Skocz do zawartości

ATF NAJ

Reikai

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 6.12.2023 o 21:48, fluber napisał(a):

No litości, te wszystkie rekordy to były perfekcyjne skoki,nikt w moim środowisku nie zrobił 295 metrów, a Ty piszesz o regularnym biciu rekordu świata który był nietknięty przez 20 lat. To co piszesz jest po prostu niemozliwe i to że się dalej upierasz jest w sumie zabawne 

nie było idealnie, ale chyba może być?
image.png.a21d68618addd73f9ad6fd990ed2c76c.png

Myszka sigma TM-439UK czyli jakis noname za 15 zł, bez podkładki, na stole kuchennym i starym 10-letnim laptopie.

5 minut temu, fluber napisał(a):

Ojp Ty dalej to męczysz?

Do 300 metrów to jeszcze kawał drogi 

nie męczę, ot na luzaku sobie odpaliłem grę na 10 minut jak żona w tym czasie robi okienka aka przysmak swietokrzyski i spadam coś oglądać.
Skok pyknięty przy wietrze 3.4-3.9, więc daleko do idealnych warunków, jakie były na tym rekordowym video, a przecież na tym się opierałem, że byłem zdziwiony, że ten rekord wynosił tylko tyle, bo sam 300m skoczyłem :)
Imho to good enough, żeby pokazać, że moje twierdzenie o skakaniu 300m w swoim peaku, kiedy sie mialo mnostwo czasu było legit :)
Twierdziles ze nawet nie znasz nikogo, kto w twoim srodowisku by przekroczył 295 i zarzucales mi klamstwo, stad past-prime na chillouciku sobie to zweryfikowałem. :)
Najwiecej czasu zajmowalo restartowanie konkursu, az pojawi sie jakis sensowny wiatr, nie wiem czy lacznie ze 100 skoków oddałem, pewnie mniej.

nie wiem co jest bardziej smutne

- to że fluber na pewniaka (jak to on) wierzy że rekordy z archaicznej strony domowej gierki gdzie trzeba włożyć sporo effortu żeby dany rekord 'opublikować' (po pierwsze trzeba wiedzieć że taka stronka istnieje i ma taką funkcjonalność, po drugie słać do nich plik ze swoim skokiem) to jedyne i niepodważalne źródło rekordów tej gierki i na pewno nie było tak że masa dzieciaków na nieświadomce nakurwiała podobne/lepsze wyniki (+ wierzy że dorośli są 'lepsi w gry' co jest totalną bzdurą)

- to że P_M w 2023 (prawie 2024!) gra w to gówno żeby mu udowodnić że nie ma racji xD

🙃🙃

16 minut temu, julekstep napisał(a):

no do tego wystarczyło zobaczyć jaka jest metodologia tych rekordów :P 

czyli jakieś 20 sekund riserczu

Zapewne tak, ale cóż nie poświęciłem jakoś dużo czasu, a w sumie zabawnie było przypomnieć swoje podstawówkowo-gimnazjalne lata.
Może jak będzie mi się nudzić w święta to pokuszę się o więcej xD

W ogóle LOLek wychodzi na to, że to był 17 najlepszy skok na świecie :D

https://www.mediamond.fi/dsj2/hillrecords/?group=0&list=16&act=Show

Godzinę temu, julekstep napisał(a):

ja to czekam bliżej deadline'u bo z tego co widzę to BMF to u mnie niezły F-tier player w tym drafcie, więc nie chcę żeby się mścił! xD

Nie masz się czego bać.

Dałem @BMFsame 19 za to, że uciekł z filmowego i wysyłałem głosy jako pierwszy, to jestem idealnie na linii jego strzału

10 minut temu, RappaR napisał(a):

Nie masz się czego bać.

Dałem @BMFsame 19 za to, że uciekł z filmowego i wysyłałem głosy jako pierwszy, to jestem idealnie na linii jego strzału

geeez i po co psuć zabawę?

szczególnie że głosując uczciwie on u mnie jest F-tierem* w tym drafcie (widać że zabrakło rankingów do wielu kategorii!)

(a głosowanie musiało być dość uczciwe bo wygrał u mnie Pablo lol - i to mimo ostatnich miejsc w dwóch kategoriach i przedostatniego w jednej!)

* (albo raczej E-tier, bo jednak w F mam samotnego faworyta co mocno odstaje od reszty xD)

Edytowane przez julekstep