Skocz do zawartości

ATF POLSKA EKSTRAKLASA

Braveheart22

Rekomendowane odpowiedzi

Częściowo tylko można się zgodzić z @Pablo81

Kowalewski był idolem fanów Legii, do dzisiaj jest legenda klubu. Widziałem na własne oczy jak kibice skandowali jego nazwisko po zwykłym meczu na 0-0 ze słaba drużyna. 

Ale w XXI wieku Szamotulski zagrał dużo więcej meczów, był pewnym punktem mocnej Amici przez ładne pare lat i naprawdę trudno wytknąć mu dłuższe okresy słabszej gry. Sam go rozwazalem, ale zachlysnalem się poekstraklasowa kariera Serba. 

Z mniej znanych bramkarzy ten Emilijus Zubas był dobry, zagrał parę świetnych meczów. Pewnie pamiętacie. 

18 minut temu, P_M napisał(a):

@Pablo81 coś Ci się pomyliło 1 sezon Szamo grał w pierwszym klubie w Austrii i został po nim wybrany najlepszym bramkarzem ligi austriackiej i przeszedł na 3 sezony do Sturmu Graz, więc łącznie w Austrii rozegrał ciut więcej niż napisałeś:)

Jeżeli 7 meczów w sezonie w Sturnie za granie, to grał :)

1 godzinę temu, Braveheart22 napisał(a):

7 meczów zagrał w rezerwach pod koniec przygody w Sturmie. Wcześniej 57 dla pierwszej drużyny. W ciągu dwóch sezonów. Poniekąd obaj macie rację, ale P_M jest bliżej :)

Źle zobaczylem. Było inne logo na TM i zalozylem, że grał tam 3 sezony. 

@P_M

Tomasz Sokolowski I czy II? :)

5 minut temu, agresywnychomik napisał(a):

Komu @P_M podpi***** lawkowicza ręka do gory xD

2 minuty temu, ernie9005 napisał(a):

Ciekawe na jaka pozycje Łukasz Piszczek xd

Ja miałem Piszczka. Dlatego na ławkę, żeby nie musieć mu pozycji przypisywać :)

Bo w Zagłębiu on napastnikiem dobrym był. 

Ten skład wygląda na jakąś choinkę taktycznie, Piszczek z Kucharskim podwieszeni pod Kuźbą. Tylko pytanie, kto ogarnie to w środku pola, bo tego jeszcze nie wiemy :)

Chyba, że Kucharski z kimś niżej, a Piszczu z Kuźbą we dwójkę z przodu. 

Jakiś defensywny pomocnik potrzebny.

Ogólne niezły skład uda się uzbierać. Braknie trochę jakości, ale nie wygląda to źle. 

Edytowane przez Braveheart22

16 minut temu, DRK napisał(a):

Tomasz Sokolowski I czy II? :)

Wiadomo że I, jako prawy pomocnik, bo z lewej Łobo 

9 minut temu, agresywnychomik napisał(a):

pickow wyglada ze na skrzydlo.

Nie no Piszczek jako DPŚ z rozegraniem, wiem, że on grał wyżej w Zagłębiu, ale jest ogólnie bardzo uniwersalnym graczem, więc myślę, że go zagospodaruje jakoś. Żal było nie wziąć.

imo ok skład, z tego co zostało ciężko byłoby coś wyrzeźbić znacznie lepszego- najgorzej z obrońcami, to już widać było w regularnym drafcie że im dalej w las tym słabsze nazwiska, ale tutaj różnica między tierami chyba największa:) 

Najłatwiej było z jakimiś ofensywnymi grajkami, bo imo zostało jeszcze kilka nazwisk niegorszych od wybranych na pozycjach SPO/SP.

Ze skladu PM sam byłem blisko wzięcia Kuzby, bo to fajny grajek był, reszty nie rozpatrywałem ze swoimi pickami :) 

• Reikai odpiął/ęła ten temat