Qcin_69 Opublikowano 3 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2024 3 minuty temu, agresywnychomik napisał(a): Obstawiamy: 1. Komp wypadnie z okna, dysk ulegnie zniszczeniu. 2. Komp wypadnie z okna bo @Qcin_69 panne zostawi, dysk ulegnie zniszczeniu. 3. Kompa pożre rekin, dysk bedzie gdzieś na Atlantyku. Daje nam szanse na ten opis od 0.5% - 1% pfff większość napisałem 01.01 (zostały mi tylko założenia taktyczne i opis trio ofensywnego Melikson-Ljuboja-Mieciel :P) ja po prostu nie mam komputera bo nie używam działam tylko z komórki, stąd jak są jakieś dłuższe formy wypowiedzi to nie chce mi się tego pisać w notatniku bo za długo to trwa (tak, to jest powód dla którego nie robię opisów w większości zabaw w których biorę udział) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 3 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2024 1 minutę temu, Qcin_69 napisał(a): pfff większość napisałem 01.01 (zostały mi tylko założenia taktyczne i opis trio ofensywnego Melikson-Ljuboja-Mieciel :P) ja po prostu nie mam komputera bo nie używam działam tylko z komórki, stąd jak są jakieś dłuższe formy wypowiedzi to nie chce mi się tego pisać w notatniku bo za długo to trwa (tak, to jest powód dla którego nie robię opisów w większości zabaw w których biorę udział) Ja się cieszę że tu nie trzeba nic wpisywać xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 3 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2024 Goat pełna gęba Tylko sprzętu brak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 3 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2024 20 minut temu, ignazz napisał(a): Goat pełna gęba Tylko sprzętu brak uczysz się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 4 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2024 jutro mam do roboty na 14, to do tego czasu wyślę, już ostatecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 4 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2024 2 godziny temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): jutro mam do roboty na 14, to do tego czasu wyślę, już ostatecznie @LeweBiodroSmoka przed robotą czy @Qcin_69 od Panny, ciekawe kto pierwszy? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 4 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2024 Teraz, agresywnychomik napisał(a): @LeweBiodroSmoka przed robotą czy @Qcin_69 od Panny, ciekawe kto pierwszy? xD ja będę w sobotę u panny więc wtedy dokończę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 5 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2024 W dniu 4.01.2024 o 21:27, Qcin_69 napisał(a): ja będę w sobotę u panny więc wtedy dokończę Jak wyslesz to mnie otaguj xD @Braveheart22 do kiedy glosy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 5 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2024 3 minuty temu, agresywnychomik napisał(a): Jak wyslesz to mnie otaguj xD @Braveheart22 do kiedy glosy? no jutro będzie, relaksik, wieczorem na pewno bo w pracy do 22 więc tak koło północy powinien wjechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 5 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2024 XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 6 Stycznia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2024 5 godzin temu, agresywnychomik napisał(a): Jak wyslesz to mnie otaguj xD @Braveheart22 do kiedy glosy? Do końca weekendu chyba damy radę zagłosować, nie? A jak będzie potrzeba to się dzień czy dwa przedłuży. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 7 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2024 W dniu 5.01.2024 o 23:47, agresywnychomik napisał(a): Jak wyslesz to mnie otaguj xD @Braveheart22 do kiedy glosy? wybrałem seks i alkohol, jak wstanę wystarczająco wcześnie rano to opis jutro, jak później- to sorry, córek nad ATF nie przestawię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 7 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2024 7 godzin temu, Qcin_69 napisał(a): wybrałem seks i alkohol, jak wstanę wystarczająco wcześnie rano to opis jutro, jak później- to sorry, córek nad ATF nie przestawię Wrzuc co masz, nie musisz dopieszczac opisu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 7 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2024 10 godzin temu, Qcin_69 napisał(a): wybrałem seks i alko…. to sorry, córek nad ATF nie przestawię Family Man Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 7 Stycznia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2024 Halo, głosujemy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 8 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2024 zaczynam już pisać na nowo opis z komórki, myślę że w 2h się wyrobię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 8 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2024 Teraz, Qcin_69 napisał(a): zaczynam już pisać na nowo opis z komórki, myślę że w 2h się wyrobię xDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 8 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2024 Jutro głosy od mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 9 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2024 @MarcusCamby @jack @LeweBiodroSmoka @ernie9005 @Braveheart22 @Sewer @The Game 85 @Pablo81 @LAF @DRK @P_M Ale żeby @Qcin_69 w ATF głosy wysłał przed wami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 9 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2024 3 minuty temu, agresywnychomik napisał(a): Ale żeby @Qcin_69 w ATF głosy wysłał przed wami Po przeczytaniu tych pierdół Qcina to mi się odechciało zupełnie Sorry, ale ciężko mi polemizować nawet z większością pierdół jaka tu lata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi