves. 4-2 dla wolves ostatecznie.聽

Odno艣nik do komentarza

Du偶o tutaj b臋dzie zale偶a艂o od samego Fincha i tego jak si臋 teraz zachowa. Trener jest po operacji. Je艣li wejdzie na 艂awk臋 w pierwszym meczu i on b臋dzie g艂贸wnym trenerem, mo偶e da膰 potrzebnego dodatkowego kopa swojej dru偶ynie. Je艣li nie pojedzie z dru偶yn膮, co nie b臋dzie przecie偶 jakie艣 dziwne, to mo偶e opa艣膰 dru偶ynowy entuzjazm. A atmosfera w szatni w tym roku jest bez zastrze偶e艅. Gdzie艣 czyta艂em, 偶e Finch prowadzi艂 ju偶 jaki艣 trening, ale nog臋 musi trzyma膰 ca艂y czas wyprostowan膮 w ortezie. Wierz臋, 偶e Trener poka偶e waleczny charakter, co prze艂o偶y si臋 na atmosfer臋 w dru偶ynie.

Denver to wyjadacze. Wygl膮daj膮 bardzo mocno i nie wiem kto ma si臋 sta膰 celem w pierwszym meczu, aby da膰 sobie najwi臋ksze szanse na zwyci臋stwo. Murray jak ju偶 wcze艣niej, pokaza艂, 偶e ca艂y mecz mo偶e pud艂owa膰, ale najwa偶niejsze rzuty trafi. Mo偶e celem powinien by膰 MPJ, trash talk Edwardsa, mo偶e na niego si膮dzie. Jokera powstrzyma膰 si臋 nie da, spowolni膰 za bardzo te偶 nie. Gdzie艣 musz膮 szuka膰 przewag, no i te kilka minut bez Jokera na boisku musz膮 optymalnie wykorzysta膰.

Timberwolves maj膮 d艂u偶sz膮 艂awk臋. Musz膮 m臋czy膰 zawodnik贸w Denver od pierwszego gwizdka, cz臋sto zmienia膰 obron臋 na Jokiciu i Murray aby nie z艂apali rytmu, aby jak najmniej si艂 im zosta艂o na ostatni膮 kwart臋. W pierwszej rundzie SLOMO by艂 ma艂o u偶ywany, a w tej serii jego rola mo偶e by膰 kluczowa. Mam wra偶enie, 偶e Timberwolves nie s膮 skazani na po偶arcie w tym starciu.聽

Ostrze sobie z臋by na t膮 seri臋. A wiadomo lepiej si臋 ogl膮da, gdy kibicuje si臋 jednej z dru偶yn. Chod藕 te play-offy przynosz膮 mas臋 ciekawych meczy i nie mo偶na si臋 nudzi膰.

Edytowane przez DamianOItalianO
Odno艣nik do komentarza

Rozum m贸wi Denver mo偶e w 7 (by艂oby super) ale ci臋偶ko nie kibicowa膰 ANT-owi. Go艣膰 ma to co艣 w sobie. Jak b臋dzie w stanie wygra膰 z Denver i zagra膰 seri臋 na podobnym poziomie co z PHX to wejdzie na lvl superstar i rozmowy o najlepszym w lidze.

Z drugiej strony Jokic, kt贸ry jest cheat codem i kt贸rego bardzo lubi臋. Dla mnie ju偶 nie b臋dzie lepszej serii w tych playofach niech wi臋c trwa 7.

Odno艣nik do komentarza

Nuggets przeciwko Lakers wygl膮dali na zblazowanych. Z jednej strony tutaj dannygd s艂usznie przypomina powiedzenie o sercu mistrza, a z drugiej przypomina mi si臋 czemu tak rzadko kluby potrafi膮 obroni膰 tytu艂. To mo偶e jeszcze nie jest etap Lakers 2011, ale brakuje mi energii i z臋ba po stronie Jokica i spolki. Nie ma dzika Browna, KCP te偶 moim zdaniem du偶o s艂abszy w obronie. Je艣li Wolves b臋d膮 grali z tak膮 pasj膮 i energi膮, tak dobrze zmieniali krycie to nie s膮dz臋 by najlepsze indywidualne popisy Jokica, gor膮cy Porter i clutch Murray dali rad臋.

Zw艂aszcza 偶e Wolves w ataku maj膮 jeszcze rezerwy i nie musz膮 wcale potrzebowa膰, a偶 tak mocnej serii Edwardsa.聽

To mo偶e by膰 zmiana warty na Zachodzie. My艣l臋 偶e kto we藕mie t膮 serie, we藕mie i ca艂y Zach贸d.聽

Odno艣nik do komentarza

6 minut temu, MarcusCamby napisa艂(a):

Nuggets przeciwko Lakers wygl膮dali na zblazowanych. Z jednej strony tutaj dannygd s艂usznie przypomina powiedzenie o sercu mistrza, a z drugiej przypomina mi si臋 czemu tak rzadko kluby potrafi膮 obroni膰 tytu艂. To mo偶e jeszcze nie jest etap Lakers 2011, ale brakuje mi energii i z臋ba po stronie Jokica i spolki. Nie ma dzika Browna, KCP te偶 moim zdaniem du偶o s艂abszy w obronie. Je艣li Wolves b臋d膮 grali z tak膮 pasj膮 i energi膮, tak dobrze zmieniali krycie to nie s膮dz臋 by najlepsze indywidualne popisy Jokica, gor膮cy Porter i clutch Murray dali rad臋.

Zw艂aszcza 偶e Wolves w ataku maj膮 jeszcze rezerwy i nie musz膮 wcale potrzebowa膰, a偶 tak mocnej serii Edwardsa.聽

To mo偶e by膰 zmiana warty na Zachodzie. My艣l臋 偶e kto we藕mie t膮 serie, we藕mie i ca艂y Zach贸d.聽

Mam sporo podobnych obaw, ale pr贸buje mo偶e samego siebie oszuka膰, 偶e to efekt znudzenia meczami z Lakers i mo偶e ich troch臋 ju偶 tak traktowali? By艂o par臋 takich dziwnych pora偶ek te偶 w sezonie regularnym, ale no 12 czy tam ile kolejnych W z jednym zespo艂em mo偶e troch臋 w g艂owie namiesza膰.

Jak Denver zn贸w b臋dzie na stoj膮co gra膰 to Minnesota to wykorzysta.

Odno艣nik do komentarza

Ogl膮daj膮c seri臋 Nuggets z Lakers i Wolves z Suns trudno mi upatrywac w Nuggets faworyta.聽

Wiadomo ka偶da seria to te偶 inna historia, ale tutaj te偶 w obronie Nuggets wydaj膮 si臋 mie膰 spoko warunki do ograniczenia atut贸w Nuggets. Je偶eli na seri臋 stawi si臋 takie Denver jak przez wi臋kszo艣膰 serii z Lakers, a nie ostatnich paru minut wi臋kszo艣ci meczow to widz臋 nie tylko wygrana Wolves, ale mo偶e nawet w 5.聽

Odno艣nik do komentarza

3 godziny temu, MarcusCamby napisa艂(a):

Od 5 lat kluby nie potrafi膮 nawet obroni膰 mistrza konferencji, to ju偶 daje do my艣lenia

Odno艣nik do komentarza

Widz臋, 偶e coraz wi臋cej os贸b podobnie jak ja po rozczarowuj膮cej serii z Lakers upatruje mo偶liwej pora偶ki Denver. Znaj膮c 偶ycie Joker w takim razie poka偶e kto tu jest MVP i Denver zawin膮艂 seri臋 i tytu艂.

Odno艣nik do komentarza

12 minut temu, Stryder napisa艂(a):

Widz臋, 偶e coraz wi臋cej os贸b podobnie jak ja po rozczarowuj膮cej serii z Lakers upatruje mo偶liwej pora偶ki Denver. Znaj膮c 偶ycie Joker w takim razie poka偶e kto tu jest MVP i Denver zawin膮艂 seri臋 i tytu艂.

Nie wygl膮da na to 偶eby by艂 w formie dominatora. Przynajmniej pod wzgl臋dem fizycznym. Rzutowo mam wra偶enie 偶e te偶 w poprzednim by艂 w lepszej formie,, cho膰 nie mam w膮tpliwo艣ci 偶e na seri臋 si臋 stawi, Jamal Murray Te偶 nie jest kopi膮 z zesz艂ego sezonu. A powinien gra膰 tak jak trzy lata temu z utah

Edytowane przez Tombou
Odno艣nik do komentarza

Jokic mia艂 w tych trzech meczach z wolves w marcu i kwietniu 36,32,41 pkt na 41/66fg 5/9 za trzy 21/26 ft wiec bior膮c dodatkowo pod uwag臋 historie wczesniejszych pojedynk贸w z MVP z DPOTY 聽to imo dop贸ki Gobert nie wyjdzie z kieszeni Jokica, dop贸ty nawet Nowy Michael Jordan nie da rady wygra膰 serii.聽

Odno艣nik do komentarza

19 minut temu, RonnieArtestics napisa艂(a):

Jokic mia艂 w tych trzech meczach z wolves w marcu i kwietniu 36,32,41 pkt na 41/66fg 5/9 za trzy 21/26 ft wiec bior膮c dodatkowo pod uwag臋 historie wczesniejszych pojedynk贸w z MVP z DPOTY 聽to imo dop贸ki Gobert nie wyjdzie z kieszeni Jokica, dop贸ty nawet Nowy Michael Jordan nie da rady wygra膰 serii.聽

Tylko ze wyniki rs nie do konca sie przekladaja na po. Patrz minny suns

Odno艣nik do komentarza

Wolves wszyscy kochaj膮. Rok temu zap艂acili frycowe i byli teamem, kt贸rego je艣li nie pokonasz, to i tak sami si臋 pokonaj膮 - teraz powinno by膰 du偶o lepiej, low-key maj膮 ju偶 troch臋 do艣wiadczenia i czas zrobi膰 nast臋pny krok i gra膰 "o co艣". Jedyna niewiadoma to Towns, bo on raczej ze swoich odpa艂贸w nigdy si臋 nie wyleczy i nie wiem czy mo偶na mu ufa膰, 偶e w serii, gdzie decyduj膮 pojedyncze possessions nagle mu si臋 m贸zg nie wy艂膮czy w najgorszym momencie. Margines b艂臋du na tym poziomie i z takim rywalem jest niewielki.

No i kwestia jak poradz膮 sobie z Jokicem, kt贸ry dot膮d by艂 tatusiem Goberta. Tatusiem ka偶dego kogo przed nim postawili w艂a艣ciwie, ale Goberta szczeg贸lnie.

Odno艣nik do komentarza

W tej serii mo偶emy mie膰 niez艂e fajerwerki. Sota wygl膮da du偶o mocniej ni偶 w poprzednim sezonie. I to nie tylko bilans w RS, g艂贸wnie mam tu na my艣li, 偶e tym razem Wolves b臋d膮 w pe艂nym sk艂adzie, napompowani po 艣wietnej serii vs Suns.

Jokic wiadomo, zrobi swoje, mo偶e nawet dorzuci co艣 ekstra (nawet jak na swoje standardy je艣li sytuacja b臋dzie tego wymaga艂a), natomiast mnie ciekawi jak Edwards i McDaniels poradz膮 sobie z Murrayem i Porterem Jr.

Je艣li Nuggets obroni膮 przewag臋 parkietu w pierwszych dw贸ch meczach, to seria sko艅czy si臋 w 5 meczach

Odno艣nik do komentarza

Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Za艂贸偶 nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj si臋

Zaloguj si臋

Posiadasz ju偶 konto? Zaloguj si臋 poni偶ej.

Zaloguj si臋
  • Ostatnio przegl膮daj膮cy   0 u偶ytkownik贸w

• Brak zarejestrowanych u偶ytkownik贸w przegl膮daj膮cych t臋 stron臋.
  • Dodaj now膮 pozycj臋...

Powiadomienie o plikach cookie

Umie艣cili艣my na Twoim urz膮dzeniu pliki cookie, aby pom贸c Ci usprawni膰 przegl膮danie strony. Mo偶esz dostosowa膰 ustawienia plik贸w cookie, w przeciwnym wypadku zak艂adamy, 偶e wyra偶asz na to zgod臋.