R_air_G Opublikowano 31 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 powiem Ci, że dziwne te zdjęcia są bo na każdym są inne buty tak jak mówi @Kraso - 2 fota to ewidentne fake'i ale na pierwszej są za to OG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianOItalianO Opublikowano 31 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 (edytowane) Jednak miałem słuszne wątpliwości. Napisałem do niego emaila z prośbą o lepsze zdjęcia. Ostatnio zachorowałem na Foamposite One i poszukuję w rozmiarze 44, ale straszna bieda. A jak gdzieś jest to cena przeraża. Edytowane 31 Grudnia 2014 przez DamianOItalianO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R_air_G Opublikowano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 choć nie wyglądają to są bardzo wygodne - warte zakupu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 http://basketmania.pl/product-pol-6802--Buty-koszykarskie-KB-MENTALITY.html to jakas edycja specjalna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R_air_G Opublikowano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 to jest nowa, poboczna linia Kobe'iego - dobra jakość za niższą cenę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 W sensie w jakis inny sposob sa wykonane? To sa najnowsze ogolnie buty od Kobasa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirkozi Opublikowano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 (edytowane) Kolejny poboczny but jak masz np. serię Venomenom czy jakoś tak. Praktycznie to samo co poprzednie modele z głównej linii. Z wyglądu strasznie fajne są i do tego mnóstwo smaczków. Polecam przyjrzeć się na jakimś filmiku. /e: Np tu Edytowane 1 Stycznia 2015 przez sirkozi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R_air_G Opublikowano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 kiedyś jak czytałem o nich to już się fajnie zapowiadały i faktycznie - dla mnie o wiele lepsze niż Venomenon. A do tego dobra opcja dla Street'owców - ładny, sygnowany but low z nowymi technologiami i przystosowany na zewnątrz także. No i cena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 sa na basketmani teraz jakies rabaty macie jakies kody? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirkozi Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 Z tego co się u nich dowiadywałem, to produkty z wyprzedaży nie podlegają dalszym rabatom. Ceny i tak są spoko, więc nie ma co wybrzydzać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 No wlansie nie wiem, jakis czas temu normalnie dzialaly rabaty na rzeczy przecienione, a masz jakies kody? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 panowie, głupie pytanie ale nie wiem. gdzie sie kupuje sznurowadłą do butów do kosza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirkozi Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 W pasmanterii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sharif Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zwykłe a i owsem jakies fajne w sensie wzorzyste albo w konkretnym kolorze albo w konkretny sposób wykonane w sklepach sneakersowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 zwykłe czarne. ale raz żeby były długie, dwa płaskie to już wcale nie takie hop siup się okazuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R_air_G Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 poszukaj - może coś podpasuje: 1. http://sznurowki.sklep.pl/ 2. http://www.sklep-presto.pl/pol_m_Odziez-i-obuwie_Obuwie_Akcesoria-obuwnicze_Sznurowki-do-butow-284.html 3. http://basketo.pl/cat-pol-1214553944-Obuwie-koszykarskie-sznurowadla-sznurowki-sportowe.html?gclid=CLTRuNitgMMCFUSzcgod3IoAnQ i jak masz możliwość to sprawdź sobie w FL - Oni tam mieli różne sznurówki z tego co pamiętam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzwiedz00 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Panowie, a co sądzicie o Kyrie 1? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R_air_G Opublikowano 6 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 oj na to pytanie raczej nikt Ci nie odpowie bo te buty dopiero weszły na nasz rynek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Czarny Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Wygląd Kyrie 1 nawet ok, ciekawe jak zostaną u nas wycenione bo w USA to raczej traktowane są budżetowo, co do grywalności to jak to nowość potrzeba czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sharif Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 w ATAF jest preorder za 399 czyli moim zdaniem cena całkiem spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi