Ice23 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 W Sacramento do oddania: Hassan Whiteside © W zamian oczekuje ciekawych zawodników. Mogą to też być spadające kontrakty lub picki w przyszłorocznym drafcie. KONTAKT: Tylko PW tutaj, z GG nie korzystam ostatnio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maslon Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Mavs Mile widziany upgrade na pozycji PG, SG, w mniejszym stopniu na PF. Salary czyste, więc mogę wziąć jakiś nieciekawy kontrakt, ale to musi być G wyraźnie lepszy od tego co mam. Na handel: Tyreke Evans, Vujacic, Rodriguez, no i cała plejada młodych z czołówki ostatnich draftów (poza Ewingiem i Pippenem). Do tego zawsze chętnie kupię/sprzedam picki z najbliższych lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kahR Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Witam James Harden, mistrz, lider, snajper... może grac dla CIEBIE! W zamian chcę niskiego skrzydłowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 z magic do oddania wszyscy, poza harperem i schrempfem - w zamian oczekuje mlodziezy/pickow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 W Wizz do oddania mogą być wszyscy z wyjątkiem pary Ainge/McHale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Lakersi pozyskają dobrego PF-a może być z ciężkim kontraktem. W zamian spadające i dwóch młodych:Strickland,Mccloud Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 update: oddam westbrooka za spadajacy + jakis late 1st pick albo przyzwoitego mlodzika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 update again: westbrooka nikt nie lubi w szatni i jest do oddania za spadajacy bez dodatkow! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 5 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2013 Oddam dobrego zawodnika na PF/C - Tyler Hansbrough średnio 17 pkt na 45% i 10 zb , 1,5 as, 1 blk za 840 tys. w zamian oczekuję jakiegoś młodziaka albo przyzwoitego picku ponadto oddam za pól darmo Acie Lawa, w zamian to co wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RDG Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Do oddania wszyscy z Sixers poza Divacem. W zamian chciałbym głównie picki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 18 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Jesli ktos chcialby nieco spadajacych kontraktow (i kasy, choc nie wiem czemu nie widac 3.584.136 z transferu z Mavs w rosterze) to pm;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimmie Opublikowano 23 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Utah Jazz Pavel Podkolize (2 lata kontraktu) 7.3mln - 34 lata - C (1 pierścień mistrzowski) szuka klubu z którym będzie mógł walczyć o ambitniejsze cele. Świetny handball, dobry w pomalowanym, skuteczny nad obręczami. Interesują mnie różne rozwiązania. Mogę dopłacić za coś ciekawego. Przyjmę ewentualnie spadające i picki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maslon Opublikowano 23 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Mavs Po powrocie do zdrowia Millsa mogę sprzedać Sergio Rodrigueza. Ten i poprzedni sezon ma najlepsze w karierze, u mnie 15 ppg, 8 apg, 2.5 spg i wysoka skutecznośc: ,454 ,716 ,413. Miły spadający kontrakt. W zamian interesuje mnie PF/C - nawet niekoniecznie do s5, ale mocny rezerwowy. Może być po 30, tylko wtedy ze spadającym lub niskim kontraktem. Pickami też zawsze chętnie pohandluję Nets Szukam C - chętnie oddam za niego PF Laimbeera, na kogoś o podobnej klasie, tylko bardziej pasującego na C. Jest też opcja oddania Marco Bellinellego za SF. Przez większość sezonu katowałem go grą na SG, ale nawet i tam sobie radził. Kontrakty brzydkie mnie nie przerażają - oczywiście w przypadku dobrych zawodników Mam sporo schodzących, pickami też mogę pohandlować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 30 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Szukam jakiegoś SF, który dobrze broni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Ktoś może potrzebuje Dobrych grajków na play-offy? Mam do zaoferowania 4 zawodników : Samardo Samuels, John Gilchrist, Rajon Rondo, Roj Hibbert. Krótkie kontrakty, ale niektórym ktoś sie może przydać. W zamian oczekuje młodych zawodników i picki. Jeżeli jest ktoś chętny to zapraszam, każdą ofertę wysłucham i oddam zawodników naprawdę tanio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 magic składają taką samą ofertę co kolega wyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimmie Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 utah jazz rozważę oddanie Johna Williamsa proszę o konkretne oferty. sg-pf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Sacramento Kings Na wymiane: Hassan Whiteside Marc Gasol Chetnie za 2-3 młodych, rozwojowych zawodnikow, picki w najblizszym drafcie tez moga byc. Gracze +30 lat mnie nie interesuja. Jak cos, to pisac PW, GG uzywam raz na ruski rok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 27 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Интересная темка... ______________ интернет магазины копий часов - - - Updated - - - И что дальше с етим делать ? ______________ купить копии часов в донецке Za Greena? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 27 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi