P_M Opublikowano 20 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2023 20 minut temu, Braveheart22 napisał(a): Jakiś defensywny pomocnik potrzebny. Ten Radek Kałużny mi tu by siedział strasznie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 20 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2023 14 minut temu, P_M napisał(a): . @P_M Jak cały dzień wybierasz i myslisz, że już ostatni Ci został pick do ,,11" to nie. Nie ma tak łatwo. Jeszcze rezerwowych zaczynasz pickować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 20 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2023 Teraz, DRK napisał(a): @P_M Jak cały dzień wybierasz i myslisz, że już ostatni Ci został pick do ,,11" to nie. Nie ma tak łatwo. Jeszcze rezerwowych zaczynasz pickować Ale że wszystkich 3 naraz czy po jednym w sensie,że jeszcze 1 uzupełniam jedenastkę i pierwszy rezerwowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 20 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2023 1 minutę temu, P_M napisał(a): Ale że wszystkich 3 naraz czy po jednym w sensie,że jeszcze 1 uzupełniam jedenastkę i pierwszy rezerwowy O nie. Po jednym raczej. Ja też chcę @Braveheart22 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 20 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2023 Jednego rezerwowego i jedziemy wężyka znowu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 20 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2023 nie miałem w sumie pojęcia kogo dobrać do środka pola, wziąłem sobie Ekwueme dla urozmaicenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 20 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2023 jako że zagranicznych piłkarzy już nie uświadczymy to podaje swoją jedenastkę zaginionych graczy GK-Boris Peskovic /Stanew obrona- Dudu Paraiba- Osman Chavez, Hebert- Giuliano pomoc - Dani Quintana, Vasiliev, Dani Ramirez, atak- Chinyama, Micanski, Esposito pogrubieni gracze o których myślałem żeby wybrać do swojego składu, dla mnie największą niespodzianka to brak Vasilieva - zawsze równa mocna forma, kozacki strzał z dystansu- no tutaj jestem mocno zaskoczony, że nikt na niego nie postawił. Inni gracze zagraniczni, których miałem na radarze : Luis Henriquez (ale to z powodu biedy na lewej obronie), Carlo Costly (tak, wiem ze nie zasłużył, ale grałem z nim w piłkę na orliku mam sentyment ), Batata, Pol Llonch, Pavlo Stano (za uniwersalność), Prijovic (super gracz, lepszy od wielu wybranych, ale rozumiem, że tu się liczby mocno nie zgadzały) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 20 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2023 Ja poważnie myślałem o Hernani, Moussa Outtarra, Andrius Skerla, Omeljańczuk, Jovanovic czy Hermes z tych których Qcin nie wymienił. Vassilev i Quintana to faktycznie dwóch największych nieobecnych. Nie poszedł chyba też Nikola Mijajlovic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 20 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2023 (edytowane) Nicola Milajovic (!) Renglifo, Boban Jovic, Claudio Milnar, Mraz. Jak szukalem lewonoznego stopera to Hebert byl o krok od mojej druzyny. Edytowane 20 Grudnia 2023 przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 20 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2023 5 minut temu, MarcusCamby napisał(a): Ja poważnie myślałem o Hernani, Moussa Outtarra, Andrius Skerla, Omeljańczuk, Jovanovic czy Hermes z tych których Qcin nie wymienił. Vassilev i Quintana to faktycznie dwóch największych nieobecnych. Nie poszedł chyba też Nikola Mijajlovic. Outtara sie nie lapal, bo grał tylko 0,5 sezonu, jakby się łapał to u mnie by szedł w 1 rundzie - to było najlepsze pół roku środkowego obrońcy jakie widziałem w ekstraklasie Choto przy nim wyglądał jak nowicjusz ;)a Omeljanczuk to jednak był trochę kasztan ale w sumie na LO to każdy kto gra prezentuje podobny poziom, więc magia nazwiska mogła tu być xfactorem ;O btw, brak Garguły to też jest dla mnie niespodzianka mega, ja myślałem o nim przy picku Mierzejewskiego już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 20 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2023 A dlaczego nie możemy wybrać zagranicznego ? Ja nie widzę w pierwszym poście aby było napisane , że pierwsze 11 wyborów to podstawowa 11. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 20 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2023 1 minutę temu, agresywnychomik napisał(a): Nicola Milajovic (!) Renglifo, Boban Jovic, Claudio Milnar, Mraz. Jak szukalem lewonoznego stopera to Hebert byl o krok od mojej druzyny. ja bylem pewny ze Herberta nikt tu nie bedzie jakos specjalnie cenił wiec go odpuściłem, choć przy picku Bogusza miałem go mocno na radarze(w sumie nie wiem czemu nie pogrubiałem go ) Teraz, LAF napisał(a): A dlaczego nie możemy wybrać zagranicznego ? Ja nie widzę w pierwszym poście aby było napisane , że pierwsze 11 wyborów to podstawowa 11. bo tak masz w regulaminie i nie łap za słówka, wybieraj Polaka i nie zatrzymuj draftu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 20 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2023 Teraz, Qcin_69 napisał(a): bo tak masz w regulaminie i nie łap za słówka, wybieraj Polaka i nie zatrzymuj draftu Już wybrałem. Wziąłem zagranicznego , który nie padł tutaj więc jest fair Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 20 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2023 brawo @LAF króciutko z nimi!! XDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 20 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2023 1 minutę temu, LAF napisał(a): Już wybrałem. Wziąłem zagranicznego , który nie padł tutaj więc jest fair Masz w regulaminie wybór Polaka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernie9005 Opublikowano 20 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2023 Mijajlović nie spełnił oczekiwań jednak. Bardzo agresywnie grał z tego co pamiętam i łapał kartki. Wg mnie zabrakło: Rengifo, Genkowa, Runje, Romańczuka, Novikovasa, Imaza, Jimeneza, Kirma, Vesovicia, Dossy Juniora, Brasilia, Akahoshi, Deleu, Luiza Carlosa i pewnie wielu innych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 20 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2023 Verde steal. Myślałem, że to Norweg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 20 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2023 (edytowane) @LAF wziął Velde, żeby wyjebać ze składu Linetty, dobre Wybieraj jeszcze raz Polaka, bo strzelasz sobie w kolano xd Edytowane 20 Grudnia 2023 przez Braveheart22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 20 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2023 Teraz, MarcusCamby napisał(a): Masz w regulaminie wybór Polaka. Wybieramy 11 zawodników podstawowych + 3 rezerwowych. Ja tutaj nie widzę , że pierwsze 11 zawodników to podstawowa 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 20 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2023 @LAF nie odpierdalaj ....xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi