Skocz do zawartości

Trade Deadline 2024

Reikai

Rekomendowane odpowiedzi

35 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

ja chciałbym gracza do rotacji, bo w razie kontuzji nie ma czym łatać, a głębia wciąż wątpliwa, nie proszę o wiele

pchnąć Zake z 2ndem lub dwoma

W sensie za tego pokraka z jego kontraktem (kto mu to dal wtf?!?) chcesz dostac grywalnego rotacyjniaka doplacajac tylko 1-2 2nd rounderami?

Prosisz o wiele 🙃

8 minut temu, Reikai napisał(a):

Z pewnoscia Tucker zrezygnuje z x pieniedzy w tym roku i 11 mln na przyszly, Clippers tez z przyjemnoscia beda chcieli miec za rok Martwe 11 mln.

https://www.washingtonpost.com/news/sports/wp/2015/07/07/david-west-pays-11-million-for-a-ring-he-might-not-get/

pamiętaj o inflacji, no i jak fajnie na plaży było ;)

4 godziny temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

No i dość groteskowe jest czepianie się kogoś o 10 osób, skoro samemu się się siedzi pół życia na ledwo żywym forum.

To forum to jedno z ostatnich żywych social mediów jakie znam :P 

4 minuty temu, julekstep napisał(a):

Prosisz o wiele

Monte poszedł za jeden + gówniaki

ja daje gówniaka i dwa

4 minuty temu, RappaR napisał(a):

To forum to jedno z ostatnich żywych social mediów jakie znam :P 

dla nas jest nieśmiertelne (o ile Borys domene opłaca) z zewnątrz jednak możemy liczyć co najwyżej na świrów z freak fightów ;]

34 minuty temu, RonnieArtestics napisał(a):

Pomysl może czy clippers będą chcieli zrobić buyout żeby wzmocnił rywali z zachodu, trochę zdrowego rozsądku by się tu przydało marzycielu

Wiadomo, ze Tucker przede wszystkim nie zrezygnuje z 10 baniek za rok, ale czy o jakims wzmacnianiu kogolwiek moze tu byc mowa to nie wiem. Gosc robi statline 1ppg i 2rpg, moze kolega Denis pusci gryps po wiecej info, ale wydaje sie ze ziomek zrobil szpagat i zjechal na harem.

26 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

Monte poszedł za jeden + gówniaki

ja daje gówniaka i dwa

Monte poszedl za gowniakow ktorzy sa do wyjebania za free po sezonie

Ty dajesz gowniaka ktory bedzie smrodzil w salary nie tylko w tym sezonie ale jeszcze przez....kolejne cztery (lol - jeszcze raz, kto mu dal taki kontrakt?)

Widzisz delikatna roznice? 🙃

(widac zes noob z begejema i nie umiesz analizowac trejdow jak prosi z simki!)

Edytowane przez julekstep

4 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a):

wiem, że Ty byś wyjebał 5M Miltona po sezonie, ale to mnie nie dziwi akurat, ić sobie deala z Wariatem zrobić :P

Mozliwosc wyjebania Miltona po sezonie >>>>>>>>> koniecznosc uzerania sie z Nnajim* przez lata

* jakby jacys nie-nuggetowcy nie wiedzieli to jest to kolo, ktory (slusznie) stracil miejsce w rotacji na rzecz zwlok DAJa

Edytowane przez julekstep

7 minut temu, julekstep napisał(a):

Mozliwosc wyjebania Miltona po sezonie >>>>>>>>> koniecznosc uzerania sie z Nnajim przez lata

Pistons dopłacają pickami do graczy, których wydraftowali a potem oddali, nie ucz ich interesów robić

7 minut temu, julekstep napisał(a):

ktory (slusznie) stracil miejsce w rotacji na rzecz zwlok DAJa

te zwłoki sposterowały ostatnio Giannisa, żebyś tak z dywanu na starość schodził, to będzie nieźle

*wyjebany ten TD, mam jeszcze 3 strony takich żartów w razie czego

Edytowane przez LeweBiodroSmoka

Git, realnie się bałem, że Bridges trafi do jakiegoś contendera za free, ale z jego perspektywy zostanie w Hornets to najlepsza decyzja. 

Ludzie narzekają na traderequestowców i innych ancymonów, a jak nikomu się nie chce i mamy spokój, to narzekają na nudne trade deadline. ;]

#JusticeForJamesHarden

1 minutę temu, BMF napisał(a):

Git, realnie się bałem, że Bridges trafi do jakiegoś contendera za free, ale z jego perspektywy zostanie w Hornets to najlepsza decyzja. 

Ludzie narzekają na traderequestowców i innych ancymonów, a jak nikomu się nie chce i mamy spokój, to narzekają na nudne trade deadline. ;]

#JusticeForJamesHarden

Ale po co miał by iść gdzieś za free jak on nigdzie poza pewnie Hornets nie ma szans na większą kasę ze względu na swoją reputację. Wątpię aby jakiś GM ryzykował wizerunek i dał mu jakiś grubszy kontrakt po sezonie.

A Hornets jak chcą wyjść z marazmu to muszą mu posmarować bo jednak sportowo on jest im bardzo potrzebny na chwilę obecną.

Teraz, kuba2419 napisał(a):

Ale po co miał by iść gdzieś za free jak on nigdzie poza pewnie Hornets nie ma szans na większą kasę ze względu na swoją reputację. Wątpię aby jakiś GM ryzykował wizerunek i dał mu jakiś grubszy kontrakt po sezonie.

Bridges trejdowany z Hornets = brak praw Birda, dlatego mu się to średnio opłaca, bo Hornets chętnie by go wykopali na moje oko. Nabijanie cyferek w Hornets + jakieś ew. snt (a może Hornets zmienią zdanie), daje mu większe możliwości, ale zawsze istniało ryzyko, że postanowi poringczejsować w jakiejś Arizonie.  

21 minut temu, BMF napisał(a):

Bridges trejdowany z Hornets = brak praw Birda, dlatego mu się to średnio opłaca, bo Hornets chętnie by go wykopali na moje oko. Nabijanie cyferek w Hornets + jakieś ew. snt (a może Hornets zmienią zdanie), daje mu większe możliwości, ale zawsze istniało ryzyko, że postanowi poringczejsować w jakiejś Arizonie.  

Dziwi mnie, że nie ma żadnego zainteresowania Milesem ze strony Lakers.