RappaR Opublikowano 16 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2023 1 godzinę temu, LAF napisał(a): No, ale to nie będzie sprawiedliwe. No bo serio skoro dla mnie Gliwice i Kłodzko to to samo to komu dać 18 miejsce ? A jeszcze są tam inne miejscowości rywalizujące w button. Jedyne rozwiązanie to generator , ale czy o to chodzi ? Twój ból dupy to jeden z powodów dla których kocham to forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 16 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2023 13 minut temu, RappaR napisał(a): Twój ból dupy to jeden z powodów dla których kocham to forum Mój ? Podałem tylko miasto , które wybrałeś mimo, że do wyboru były na przykład Katowice. Tak czy siak jak widzisz Gliwice będą nisko i sprawiedliwym było by głosowanie t i e r a m i. No, ale skoro się nie da to będę musiał jakąś kolejność ustanowić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 16 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2023 Plik wysłany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 16 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2023 Do kiedy jest czas na wysyłkę głosów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 16 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2023 8 minut temu, jack napisał(a): Do kiedy jest czas na wysyłkę głosów? 20.12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 16 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2023 4 minuty temu, agresywnychomik napisał(a): 20.12 Jutro ogarnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 17 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2023 (edytowane) A trzeba głosować na wszystkie kategorię ? bo na przykład trudno jest mi wybrać poza top 3 dalej piosenki Po częściowych moich głosach prowadzi @julekstep ( danie, miasto, zupa i post na forum - cztery kategorię u mnie wysoko ) , @RappaR w środku stawki co świadczy, że głosowanie obiektywnie. Edytowane 17 Grudnia 2023 przez LAF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 17 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2023 7 godzin temu, LAF napisał(a): A trzeba głosować na wszystkie kategorię ? bo na przykład trudno jest mi wybrać poza top 3 dalej piosenki Po częściowych moich głosach prowadzi @julekstep ( danie, miasto, zupa i post na forum - cztery kategorię u mnie wysoko ) , @RappaR w środku stawki co świadczy, że głosowanie obiektywnie. https://youtu.be/_n5E7feJHw0?si=3jAOZKdCJfVi7AZf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 17 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2023 wyslalem glosy, nie bylo latwo, ale sie udalo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 17 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2023 Ja dośle później. Dziś nie dam rady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 17 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2023 @BMF jak wyglada sytuacja z glosami? Ile exceli juz otrzymales? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMF Opublikowano 17 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2023 5 minut temu, karl napisał(a): @BMF jak wyglada sytuacja z glosami? Ile exceli juz otrzymales? z 5-6 chyba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 17 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2023 no to kiszka troche, zeby tylko do 10 dobić. to jest minimum. inaczej uniewaznilbym ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 17 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2023 ja wysłałem jbc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 18 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2023 Poszło, u mnie wygrał @julekstep Ogólnie głosowałem wedle upodobań swoich jakby co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 18 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2023 Moje głosy będą dzisiaj. Mam ponad połowę, ale na przejrzenie obrazów i teledysków potrzeba dłuższej chwili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 18 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2023 23 minuty temu, MarcusCamby napisał(a): Mam ponad połowę, ale na przejrzenie obrazów i teledysków potrzeba dłuższej chwili. Spoko, że nawet po nazwach z arkusza da się te wszystkie teledyski, dunki i akcje googlować. Myślałem, że dłużej to zajmie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 18 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2023 2 godziny temu, jack napisał(a): Spoko, że nawet po nazwach z arkusza da się te wszystkie teledyski, dunki i akcje googlować. Myślałem, że dłużej to zajmie. Najgorzej z postem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 18 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2023 2 godziny temu, jack napisał(a): Spoko, że nawet po nazwach z arkusza da się te wszystkie teledyski, dunki i akcje googlować. Myślałem, że dłużej to zajmie. Jak znalazłeś akcje Qcina? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 18 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2023 Głosy wysłane Pierwsza trójka: Hamtaro, Fluber, DRK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi