Skocz do zawartości

ATF POLSKA EKSTRAKLASA

Braveheart22

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz, DRK napisał(a):

@P_M

Jak cały dzień wybierasz i myslisz, że już ostatni Ci został pick do ,,11" to nie. Nie ma tak łatwo. Jeszcze rezerwowych zaczynasz pickować :)

Ale że wszystkich 3 naraz czy po jednym w sensie,że jeszcze 1 uzupełniam jedenastkę i pierwszy rezerwowy 

jako że zagranicznych piłkarzy już nie uświadczymy to podaje swoją jedenastkę zaginionych graczy :P 

GK-Boris Peskovic /Stanew 

obrona- Dudu Paraiba- Osman Chavez, Hebert- Giuliano 

pomoc - Dani Quintana, Vasiliev, Dani Ramirez, 

atak- Chinyama, Micanski, Esposito 

pogrubieni gracze o których myślałem żeby wybrać do swojego składu, dla mnie największą niespodzianka to brak Vasilieva - zawsze równa mocna forma, kozacki strzał z dystansu- no tutaj jestem mocno zaskoczony, że nikt na niego nie postawił. 

Inni gracze zagraniczni, których miałem na radarze : Luis Henriquez (ale to z powodu biedy na lewej obronie), Carlo Costly (tak, wiem ze nie zasłużył, ale grałem z nim w piłkę na orliku  mam sentyment :P ), Batata, Pol Llonch, Pavlo Stano (za uniwersalność), Prijovic (super gracz, lepszy od wielu wybranych, ale rozumiem, że tu się liczby mocno nie zgadzały)

5 minut temu, MarcusCamby napisał(a):

Ja poważnie myślałem o Hernani, Moussa Outtarra, Andrius Skerla, Omeljańczuk, Jovanovic czy Hermes z tych których Qcin nie wymienił. 

Vassilev i Quintana to faktycznie dwóch największych nieobecnych. 

Nie poszedł chyba też Nikola Mijajlovic. 

Outtara sie nie lapal, bo grał tylko 0,5 sezonu, jakby się łapał to u mnie by szedł w 1 rundzie - to było najlepsze pół roku środkowego obrońcy jakie widziałem w ekstraklasie 😜 Choto przy nim wyglądał jak nowicjusz ;)a Omeljanczuk to jednak był trochę kasztan :D ale w sumie na LO to każdy kto gra prezentuje podobny poziom, więc magia nazwiska mogła tu być xfactorem ;O 

btw, brak Garguły to też jest dla mnie niespodzianka mega, ja myślałem o nim przy picku Mierzejewskiego już :)

1 minutę temu, agresywnychomik napisał(a):

Nicola Milajovic (!) Renglifo, Boban Jovic, Claudio Milnar, Mraz.

Jak szukalem lewonoznego stopera to Hebert byl o krok od mojej druzyny.

ja bylem pewny ze Herberta nikt tu nie bedzie jakos specjalnie cenił wiec go odpuściłem, choć przy picku Bogusza miałem go mocno na radarze(w sumie nie wiem czemu nie pogrubiałem go :P )

Teraz, LAF napisał(a):

A dlaczego nie możemy wybrać zagranicznego ? Ja nie widzę w pierwszym poście aby było napisane ,  że pierwsze 11 wyborów to podstawowa 11. 

bo tak masz w regulaminie i nie łap za słówka, wybieraj Polaka i nie zatrzymuj draftu 

Mijajlović nie spełnił oczekiwań jednak. Bardzo agresywnie grał z tego co pamiętam i łapał kartki.

Wg mnie zabrakło: Rengifo, Genkowa, Runje, Romańczuka, Novikovasa, Imaza, Jimeneza, Kirma, Vesovicia, Dossy Juniora, Brasilia, Akahoshi, Deleu, Luiza Carlosa i pewnie wielu innych :P

• Reikai odpiął/ęła ten temat