jack Opublikowano 27 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 2 minuty temu, ely3 napisał(a): A cud w Bernie to taka sensacja jak wygranie Tour De France przez Riisa w 96.. Jak chcesz to możesz wierzyć ,że strzykawki znaleziono wtedy w niemieckiej szatn ito rzeczywiście była witamina C ( co ciekawe jakoś po innych meczach nie znajdowano ich) Plus poczytaj sobie o brutalnej grze Niemców gdzie dwóch Węgrów nie było w stanie chodzić tylko stało do konca meczu Ależ ja to wszystko wiem. Nawet obejrzałem sobie kiedyś ten mecz (to co się uchowało) z ciekawości. Z tego co zasłyszałem Węgrzy zrewolucjonizowali grę w piłkę, gdyż jako pierwsi zaczęli zagrywać piłkę na wolne pole a nie pod nogi kolegi z drużyny. Przez co ich gra stała się o wiele szybsza. Ale jak widać Niemcy znaleźli na to sposób. W czasach, kiedy przygotowanie fizyczne pozostawiało wiele do życzenia można było łatwiej zdominować przeciwnika zwykłą fizycznością. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 27 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 13 minut temu, ely3 napisał(a): A cud w Bernie to taka sensacja jak wygranie Bez spoilerów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 27 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 Teraz, fluber napisał(a): Bez spoilerów! jaki spojler. Tam jest oficjalne przyznanie się do brania dopingu tyle ,że po 20 latach prawie.. A cud w Bernie to tylko niemieccy dziennikarze zrobili śledztwo ,że tam Niemcy byli na dopingu. Po prostu uważam, że doping to nie jest sensacja tylko oszustwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 27 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 @DRK łosoś konkret wybór ale czemu nie napisałeś w jaki sposób przyrządzony I z chum, bo znam amatoròw, którzy go psują zalewając jakims sosem teriyakki czy c*** wie czym ( moja mama gotuje najlepiej pod słońcem ale o ten łosoś teriakki to mamy zawsze mega kłótnie, nie wiem co to za pomysł jest, żeby smak łososia zabijać jakims gownem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 27 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 Wy chyba nigdy dobrej ryby nie jedliście jeśli podniecacie się łososiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 27 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 5 minut temu, Kily napisał(a): Wy chyba nigdy dobrej ryby nie jedliście jeśli podniecacie się łososiem Właśnie miałem napisać że nigdy nie zrozumiem fenomenu zachwytu na Łososiem (w wersji na gorąco). Jest masa lepszych ryb. Natomiast dobry wędzony łosoś jest mega. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 27 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 Moim zdaniem nie bez powodu jest nazywany królewską rybą, jego nie trzeba nawet niczym doprawiać, ewentualnie ciapkę soli i pietruszki, bo ma swój własny zayebisty smak. Ja polecam ten przepis: https://tvn.pl/programy/masterchef/tomasz-strzelczyk-losos-z-sosem-jogurtowym-ls6297364 od dwóch lat tylko tak robie łososia odkad trafiłem na to w odcinku masterchef PL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 27 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 9 minut temu, RonnieArtestics napisał(a): Moim zdaniem nie bez powodu jest nazywany królewską rybą Z ciekawości kto ją tak nazywa? Bo jak wrzuciłem w googla to jedyne wyniki dotyczyły Jesiotra i Dorady królewskiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 27 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 41 minut temu, ely3 napisał(a): jaki spojler. Tam jest oficjalne przyznanie się do brania dopingu tyle ,że po 20 latach prawie.. A cud w Bernie to tylko niemieccy dziennikarze zrobili śledztwo ,że tam Niemcy byli na dopingu. Po prostu uważam, że doping to nie jest sensacja tylko oszustwo. byc moze chodzilo o te wzmianke o tour de france jako spoiler... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 27 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 1 minutę temu, mac napisał(a): byc moze chodzilo o te wzmianke o tour de france jako spoiler... spokojnie, po 17 edycji się nauczy, zgrywanie mądrali zawsze po pierwsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 27 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 5 minut temu, Gregorius napisał(a): Z ciekawości kto ją tak nazywa? Bo jak wrzuciłem w googla to jedyne wyniki dotyczyły Jesiotra i Dorady królewskiej Masz racje ale, o łososiu tez tak się mówi, jest tez odmiana królewska nawet „Trocie i łososie to bardzo waleczne rybyi do tego bardzo duże - zobaczcie na zdjęciach. Ryby, których hol jest czymś niezapomnianym dla każdego wędkarza. W Sławnie te królewskie ryby są dosłownie na wyciągnięcie ręki.” Kilka innych artykułów na szybko tez znalazłem, mam wklejać dalej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregorius Opublikowano 27 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 1 minutę temu, RonnieArtestics napisał(a): Masz racje ale, o łososiu tez tak się mówi, jest tez odmiana królewska nawet „Trocie i łososie to bardzo waleczne rybyi do tego bardzo duże - zobaczcie na zdjęciach. Ryby, których hol jest czymś niezapomnianym dla każdego wędkarza. W Sławnie te królewskie ryby są dosłownie na wyciągnięcie ręki.” Kilka innych artykułów na szybko tez znalazłem, mam wklejać dalej? nie. Bo to nie było czepianie się a ciekawość. Zresztą nie zmienia to tego ze w top5 ryb u mnie ich nie ma. Szczególnie na ciepło czyli smażenie czy pieczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 27 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 Jak bardzo trzeba konkretyzować alkohol? Bo ignazz tego nie zrobił za bardzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 27 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 3 minuty temu, BMF napisał(a): Jak bardzo trzeba konkretyzować alkohol? Bo ignazz tego nie zrobił za bardzo. Eeeee? Jest Wyborowa dla mnie ciezko o wieksze konkrety (czytaj busty) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 27 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 Aaa, oki, bo widziałem tylko wpis o polskiej czystej. ;] Ja zakładam, że liczy się ratio ceny/jakości, jakby co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 27 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 Dobry pick jeden z 2 alco po ktorym nie mam kaca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 27 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 2 minuty temu, agresywnychomik napisał(a): Dobry pick jeden z 2 alco po ktorym nie mam kaca. Dokładnie. Numer jeden w tej kategorii. Aż dziwne, że @ignazz nie wybrał jej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 27 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 12 minut temu, agresywnychomik napisał(a): Eeeee? Jest Wyborowa dla mnie ciezko o wieksze konkrety (czytaj busty) Dlatego patrząc na swobodę wyborów wybieram WÓDKĘ CZYSTA. jest nas tylu ze nie ma sensu dobrać Markę wódki bo jednemu pasuje ti drugiemu tamto. Nie wydaje mi się aby 8 osób wybierali wódki i dlatego musi być marka. Wystarczy rodzaj. Ja się nie pytam o kolor kota czy rodzaj tygrysa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 27 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 Mi w wyborze Jacka Danielsa podoba sie ze zaraz potem wybiera @jack Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 27 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 21 minut temu, BMF napisał(a): Jak bardzo trzeba konkretyzować alkohol? Bo ignazz tego nie zrobił za bardzo. Zrobiłem ale się wycofuje patrząc na inne swobodne wybory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi