LeweBiodroSmoka Opublikowano 8 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2024 2 minuty temu, josephnba napisał(a): Z tym gaffordem to potwierdzone info? Bo mi nic nie wyskakuje jeszcze nie oficjalne, ale są blisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 8 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2024 Dzięki Mavs dawno nie miało choćby połowy centra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 8 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2024 (edytowane) 3 minuty temu, wiLQ napisał(a): Drapie sie w glowie dlaczego Raptors oddali pick za Olynyka i Agbaji?? Ja sie drapię czemu miałby Gafford iść do Mavs... Bagley centrem przyszłości Wizz? :)))) Edytowane 8 Lutego 2024 przez dannygd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 8 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2024 Teraz, dannygd napisał(a): Ja sie drapię czemu miałby Gafford iść do Mavs... Bo nie ma wyboru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 8 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2024 Teraz, dannygd napisał(a): Ja sie drapię czemu miałby Gafford iść do Mavs... Przeciez to klasyczna wyprzedaz, dostana za to odlegly pick Mavs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 8 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2024 W Detroit teraz już jest czterech za dużo. Jeszcze jakieś trady muszą iść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 8 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2024 1 minutę temu, dannygd napisał(a): Ja sie drapię czemu miałby Gafford iść do Mavs... Bagley centrem przyszłości Wizz? :)))) z Poolem to by Embiid nie pomógł, więc who cares Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 8 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2024 Teraz, wiLQ napisał(a): Drapie sie w glowie dlaczego Raptors oddali pick za Olynyka i Agbaji?? Płacą za błędy z przeszłości: w próżni oddanie Siakama (niepewne extension) i Anunoby'ego (niepewne potężne extension?) + granie o play-iny niewielkim kosztem (late first za rolesa i jakiegoś tam prospekta) w obliczu dużych szans na stratę picku + budowanie ekipy wokół Barnesa - wyglądałoby na całkiem zasadny soft rebuilding. Problem w tym, że nie żyjemy w próżni i wiemy, że jeszcze rok temu hardballowali w negocjacjach Siakama / Anunoby'ego + oddali potencjalnie top10 pick za Jakoba Poeltla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 8 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2024 Teraz, BMF napisał(a): Płacą za błędy z przeszłości: w próżni oddanie Siakama (niepewne extension) i Anunoby'ego (niepewne potężne extension?) + granie o play-iny niewielkim kosztem (late first za rolesa i jakiegoś tam prospekta) w obliczu dużych szans na stratę picku + budowanie ekipy wokół Barnesa - wyglądałoby na całkiem zasadny soft rebuilding. Problem w tym, że nie żyjemy w próżni i wiemy, że jeszcze rok temu hardballowali w negocjacjach Siakama / Anunoby'ego + oddali potencjalnie top10 pick za Jakoba Poeltla. Ale jak to wyjasnia ta wymiane? Skoro handlowali pickiem by sie wzmocnic na ten sezon to zapewne daloby sie osiagnac cos lepszego niz Olynyk. Np Knicks sciagneli lepsza paczke oddajac same picki 2 rundowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 8 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2024 Teraz, wiLQ napisał(a): Przeciez to klasyczna wyprzedaz, dostana za to odlegly pick Mavs Po co, oni nie maja C... Czyżby ida all in w Sarra z opcja na Filipowskiego jak nie pyknie wysoki numer? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano 8 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2024 Teraz, dannygd napisał(a): Po co, oni nie maja C... Czyżby ida all in w Sarra z opcja na Filipowskiego jak nie pyknie wysoki numer? Bo rolesami sie handluje poki ich wartosc jest wysoka, najlepiej do druzyny ktora ich desperacko potrzebuje i to wlasnie zrobili z Mavs. A z draftu beda mieli wiele lepszych opcji na centra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 8 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2024 1 minutę temu, wiLQ napisał(a): Ale jak to wyjasnia ta wymiane? Skoro handlowali pickiem by sie wzmocnic na ten sezon to zapewne daloby sie osiagnac cos lepszego niz Olynyk. Np Knicks sciagneli lepsza paczke oddajac same picki 2 rundowe. Może np. wierzą w Agbajiego i kombinacja sensowny roles + sensowny (ich zdaniem) prospekt za ~28 pick wypadła dla nich okej - Knicks dostali jedynie weteranów. Moją pierwszą reakcją także było 'wtf', a teraz takie 'no meh': Raptors zasadniczo popsuli swoją sytuację rok temu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 8 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2024 miało być nudno, a jest przed 18 i same fajne wymiany praktycznie no też dla kogo fajne, dla tego fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 8 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2024 6 godzin temu, Reikai napisał(a): No jednak w 2024 interesowac sie NBA i nie znac angielskiego na poziomie "Denver chce handlowac Jordanem" to troche wiekszy przypal, niz brak twittera. Nie mam Twittera i nie znam angielskiego. W niczym mi to nie przeszkadza w oglądaniu NBA. Z polskich "źródeł" dowiedziałem się, że Celtics pozyskali jakiegoś kolesia z Memphis. Mnie tyle wystarczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 8 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2024 8 minut temu, ptak napisał(a): Nie mam Twittera i nie znam angielskiego. W niczym mi to nie przeszkadza w oglądaniu NBA. Z polskich "źródeł" dowiedziałem się, że Celtics pozyskali jakiegoś kolesia z Memphis. Mnie tyle wystarczy. Za to rusku smigasz jak Władimir Władimirowicz;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 8 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2024 35 minut temu, josephnba napisał(a): Z tym gaffordem to potwierdzone info? Bo mi nic nie wyskakuje Jeśli tak to super ruch dla Mavs, Luka potrzebował takiego mobilnego C, który potrafi złapać piłkę na każdej wysokości 32 minuty temu, josephnba napisał(a): Dzięki Mavs dawno nie miało choćby połowy centra Przecież jest Dereck Lively. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 8 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2024 1 minutę temu, Denis Bad Boy Załęcki napisał(a): @BMF jak tam z tym Grantem Williamsem? Będzie jaki trade? Nie wiem, ale wbrew temu co pisałeś to typ wydaje się pizdą na moje oko + fatalny jest w tym sezonie, a lubię Doncicia i Kyrie, więc mogliby pokombinować. Marne prowo + flop + płacze do sędziów + technik i ejection, co sądzisz Byku? Czytam fanów Mavs i jedynym niezadowolonym z oddania Granta Williamsa byłby potężny włodarz Orlando Magic @Alonzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 8 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2024 Teraz, BMF napisał(a): Nie wiem, ale wbrew temu co pisałeś to typ wydaje się pizdą może i jest pizdą, ale nie konfiturą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 8 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2024 1 minutę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): może i jest pizdą, ale nie konfiturą No na video powyżej poleciał do sędziów jak niektórzy w ''moderator i jego odpały'' IMHO, stąd pytam o zdania eksperta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 8 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2024 ludzki los Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi