LeweBiodroSmoka Opublikowano 25 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2023 xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 27 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2023 2 godziny temu, MarcusCamby napisał(a): Tam trzeba będzie @Braveheart22 przedłużyć. Priorytet to jednak opisy w BeGM Nie ma problemu, będę na bieżąco reagował. Przypominam tylko, że nie musicie się napalać na jakieś rozbudowane opisy. Spokojnie. Sam Święta spędziłem poza domem, więc nie było za bardzo kiedy przysiąść i wrzucić, ale jutro raczej to zrobię, tym bardziej, że to chwila roboty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 27 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2023 Dawajcie, bo mam chrapke na 2 ATFy z rzędu xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 27 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2023 13 minut temu, agresywnychomik napisał(a): Dawajcie, bo mam chrapke na 2 ATFy z rzędu xD Ten jaki gieroj xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 27 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2023 (edytowane) dopiero teraz się skapnąłem, że @jack ma Wawrzyniaka i Salamona (koks) Rzeźnik (odklejka, sodówa, spi****lenie mózgowe) Kuciak (wiadomo) i Wszołka z Familiady dla mnie frontrunner Edytowane 27 Grudnia 2023 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 27 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2023 20 minut temu, P_M napisał(a): Ten jaki gieroj xD Ja tu współuczestników motywuje do dodania opisów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 28 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2023 (edytowane) debiut Boruca Fujarczyk na gwizdku polecam kanał Edytowane 28 Grudnia 2023 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 28 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2023 Godzinę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): debiut Boruca Fujarczyk na gwizdku polecam kanał Kurcze nie wiem czy to bylo po debiucie ale szukalem wywiadu pomeczowego z mlodziutkim Borucem średnio wygadany był za młodu xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 28 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2023 11 minut temu, agresywnychomik napisał(a): Kurcze nie wiem czy to bylo po debiucie ale szukalem wywiadu pomeczowego z mlodziutkim Borucem średnio wygadany był za młodu xD przecież on zawsze srał na media Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 31 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2023 Nie ma deadline'u dzisiaj. Wydłużamy na spokojnie czas. Jutro się dogada szczegóły. Czekamy na taktykę od osób, które jeszcze tego nie zrobiły i będzie można przejść do głosowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 1 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2024 23 godziny temu, Braveheart22 napisał(a): Nie ma deadline'u dzisiaj. Wydłużamy na spokojnie czas. Jutro się dogada szczegóły. Czekamy na taktykę od osób, które jeszcze tego nie zrobiły i będzie można przejść do głosowania. zostaw do 7 stycznia, serio święta/nowy rok to jest c***owy termin dla ludzi z gastro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 1 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2024 22 minuty temu, Qcin_69 napisał(a): zostaw do 7 stycznia, serio święta/nowy rok to jest c***owy termin dla ludzi z gastro Problemy z jelitami nie wesola sprawa a w Święta trzeba jeść i pić uważaj na wyrostek xDDDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 1 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2024 1 minutę temu, agresywnychomik napisał(a): Problemy z jelitami nie wesola sprawa a w Święta trzeba jeść i pić uważaj na wyrostek xDDDDDD wycięty za małolata! Już się zbieram za opis! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 3 Stycznia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2024 @Pablo81 @MarcusCamby @P_M @Qcin_69 @LeweBiodroSmoka ile czasu potrzebujecie, żeby wstawić swoją taktykę, jakieś podstawowe informacje? Bo trzeba coś zdecydować, żeby zabawa poszła do przodu, a warto każdemu dać równe szanse. @Reikai podepniesz nam tematy grupowe, żeby były lepiej widoczne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 3 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2024 W piątek machnę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 3 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2024 ja mam większość opisane ale zostawione na komputerze u panny xD Jak będę u niej to dokończę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 3 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2024 (edytowane) Jakiej panny? Sylfinia lub lafinia? Edytowane 3 Stycznia 2024 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 3 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2024 ja też szybko, postaram się jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 3 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2024 49 minut temu, ignazz napisał(a): Jakiej panny? Sylfinia lub lafinia? jak znasz hasło do lapka swojej to możesz sprawdzić (w folderze MistrzBezGwiazdki zapisałem :P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 3 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2024 51 minut temu, Qcin_69 napisał(a): ja mam większość opisane ale zostawione na komputerze u panny xD Jak będę u niej to dokończę Obstawiamy: 1. Komp wypadnie z okna, dysk ulegnie zniszczeniu. 2. Komp wypadnie z okna bo @Qcin_69 panne zostawi, dysk ulegnie zniszczeniu. 3. Kompa pożre rekin, dysk bedzie gdzieś na Atlantyku. Daje nam szanse na ten opis od 0.5% - 1% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi