piotreksuper Opublikowano 1 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Lakers dalej szukają zmian: Eric Gordon-spadający kontrakt,dobry strzelec gwarantujący 20-24 pkt na mecz Evan Turner Rondo-spadający kontrakt Barnes-spadający kontrakt 2 picki pierwszorundowe Lakers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyziu Opublikowano 6 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 Z Pistons do oddania wszyscy bez Magica i Malone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kahR Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Oddam Rodneya Stuckeya, 17ppg jako rezerwowy, przyjemny kontrakt. Oddam także swój tegoroczny pick (top5!). Generalnie jestem otwarty na wszelkie kombinacje i rozważę wszystkie oferty. gg 663266 lub PM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Mam troszkę spadających dolarów na handelek jakby ktoś chciał poczyścić salary to zgłaszać się śmiało. W zasadzie to wszystko powoli zmierza ku przebudowie, więc jestem otwarty na wszelkie propozycje. Zaczyna mi się nudzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimmie Opublikowano 9 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 (edytowane) Szukam głównie wzmocnienia pod kosz ale rozważę różne opcje. Dużo spadających, pick. gimime utah jazz KONTAKT: przez PM Edytowane 9 Maja 2012 przez gimmie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
geniuz Opublikowano 25 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Golden State wciąż szukają zmian. Do oddania w szczególności: Johny Flynn, świetny rezerwowy, mogący z powodzeniem grać jako podstawowy Pg (13pkt, 8as 2 sezony temu, z tym że rozwinął się od tego momentu). Peter John Ramos, conajmniej solidny center, dobra zbiórka, dobra obrona, kończący się kontrakt. Steven Hill, center z bardzo dobra zbiórką i niskim, dwuletnim kontraktem i statystykami na poziomie double double grając jako rezerwowy. Szukam Pf do pierwszego składu nadążającym za Paulem z dobrą zbiórką i atakiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 29 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Grizzlies poszukują rozgrywającego, lepszego od posiadanego Telfaira. W zamin Telfair oraz Roy. Obaj z przyjemnymi kontraktami kończącymi się po przyszłym sezonie. Dodatkowo mogę dorzucić picki lub innych zawodników. Kontakt na PM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 12 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 Gerald green jest dostępny w s'n't Jeśli ktos jest napalony na niego ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letallec Opublikowano 17 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Oddam Derricka Rosea. Na pewno nie za worek ziemniaków - poszukuję strzelca na SF lub SG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 18 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 Wagner, Wright i Shved w s'n't do dyspozycji. Wagner chce 30/2. Wright chce maxa Shved 12/3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 na snt morrison i normalnie johnson, deandre, wennington, ibaka (tu dobre oferty, najlepiej cos mlodego z potencjalem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimmie Opublikowano 19 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Oddam Denga gimmie utah jazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 A więc ogłoszenie : Shelden Williams i John Gilchrist do oddania! Dla drużyny która walczy o mistrzostwo taki ruch nie jest ryzykiem! Obaj zawodnicy kręcą naprawdę dobre cyferki, a do tego ostatni rok kontraktu! Do oddania za pół darmo! Za picki, młodych zawodników, zawodników ze schodzącymi kontraktami... Jestem gotów oddać ich oddać za drobne, a ktoś może na tym zyskać! Nie bać się wysyłać ofert! Każdą rozpatrzę. Do oddania także Omri Casspi. Może ktoś potrzebuje takiego zawodnika? Czekam na oferty! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 W związku z emeryturą TJ Forda następuje totalne przemeblowanie 76ers. Do oddania jest każdy (kwestia ceny): 1. DeSagana Diop - kapitalny obrońca (zapraszam do CSV), pomimo zaawansowanego wieku (istnieje opcja przedłużenia na warunkach kupującego) 2. Tyson Chandler - dobry obrońca i jeden z nielicznych wysokich w simbaskecie, który był w stanie wyciągać 20 ppg (kończąca umowa) 3. Młodzi, łącznie z Harperem, aczkolwiek wolę poczekać na campy. Nie mam sprecyzowanych wymagań. Mogą być przepłacone gwiazdy do 30 lat, picki, co mi się spodoba. Podaje gg: 7327762 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Grizzlies poszukują gracza na SG/PG. W zamian Telfair i/lub Roy z kończącymi się kontraktami. Dodatkowo mogę dorzucić picki. Kontakt na PM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Raptors poszukują zmian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 25 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Sacramento Kings chetnie wymieni: Hassan Whiteside - C Za innego podkoszowego C/PF, mozliwe rowniez inne, troche wieksze kombinacje. Kontakt: PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Westbrook do oddania za spadające/picki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 22 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Ponawiam : Shelden Williams i John Gilchrist do oddania za picki! Do tego Casspi jest do wzięcia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 22 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 czas na przebudowę w LAKERS. 1.C.ANTHONY 2.C.VILLANUEVA 3.E.TURNER 4.D.HARRIS 5.R.RONDO 6.R.RUBIO WYŁĄCZNIE ZA SPADAJĄCE I PICKI, CARMELO ZA 3 PICKI. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi