P_M Opublikowano 21 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2024 Zostałem poproszony o przekazanie pewnych info zatem wrzucam - @Szulim zwróć uwagę na kwestię begm. Cytat Hej! Jako, że ely zbanował moje konto ( nie do końca wiem za co i na ile, bo coś w tym systemie ostrzeżeń na forum nie działa, a żaden post z dzisiejszych nie został usunięty) przekaż proszę wszystkim, że dziękuję za wspólny czas spędzony na forum. To pewnie nie jest perm, ale dało mi to do myślenia. Napisz też proszę do Szulima, że z powodu bana muszę zrezygnować z begm i poproś go o znalezienie zastępstwa. Myślę , że najwyższy czas, żebym zrezygnował z tego forum. Nie jestem tu już mile widziany, a miejsc w necie, gdzie sobie można potrollować jest mnóstwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. BMF Opublikowano 21 Stycznia 2024 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2024 Eee. Bez flubera e-nba jak Kanał Sportowy bez Stanowskiego: nie ma komu robić quality dymów i zapierdalać pisać postów od 6 rano. Tak że: ely3 grzecznie odbanowuje flubera. fluber bohatersko wraca na forum. e-nba dalej jest pato-miejscem jakim stało się od lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 21 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2024 Ten ban to chyba jakis przypadek i missclick? Przeciez absolutnie nic sie nie dzialo ostatnio. @ely3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 21 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2024 Za co ban? @fluber kochamy Cię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 21 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2024 Teraz, Koelner napisał(a): Za co ban? No wlasnie za nic Albo missclick jakis Albo pucz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 21 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2024 Teraz, Reikai napisał(a): No wlasnie za nic Albo missclick jakis Albo pucz stawiam na jakiś test/badanie przez @flubera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 21 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2024 Murem za @fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. BMF Opublikowano 21 Stycznia 2024 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2024 #TrzeciWięzieńPolitycznyPo1989Roku [*] A tutaj plot twist i jednak january w końcu mu się włamał na konto i stąd ten ban. XDDDDDDDDD (sorry, musiałem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 21 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2024 ''Nie jestem tu juz mile widziany'' Chlop nawet nie wie jak sie myli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 21 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2024 Nie pierwszy i nie ostatni obrażony. Forum przeżyło poprzednich, przeżyje i to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 21 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2024 jakie forum taki Strażnik Teksasu 3 minuty temu, matek napisał(a): Nie pierwszy i nie ostatni obrażony. Forum przeżyło poprzednich, przeżyje i to. nie lubimy się z Fluberem i to raczej nie jest tajemnica, ale wrzucanie go do jednego worka z Puzonami i Deltusiami tego świata jest jednak mocno nie teges Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 21 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2024 Teraz, LeweBiodroSmoka napisał(a): wrzucanie go do jednego worka z Puzonami i Deltusiami tego świata jest jednak mocno nie teges Ale ja go nie wrzucam do worka z tymi elementami, którzy zostali usunięci z forum. Porównuję do tych, którzy z jakiegoś powodu się obrazili i sami odeszli. Sam fluber z tego co widzę bana ma do jutra, ale overreakcja musiała oczywiście wjechać. I niech nie buja, że nie wie za co i na ile, bo każdy kto dostanie ostrzeżenie, może to sprawdzić. A dostał za obrażanie innych użytkowników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 21 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2024 3 minuty temu, matek napisał(a): Sam fluber z tego co widzę bana ma do jutra aa, myślałem, że jakiś grubszy strike poszedł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 21 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2024 Ale za co ten ban poszedl? Przeciez to zart jakis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 21 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2024 Nie obrażajmy inteligencji i samoświadomości tak wybitnej jednostki jak fluber i uszanujmy jego decyzję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 21 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2024 500 zł z tvpis się skończyły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 21 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2024 1 minutę temu, Koelner napisał(a): 500 zł z tvpis się skończyły Przecież wyraźnie pisał, że nie był za pisem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 21 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2024 8 minut temu, Reikai napisał(a): Ale za co ten ban poszedl? Przeciez to zart jakis mod musi czuć się komfortowo czytając posty przy porannej kawie, czego nie rozumiesz? z drugiej strony teraz będzie czas na nawet 5 przechadzek z psem, więc są jakieś plusy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 21 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2024 2 minuty temu, Pablo81 napisał(a): Przecież wyraźnie pisał, że nie był za pisem. Pecunia non olet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 21 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2024 Wklei ktos post za ktory Fluber dostal Bana? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi